Giriş Kayıt
Natalie Imbruglia

Natalie Imbruglia (49)


Oyuncu

Natalie Jane Imbruglia, 04 Şubat 1975 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu.

2003 yılının Aralık ayında Daniel Johns ile evlendi.

Gerçek İsmi: Natalie Jane Imbruglia
Doğum Tarihi: 04 Şubat 1975
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Kova
Boyu: 1.6 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 39 Komedi Oyuncu 4.5 412
2013 38 Dram Oyuncu 5.8 1,150
2010 Müzik Oyuncu    
2009 34 Dram Oyuncu 5.2 370
2004 Müzik Oyuncu 4.4 4,887
2003 28 Aksiyon Oyuncu 6.3 174,914
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,401
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,329
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960
1992 Talk-Show Oyuncu 5.9 42

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 6,385
1964 Müzik Oyuncu 6.9 1,131
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film