Giriş Kayıt
Brion James

Brion James (79)


Oyuncu, Yapımcı

Brion Howard James, 20 Şubat 1945 Redlands, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Maxine James ile evlendi.

Düşmanım (1985), 48 Saat Daha (1990), Suç dalgasi (1985), The Horror Show (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brion Howard James
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1945
Doğum Yeri: Redlands, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Brian James
Burcu: Balık
Boyu: 1.9 m
9.5 (4 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 62 Belgesel Oyuncu 8.8 94
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 4,281

Kral Yaşıyor
2000 55 Dram Oyuncu
6.3 2,008

Santral
2000 55 Komedi Oyuncu 5.3 375
1999 Aksiyon Oyuncu 1.3 748
1999 54 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,564
1998 53 Aksiyon Oyuncu 3.5 133
1998 53 Komedi Oyuncu 5.2 378

Amerikan Sırları
1998 53 Suç Oyuncu 5.7 1,042
1998 53 Suç Oyuncu 3.1 114
1998 53 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,258

Adada Soygun
1998 53 Suç Oyuncu 5.2 157
1998 Western Oyuncu 7.4 1,942

Beşinci Element
1997 52 Aksiyon Oyuncu 7.6 509,422
1997 52 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.5 268
1997 Animasyon Oyuncu 8.1 10,086
1997 52 Dram Oyuncu 4.5 305
1997 52 Dram Oyuncu 7.1 33
1996 51 Aksiyon Oyuncu 5.2 732
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 17,789
1996 51 Gerilim Oyuncu 3.7 143
1995 50 Suç Oyuncu 6.2 2,577

Vahşi Av
1995 50 Macera Oyuncu 4.8 295
1995 50 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,096

Kaçak Aşıklar
1994 49 Suç Oyuncu 5.2 845
1994 Animasyon Oyuncu 7.2 12,575

İstasyon Cinayetleri
1994 49 Komedi Oyuncu 6.1 3,924
1994 Korku Oyuncu 5.4 2,104
1994 49 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.9 951
1994 49 Komedi Oyuncu 5.3 9,216
1994 49 Gizem Oyuncu 4.6 293

Vuruş Mesafesi
1993 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 45,671
1993 48 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,279
1993 Aksiyon Oyuncu 5.6 18,972
1993 48 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,146
1992 47 Komedi Oyuncu 2.2 598

Yıldız Savaşçı
1992 47 Aksiyon Oyuncu 5.4 6,811

Oyuncu
1992 47 Komedi Oyuncu 7.5 66,068

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Oyuncu 9.0 117,956
1991 46 Komedi Oyuncu 5.2 904
1990 45 Komedi Oyuncu 5.4 544

48 Saat Daha
1990 45 Aksiyon Oyuncu 5.9 44,682
1990 45 Aksiyon Oyuncu 4.9 171

Tango Ve Cash
1989 44 Aksiyon Oyuncu 6.4 114,039

Canavarın Günü
1989 44 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.7 240
1989 44 Korku Oyuncu 5.1 4,676

Kızıl Ateş
1988 43 Aksiyon Oyuncu 6.1 76,419

Kızıl Akrep
1988 43 Aksiyon Oyuncu 5.2 9,836
1988 43 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,234

Ölüme Birgün Kala
1988 43 Gizem Oyuncu 6.1 10,988
1987 42 Aksiyon Oyuncu 5.1 5,555
1987 42 Aksiyon Oyuncu 5.6 10,628
1987 42 Macera Oyuncu 6.0 496
1986 Aksiyon Oyuncu 8.1 7,601

Silahlı ve Tehlikeli
1986 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 12,792
1986 Korku Oyuncu 5.1 460

Suç dalgasi
1985 40 Komedi Oyuncu 5.6 6,785

Düşmanım
1985 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 51,646
1985 40 Macera Oyuncu 6.7 20,146
1985 40 Aksiyon Oyuncu 7.2 49,789
1984 39 Dram Oyuncu 5.6 1,915
1983 Western Oyuncu 6.2 441

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.5 42,018

48 Saat
1982 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 85,765
1982 37 Western Oyuncu 7.0 737

Bıçak Sırtı
1982 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.1 826,176

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 36 Suç Oyuncu 6.6 25,903
1981 Aksiyon Oyuncu 5.8 106
1981 36 Komedi Oyuncu 5.3 267

Ölüm Bataklığı
1981 36 Macera Oyuncu 7.1 22,119
1981 36 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.0 637

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.4 8,520
1980 35 Dram Oyuncu 5.9 5,041
1980 35 Komedi Oyuncu 4.8 2,257
1979 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,824
1978 33 Fantastik Oyuncu 4.6 3,415
1978 33 Macera Oyuncu 5.7 3,896

Karanlıklar Hakimi
1978 33 Korku Oyuncu 5.9 3,258
1978 Komedi Oyuncu 6.4 2,040

Kökler
1977 Dram Oyuncu 8.4 18,948

Şöhret Yolunda
1976 31 Biyografi Oyuncu 7.2 5,612
1976 31 Macera Oyuncu 6.1 994
1976 31 Suç Oyuncu 5.4 1,216
1975 30 Suç Oyuncu 6.0 191

Çıplak Yumruk
1975 30 Aksiyon Oyuncu 7.2 12,183
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film