Giriş Kayıt
Ice-T

Ice-T


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Ice-T, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2005 yılının Aralık ayında Coco Austin ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Law & Order: Special Victims Unit (1999), Beynimdeki Düşman (1995), Zehirli Sokaklar (1991), Tank Girl (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tracy Marrow | Ice T | Ice T.
Takma İsmi: Ice
Web Sitesi:
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.9 616
2019 Animasyon Oyuncu 5.1 7,875
2018 Belgesel Oyuncu 7.1 1,220
2017 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,220
2016 Belgesel Oyuncu 8.4 2,397
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 119
2016 Belgesel Oyuncu 8.4 6,481
2016 Belgesel Oyuncu 6.6 157
2015 Komedi Oyuncu 4.4 315
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,094

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 45,790
2013 Aksiyon Oyuncu 3.8 784
2013 Komedi Oyuncu 3.7 166
2013 Belgesel 7.4 2,862
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 153
2012 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.8 774
2012 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.1 3,621
2011 Belgesel Oyuncu 5.6 110
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 5,102
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,048
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,390
2010 Dram Oyuncu 5.9 73

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 289,821
2010 Belgesel Oyuncu
7.6 400
2010 Belgesel Oyuncu
7.8 8,620
2010 Belgesel Oyuncu 6.4 149
2009 Komedi Oyuncu 3.9 404
2009 Belgesel Oyuncu 7.7 65
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,884
2009 Belgesel Oyuncu 6.9 6,228
2008 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,498

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.3 132,399
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,845
2005 Belgesel Oyuncu 7.0 4,356
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,519
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 44,847

Tupac: Diriliş
2003 Belgesel Oyuncu 7.9 9,823
2003 Spor Oyuncu 6.7 13
2001 Aksiyon Oyuncu 3.3 738
2001 Dram Oyuncu 3.4 739

Saatli Bomba
2001 Aksiyon Oyuncu 3.5 7,773

Koruyucu
2001 Aksiyon Oyuncu 3.9 591
2001 Aksiyon Oyuncu 6.0 48,885
2001 Belgesel Oyuncu 6.4 2,699
2000 Aksiyon Oyuncu 3.8 8,440

Gökyüzünde Dehşet
2000 Aksiyon Oyuncu 4.1 545
1999 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.6 1,268
1999 Suç Oyuncu 8.1 126,649
1999 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.4 1,052
1998 Suç Oyuncu 6.4 1,154
1998 Aksiyon Oyuncu 4.2 4,940

Çılgın Altılı
1997 Aksiyon Oyuncu 2.7 1,718
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,881
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 6,691

Beynimdeki Düşman
1995 Aksiyon Oyuncu 5.6 76,488
1995 Aksiyon Oyuncu 5.4 34,952
1995 Belgesel Oyuncu 8.2 134
1994 News Oyuncu 3.2 970
1994 Suç Oyuncu 7.9 2,995
1994 Aksiyon Oyuncu 6.2 13,355
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,023
1993 Komedi Oyuncu 5.3 8,813
1993 Komedi Oyuncu 6.2 10,482

Yasak Geçit
1992 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,018
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Oyuncu 6.2 20,591

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Oyuncu 6.6 39,034
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1985 Dram Oyuncu 4.3 610
1984 Komedi Oyuncu 5.8 7,285
1984 Dram Oyuncu 5.1 4,809
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Korku Oyuncu 2.9 3,671
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film