Giriş Kayıt
George Hamilton

George Hamilton (83)


Oyuncu, Yapımcı

George Stevens Hamilton, 12 Ağustos 1939 Memphis, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1972 yılının Ekim ayında Alana Stewart ile evlendi. 4 yılın ardından 1976 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

8 Kafa Çantada (1997), Swiped (2018), Casper Meets Wendy (1998), İlk Isırıkta Aşk (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: George Stevens Hamilton
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1939
Doğum Yeri: Memphis, Tennessee, ABD
Takma İsmi: Tanned One
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
7.0 (2 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Belgesel Oyuncu 7.1 1,500
2018 79 Komedi Oyuncu 3.1 14,692
2016 77 Dram Oyuncu 6.2 421
2016 77 Komedi Oyuncu 6.3 170
2015 76 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.1 1,125
2013 74 Komedi Oyuncu 5.4 610
2013 74 Belgesel Oyuncu 7.4 2,106
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 495
2012 73 Komedi Oyuncu 6.7 50
2010 71 Komedi Oyuncu 7.2 2,013
2009 70 Macera Yapımcı 6.5 9,107
2008 69 Oyuncu 7.7 541
2008 Komedi Oyuncu 6.3 1,279

Gerçek Dedikodu
2005 66 Komedi Oyuncu 5.5 59,374
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,106
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,185
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447
2002 63 Macera Oyuncu 3.5 368
2002 Macera Oyuncu 3.9 168

Hollywoodvari Bir Son
2002 63 Komedi Oyuncu 6.5 27,330

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 62 Macera Oyuncu 4.8 25,349
2001 62 Komedi Oyuncu 5.3 232
1998 59 Macera Oyuncu 5.2 7,447
1998 59 Komedi Oyuncu 6.8 26,565
1998 News Oyuncu 3.1 2,269
1997 58 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,113

8 Kafa Çantada
1997 58 Komedi Oyuncu 5.4 10,693

Gecenin Baykusu
1997 58 Komedi Oyuncu 5.2 3,654
1996 57 Dram Oyuncu 4.0 469
1996 Suç Oyuncu 6.3 248
1995 56 Belgesel Oyuncu 8.5 4,969

İkiz Ejder
1994 55 Aksiyon Oyuncu 3.9 13,607
1994 News Oyuncu 3.2 907
1993 54 Komedi Oyuncu 4.6 174
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,393
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688

Bir Zamanlar Bir Suç Vardı
1992 53 Komedi Oyuncu 5.8 4,847
1992 53 Suç Oyuncu 9.3 16,157
1991 52 Komedi Oyuncu 6.3 38,033

Baba 3
1990 51 Suç Oyuncu 7.6 401,810
1990 51 Belgesel Oyuncu
7.8 1,136

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.4 7,906
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
1981 42 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.2 4,578

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 7,655
1979 40 Dram Oyuncu 5.3 452
1979 40 Gizem Oyuncu 5.4 450

İlk Isırıkta Aşk
1979 40 Korku Yapımcı
Oyuncu
6.1 5,998
1978 39 Komedi Oyuncu 3.8 1,466
1977 38 Komedi Oyuncu 3.4 601

Kökler
1977 Dram Oyuncu 8.4 17,852
1975 36 Dram Oyuncu 4.6 841
1973 34 Gizem Yapımcı
Oyuncu
2.7 387

Haydutlarda Sever
1973 34 Western Oyuncu 6.2 1,527

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.3 36,616
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,458
1970 31 Belgesel Oyuncu 7.9 3,024
1968 29 Gerilim Oyuncu 5.9 1,620
1967 28 Suç Oyuncu 5.2 408
1967 28 Western Oyuncu 5.4 975
1967 28 Komedi Oyuncu 5.3 504
1965 26 Macera Oyuncu 6.3 3,793
1964 25 Biyografi Oyuncu 6.5 837
1964 25 Müzikal Oyuncu 5.6 354
1963 24 Biyografi Oyuncu 5.9 271
1963 24 Savaş Oyuncu 6.9 1,628
1962 Komedi Oyuncu 8.5 3,991

Karanlık Yol
1962 23 Dram Oyuncu 6.4 2,702
1962 23 Dram Oyuncu 6.9 1,779
1961 22 Dram Oyuncu 5.5 610
1961 22 Oyuncu 5.9 857
1961 Dram Oyuncu 7.1 590
1961 22 Dram Oyuncu 6.2 350
1960 21 Dram Oyuncu 7.4 3,545
1960 21 Komedi Oyuncu 6.6 2,851
1960 21 Dram Oyuncu 6.0 852
1959 20 Dram Oyuncu 5.7 222
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023