Giriş Kayıt
Josh Hartnett

Josh Hartnett (41)


Oyuncu, Yapımcı

Joshua Daniel Hartnett, 21 Temmuz 1978 St. Paul, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Kara Şahin Düştü (2001), Şanslı Slevin (2006), Pearl Harbor (2001), 30 Gün Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joshua Daniel Hartnett
Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1978
Doğum Yeri: St. Paul, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Joshua Hartnett
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.9 m
9.1 (61 Oy)
  • Currently 181.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (84)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 41 Dram Oyuncu 4.3 117
2018 Oyuncu 8.2 723

Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize
2017 39 Macera Oyuncu 5.7 5,076

Ah Lucy!
2017 39 Komedi Oyuncu 6.8 2,319

Osmanlı Subayı
2017 39 Dram Oyuncu 6.6 22,862
2017 39 Dram Oyuncu    

Vahşi Atlar
2015 37 Suç Oyuncu 4.8 2,907
2014 Dram Oyuncu 8.2 102,029

Aşka Tutunanlar
2014 36 Dram Oyuncu 4.3 1,816

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 35 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,891
2011 33 Komedi Oyuncu 6.3 926
2011 33 Komedi Oyuncu 5.7 4,732
2011 33 Komedi 6.5 9,178
2010 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 18,423
2009 31 Gerilim Oyuncu 5.5 2,865

Ağustos
2008 30 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.4 3,914

30 Gün Gece
2007 29 Korku Oyuncu 6.6 156,726

Şampiyonların Dirilişi
2007 29 Dram Oyuncu 6.7 19,683
2007 29 Komedi Oyuncu 2.9 504

Cehennem Çiçeği
2006 28 Suç Oyuncu 5.6 68,700

Şanslı Slevin
2006 28 Suç Oyuncu 7.7 289,316

Mozart Ve Balina
2005 27 Komedi Oyuncu 6.9 8,343

Günah Şehri
2005 27 Suç Oyuncu 8.0 717,825
2005 27 Komedi Oyuncu 5.6 736

Hep Seni Aradım
2004 26 Dram Oyuncu 7.0 50,491

Bir Konuşabilse
2003 25 Dram 7.7 377,196

On Üç
2003 25 Biyografi 6.8 76,234

Hollywood Polisleri
2003 25 Aksiyon Oyuncu 5.3 34,447
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 379
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,563

Korku Bayramı 2
2002 24 Komedi Oyuncu 4.0 34,297

Elim Belim Bağlı
2002 24 Komedi Oyuncu 5.6 67,701
2002 24 Aile Oyuncu 5.6 990

Kara Şahin Düştü
2001 23 Dram Oyuncu 7.7 342,362

O Bir Dev Adam
2001 23 Dram Oyuncu 6.1 18,615
2001 23 Animasyon Oyuncu 5.5 36

Minik Kaçamaklar
2001 23 Komedi Oyuncu 4.4 4,506
2001 23 Aksiyon Oyuncu 6.2 294,797
2001 23 Komedi Oyuncu 6.3 7,534

Cennetin Ötesi
2000 22 Dram Oyuncu 5.2 8,034

Masumiyetin İntiharı
1999 21 Dram Oyuncu 7.2 135,344

Fakülte
1998 20 Korku Oyuncu 6.5 104,139

Korku Bayramı
1998 20 Korku Oyuncu 5.7 61,341
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,202
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,088
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,704
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019