Giriş Kayıt
John Hannah

John Hannah


Oyuncu, Yapımcı

John Hannah, oyuncu, yapımcı.

1996 yılının Ocak ayında Joanna Roth ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Mumya (1999), Mumya Geri Dönüyor (2001), Spartacus: Arenanın Tanrıları (2011), Dört Nikah Bir Cenaze (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

8.6 (49 Oy)
  • Currently 172.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu 4.7 264
2023 Aksiyon Oyuncu 8.7 537,882
2020 Aile Oyuncu 7.2 77
2020 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,430
2020 Savaş Oyuncu 4.6 1,952
2020 Dram Oyuncu 7.8 1,866
2020 Dram Oyuncu 6.6 2,919
2019 Dram Oyuncu 6.9 843
2019 Dram Oyuncu 7.6 7,041
2018 Oyuncu 3.8 213
2018 Komedi Oyuncu 6.0 41,308
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 1,061
2018 Aksiyon Oyuncu 4.5 5,082
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 363
2017 Suç Oyuncu 5.2 508
2017 Dram Oyuncu 7.0 3,219

Başka Annenin Oğlu
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 1,655
2017 Komedi Oyuncu 5.3 418

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Oyuncu 8.2 57,703
2016 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,051
2016 Komedi Oyuncu 6.4 835
2015 Komedi Oyuncu 6.5 390
2015 Gerilim Oyuncu 4.3 327
2015 Suç Oyuncu 6.0 114
2014 Komedi Oyuncu 5.8 325
2014 Komedi Oyuncu 5.4 3,031
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 24
2013 Oyuncu 6.3 2,689
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 226,487
2013 Dram Oyuncu 6.1 2,678
2013 Macera Oyuncu 6.5 12,297
2013 Suç Oyuncu 7.3 2,488

Çalıntı Hayat
2012 Dram Oyuncu 7.0 81,602
2012 Romantik Oyuncu 5.1 227
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,157

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 146,132
2011 Suç Oyuncu 7.1 836

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Oyuncu 8.5 258,054
2008 Dram Oyuncu 7.5 2,539

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Oyuncu 5.2 171,285
2008 Aksiyon Oyuncu 5.2 77,997

Son Birlik
2007 Aksiyon Oyuncu 5.4 37,170
2007 Dram Oyuncu 4.4 850
2007 Suç Oyuncu 8.1 31,688
2005 Dram Yapımcı 7.9 2,248
2003 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
5.6 773
2003 Dram Oyuncu 8.4 47,015

Aşk Kapıyı Çalınca
2002 Komedi Oyuncu 5.9 3,580
2002 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 25
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 54,948
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 264

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Oyuncu 6.4 347,383

Sirk
2000 Suç Oyuncu 5.6 2,360
2000 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.5 2,308
2000 Biyografi Oyuncu 6.4 886
2000 Belgesel Oyuncu 8.0 114

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Oyuncu 7.6 102,784
1999 Dram Oyuncu 4.8 890

Mumya
1999 Aksiyon Oyuncu 7.1 463,761

Rastlantının Böylesi
1998 Komedi Oyuncu 6.7 71,723

Terörist
1998 Suç Oyuncu 5.4 833
1997 Komedi Oyuncu 5.3 1,501
1996 Suç Oyuncu 5.4 370
1996 Suç Oyuncu 7.1 352
1995 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,248

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 Komedi Oyuncu 7.1 167,118
1993 Dram Oyuncu 3.8 285
1983 Belgesel Oyuncu 8.6 779
1964 Belgesel Oyuncu 8.6 1,151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film