Giriş Kayıt
Ciarán Hinds

Ciarán Hinds


Oyuncu

Ciarán Hinds, oyuncu.

Münih (2005), Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı (2003), Ayin (2011), Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ciaran Hinds | Ciarin Hinds
8.7 (20 Oy)
  • Currently 174/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Romantik Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 7.7 81
2023 Aksiyon Oyuncu 6.2 137
2023 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,495
2022 Aksiyon Oyuncu 6.1 932

Mucize
2022 Dram Oyuncu 6.6 44,954
2022 Dram Oyuncu 8.0 15,714
2022 Komedi Oyuncu 6.9 223
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16
2021 Dram Oyuncu 7.3 54,039
2021 Suç Oyuncu 8.1 350
2021 Aksiyon Oyuncu 8.0 379,819
2020 Komedi Oyuncu 6.4 1,054

Karlar Ülkesi 2
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 197,253
2019 Gerilim Oyuncu 6.8 4,114

Ay'da İlk İnsan
2018 Biyografi Oyuncu 7.3 203,714
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 9,715
2018 Animasyon Oyuncu 7.3 35
2018 Macera Oyuncu 7.9 52,272

Kızıl Serçe
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 203,048

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Oyuncu 6.1 481,012
2017 Dram Oyuncu 3.8 299
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 8,504

Sükût
2016 Macera Oyuncu 7.2 123,932
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 30,889
2016 Animasyon Oyuncu 5.6 747
2015 Dram Oyuncu 8.5 2,404

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Oyuncu 5.7 96,196
2015 Dram Oyuncu 5.3 2,132
2015 Macera Oyuncu 5.6 4,483

Aşkın Halleri
2014 Dram Oyuncu 6.3 13,151
2013 Dram Oyuncu 6.8 10,386
2013 Suç Oyuncu 4.6 1,752

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 668,719

Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6.2 23,363
2013 Dram Oyuncu 5.8 462
2013 Suç Oyuncu 8.3 26,486
2012 Dram Oyuncu 7.2 283
2012 Dram Oyuncu 7.6 6,572

Siyahlı Kadın
2012 Dram Oyuncu 6.4 193,520

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 287,750

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Oyuncu 4.3 126,953

Köstebek
2011 Dram Oyuncu 7.0 213,589

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.2 2,316,722

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 957,012
2011 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 1,072

Ayin
2011 Dram Oyuncu 6.0 103,014
2011 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,836
2011 Dram Oyuncu 7.1 336

Sır
2010 Gerilim Oyuncu 6.8 72,092
2010 Dram Oyuncu 7.3 761
2009 Suç Oyuncu 7.1 3,529

Savaş Sırasında Yaşam
2009 Komedi Oyuncu 6.4 7,900
2009 Dram Oyuncu 6.0 3,147

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 63,340

Despero
2008 Macera Oyuncu 6.1 40,095
2008 Komedi Oyuncu 5.9 5,100

Görev Uğruna
2008 Dram Oyuncu 6.4 20,942

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Oyuncu 7.0 29,849

Brüj'da
2008 Komedi Oyuncu 7.9 464,783

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Oyuncu 6.0 22,832

Kan Dökülecek
2007 Dram Oyuncu 8.2 646,585

Mister Foe
2007 Dram Oyuncu 6.9 13,185

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Oyuncu 6.8 12,393
2006 Komedi Oyuncu 5.8 1,476

Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Oyuncu 7.4 25,795

Kanun Namına
2006 Aksiyon Oyuncu 6.1 124,669

Münih
2005 Dram Oyuncu 7.5 239,746

Roma
2005 Aksiyon Oyuncu 8.7 187,269

Operadaki Hayalet
2004 Dram Oyuncu 7.2 131,411

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Oyuncu 7.2 2,457

İnsanlık Suçu
2003 Gerilim Oyuncu 6.2 5,623

Takvim Kızları
2003 Komedi Oyuncu 6.9 28,148

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi Oyuncu 6.8 22,018

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Oyuncu 5.5 145,504
2003 Dram Oyuncu 7.7 1,611

Azap Yolu
2002 Suç Oyuncu 7.7 286,220

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 125,191

Suyun Ağırlığı
2000 Suç Oyuncu 5.8 10,063
2000 Macera Oyuncu 5.9 5,620

En Büyük Günah
1999 Suç Oyuncu 6.4 2,053

Oscar Ve Lucinda
1997 Dram Oyuncu 6.5 7,228
1997 Dram Oyuncu 7.0 3,331

O Da Bir Ana!
1996 Dram Oyuncu 7.2 3,008
1996 Dram Oyuncu 5.8 15,896
1996 Dram Oyuncu 7.6 777

Arkadas çevresi
1995 Dram Oyuncu 6.6 9,287
1995 Romantik Oyuncu 7.6 11,581
1993 Suç Oyuncu 8.1 4,059
1992 Dram Oyuncu 6.8 298

Aşçı, Hırsız, Karısı Ve Aşığı
1989 Suç Oyuncu 7.5 42,122
1989 Dram Oyuncu 7.8 1,228

Krallar Savaşıyor
1981 Macera Oyuncu 7.3 67,806
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film