Giriş Kayıt
Ciarán Hinds

Ciarán Hinds (66)


Oyuncu

Ciarán Hinds, 09 Şubat 1953 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Münih (2005), Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı (2003), Ayin (2011), Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Şubat 1953
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ciaran Hinds | Ciarin Hinds
Burcu: Kova
Boyu: 1.83 m
8.5 (16 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Oyuncu 6.6 1,400

Ay'da İlk İnsan
2018 65 Biyografi Oyuncu 7.3 131,156
2018 65 Animasyon Oyuncu 7.3 35
2018 65 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 4,337
2018 Macera Oyuncu 8.0 29,494

Kızıl Serçe
2018 65 Aksiyon Oyuncu 6.6 141,197

Justice League: Adalet Birliği
2017 64 Aksiyon Oyuncu 6.4 336,549
2017 64 Dram Oyuncu 4.1 189
2017 64 Biyografi Oyuncu 6.6 4,119

Sükût
2016 63 Macera Oyuncu 7.1 86,747
2016 63 Biyografi Oyuncu 6.8 22,337
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 304
2015 Dram Oyuncu 8.6 1,653

Hitman: Ajan 47
2015 62 Aksiyon Oyuncu 5.7 81,162
2015 62 Dram Oyuncu 5.3 1,619
2015 62 Macera Oyuncu 5.6 3,302

Aşkın Halleri
2014 61 Dram Oyuncu 6.3 10,930
2013 60 Dram Oyuncu 6.9 8,571
2013 60 Suç Oyuncu 4.7 1,413

Karlar Ülkesi
2013 60 Animasyon Oyuncu 7.5 522,787

Kapalı Devre
2013 60 Suç Oyuncu 6.2 20,557
2013 60 Dram Oyuncu 5.9 305
2013 Suç Oyuncu 8.1 8,205
2012 Dram Oyuncu 7.2 283
2012 Dram Oyuncu 7.7 5,681

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 59 Aksiyon Oyuncu 6.6 243,541

Siyahlı Kadın
2012 59 Dram Oyuncu 6.4 166,419

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 58 Aksiyon Oyuncu 4.3 104,552

Köstebek
2011 58 Dram Oyuncu 7.1 176,003

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 58 Macera Oyuncu 8.1 699,697
2011 58 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 949

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 1,579,932

Ayin
2011 58 Dram Oyuncu 6.0 86,251
2011 58 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,240
2011 Dram Oyuncu 7.1 336

Sır
2010 57 Gerilim Oyuncu 6.8 61,492
2010 Dram Oyuncu 7.3 651
2009 Suç Oyuncu 7.1 1,874

Savaş Sırasında Yaşam
2009 56 Komedi Oyuncu 6.4 6,500
2009 56 Dram Oyuncu 6.1 2,655

Sihirli Dağ
2009 56 Aksiyon Oyuncu 5.7 51,785

Despero
2008 55 Macera Oyuncu 6.1 34,236
2008 55 Komedi Oyuncu 6.0 4,252

Görev Uğruna
2008 55 Dram Oyuncu 6.4 19,144

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 55 Komedi Oyuncu 7.1 25,148

Brüj'da
2008 55 Komedi Oyuncu 7.9 365,662

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 54 Komedi Oyuncu 6.0 18,451

Kan Dökülecek
2007 54 Dram Oyuncu 8.1 468,957

Mister Foe
2007 54 Dram Oyuncu 7.0 11,885

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 53 Dram Oyuncu 6.8 9,382
2006 53 Komedi Oyuncu 5.8 1,219

Özgürlük Şarkısı
2006 53 Biyografi Oyuncu 7.4 23,036

Kanun Namına
2006 53 Aksiyon Oyuncu 6.0 104,360

Münih
2005 52 Dram Oyuncu 7.5 199,992

Roma
2005 Aksiyon Oyuncu 8.7 142,898

Operadaki Hayalet
2004 51 Dram Oyuncu 7.3 110,422

Mickybo Ve Ben
2004 51 Komedi Oyuncu 7.3 1,829

İnsanlık Suçu
2003 50 Gerilim Oyuncu 6.2 4,683

Takvim Kızları
2003 50 Komedi Oyuncu 6.9 21,996

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 50 Biyografi Oyuncu 6.9 18,192

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 50 Aksiyon Oyuncu 5.5 122,970
2003 Dram Oyuncu 7.8 1,213

Azap Yolu
2002 49 Suç Oyuncu 7.7 229,831

En Büyük Korku
2002 49 Aksiyon Oyuncu 6.4 97,572

Suyun Ağırlığı
2000 47 Suç Oyuncu 5.9 8,574
2000 47 Macera Oyuncu 6.0 4,573

En Büyük Günah
1999 46 Suç Oyuncu 6.5 1,340

Oscar Ve Lucinda
1997 44 Dram Oyuncu 6.6 6,222
1997 44 Dram Oyuncu 7.1 2,490

O Da Bir Ana!
1996 43 Dram Oyuncu 7.3 2,388
1996 43 Dram Oyuncu 5.8 13,359
1996 Dram Oyuncu 7.6 612

Arkadas çevresi
1995 42 Dram Oyuncu 6.6 7,696
1995 42 Romantik Oyuncu 7.6 9,522
1993 40 Suç Oyuncu 8.2 2,736
1992 39 Dram Oyuncu 6.9 231

Aşçı, Hırsız, Karısı Ve Aşığı
1989 36 Suç Oyuncu 7.6 31,999
1989 Dram Oyuncu 7.8 983

Krallar Savaşıyor
1981 28 Macera Oyuncu 7.4 54,030
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,763) The 100 (1,666) 13 Reasons Why (1,205) Yellowstone (1,166) Fear the Walking Dead (1,132) Preacher (1,096) Euphoria (1,088) La casa de papel (1,072) Legion (1,002) Mindhunter (925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019