Giriş Kayıt
Kelsey Grammer

Kelsey Grammer (64)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Müzisyen

Allen Kelsey Grammer, 21 Şubat 1955 St. Thomas, U.S. Virgin Islands doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, müzisyen.

1982 yılının Mayıs ayında Doreen Alderman ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1997 yılının Ağustos ayında Camille Grammer ile evlendi. 14 yılın ardından 2011 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.2011 yılının Şubat ayında Kayte Grammer ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Transformers: Kayıp Çağ (2014), Frasier (1993), 15 Dakika (2001), Boss (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Allen Kelsey Grammer
Doğum Tarihi: 21 Şubat 1955
Doğum Yeri: St. Thomas, U.S. Virgin Islands
Diğer Bir İsmi: Kelsey
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
10.0 (6 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 6.4 1,947

3 Altında: Arcadia Hikâyeleri
2018 Animasyon Oyuncu 7.9 2,448
2018 Gerilim Yapımcı 6.5 1,793
2018 63 Komedi Oyuncu 6.1 15,899
2018 63 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,755
2017 62 Animasyon Oyuncu 5.0 313

Leylekler
2016 61 Animasyon Oyuncu 6.8 51,079
2016 Dram Oyuncu 7.8 3,986

Kötü Komşular 2
2016 61 Komedi Oyuncu 5.7 104,451
2016 Talk-Show Oyuncu 6.2 1,812
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 865
2016 Animasyon Oyuncu 8.5 10,716
2015 Müzik Oyuncu 4.7 142
2015 60 Komedi Oyuncu 5.8 600
2015 60 Komedi Oyuncu 6.6 72,063
2015 60 Belgesel Oyuncu 7.6 5,586

İsa'yı Öldürmek
2015 60 Biyografi Oyuncu 4.6 1,809

Cehennem Melekleri 3
2014 59 Aksiyon Oyuncu 6.1 157,989

Transformers: Kayıp Çağ
2014 59 Aksiyon Oyuncu 5.6 285,483
2014 59 Komedi Oyuncu 5.8 18,704

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 59 Aksiyon Oyuncu 8.0 626,925

Bana Ulaş
2014 59 Dram Oyuncu 4.9 2,343
2014 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
5.9 1,274
2014 59 Komedi Oyuncu 4.7 418

Oz Efsanesi
2013 58 Animasyon Oyuncu 5.2 5,374
2012 Oyuncu 7.2 614
2011 Suç Yapımcı
Oyuncu
8.1 16,513

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 56 Komedi Oyuncu 4.9 18,657
2011 Müzik Oyuncu 7.8 94
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 1,209

Sil Baştan
2010 55 Komedi Oyuncu 5.5 5,312
2009 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
4.4 414
2009 54 Komedi Oyuncu 5.0 15,446

Ortadaki Adam
2009 54 Komedi Oyuncu 6.8 35,355
2008 53 Komedi Oyuncu 4.1 9,148

Oyum Kime?
2008 53 Komedi Oyuncu 6.1 16,920
2008 Belgesel Oyuncu 7.9 190
2008 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.5 2,065

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 104,945
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 870

X-Men: Son Direniş
2006 51 Aksiyon Oyuncu 6.7 457,779
2006 51 Suç Oyuncu 5.9 4,179
2006 Komedi Yapımcı 6.8 3,606
2005 Talk-Show Oyuncu 4.5 256

Son Pişmanlık
2005 50 Dram 5.3 267

Serseri Delikanlı
2005 50 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 577
2005 Suç Yapımcı 6.9 24,353
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,920
2004 49 Animasyon Oyuncu 5.8 1,447
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,877

Barbie Kuğu Gölü
2003 48 Animasyon Oyuncu 6.4 3,951
2003 48 Komedi Oyuncu 6.1 3,748
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,590

Çılgın Konuklar
2001 46 Komedi Oyuncu 5.8 17,440

15 Dakika
2001 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 46,650
2000 Komedi Yapımcı 7.0 2,994

Hayvan Çiftliği
1999 44 Komedi Oyuncu 6.0 5,410

Oyuncak Hikayesi 2
1999 44 Animasyon Oyuncu 7.9 482,346

Muhteşem Bartok
1999 44 Animasyon Oyuncu 6.1 2,196
1999 44 Animasyon Oyuncu 7.2 5,587
1998 43 Komedi Oyuncu 7.3 3,250
1997 42 Animasyon Oyuncu 7.1 103,825
1997 Talk-Show Oyuncu 2.7 5,903
1996 Belgesel Oyuncu 7.6 75
1996 41 Komedi Oyuncu 5.0 298

Çilgin denizalti
1996 41 Komedi Oyuncu 6.1 19,741
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,674
1993 Komedi Müzik
Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
8.0 67,609
1993 Komedi Oyuncu 8.1 16,223
1993 Komedi Oyuncu 6.8 12,103
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,708

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 337,549
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 385
1987 32 Macera Oyuncu 5.2 44
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 1,499

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 43,514
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,562
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,073) The 100 (1,690) Fear the Walking Dead (1,326) Euphoria (1,304) La casa de papel (1,288) The Big Bang Theory (1,138) Chernobyl (1,117) Legion (1,047) Mindhunter (1,009) Big Little Lies (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019