Giriş Kayıt
Elliott Gould

Elliott Gould


Oyuncu, Yapımcı

Elliott Gould, oyuncu, yapımcı.

1963 yılının Mart ayında Barbra Streisand ile evlendi. 8 yılın ardından 1971 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1973 yılının Aralık ayında Jennifer Bogart ile evlendi. 2 yılın ardından 1975 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.1978 yılının Haziran ayında Jennifer Bogart ile evlendi. 11 yılın ardından 1989 yılının Eylül ayında boşandılar.

Cephede Eğlence (1970), Uzun Veda (1973), Hükmedenler (1977), California Split (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elliot Gould
8.9 (10 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ah Siz İnsanlar
2023 Komedi Oyuncu 5.6 3,889
2021 Animasyon Oyuncu 5.4 1,138
2021 Komedi Oyuncu 8.6 19,853
2020 Belgesel Oyuncu 7.1 1,656
2020 Gerilim Oyuncu 5.2 5,434
2018 Komedi Oyuncu 8.2 44,043
2018 Oyuncu 7.4 1,064

Ocean's 8
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 241,635
2017 Komedi Oyuncu 5.1 1,896
2017 Dram Oyuncu 5.9 2,080
2017 Komedi Oyuncu 6.1 1,404

Aşk Notları
2016 Dram Oyuncu 6.3 1,532

Minik Kuş
2014 Animasyon Oyuncu 5.5 1,881
2014 Romantik Oyuncu 5.9 391
2014 Belgesel
Oyuncu
7.4 5,990
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,523
2014 Komedi Oyuncu 7.4 1,172
2014 Komedi Oyuncu 4.1 2,599
2013 Suç Oyuncu 8.3 93,444
2013 Dram Oyuncu 4.8 169
2012 Animasyon Oyuncu 4.4 295
2012 Komedi Oyuncu 4.5 1,594
2012 Komedi Oyuncu 5.4 601

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Oyuncu 7.2 105,388
2012 Dram Oyuncu 5.7 77

Salgın
2011 Dram Oyuncu 6.8 315,708
2011 Komedi Oyuncu 6.0 1,645
2011 Belgesel Oyuncu 6.8 434
2011 Dram Oyuncu 6.8 74
2011 Aksiyon Oyuncu 5.7 8,596
2010 Gerilim Oyuncu 4.7 1,084
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 78,598
2010 Dram Oyuncu 5.6 210
2010 Komedi Oyuncu 5.6 388
2009 Aile Oyuncu 2.1 598
2009 Dram Oyuncu 6.1 923
2008 Dram Oyuncu 5.4 1,150
2008 Komedi Oyuncu 5.6 3,687
2007 Animasyon Oyuncu 2.9 2,513
2007 Dram Oyuncu 6.0 1,508

Ocean's 13
2007 Suç Oyuncu 6.9 367,088

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Oyuncu 6.3 2,621
2006 Dram Oyuncu 6.1 1,227
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,817

Derin Gırtlak
2005 Belgesel 6.7 7,034

Ocean's 12
2004 Suç Oyuncu 6.5 413,729
2004 Komedi Oyuncu 8.7 1,370
2004 Komedi Oyuncu 5.3 529
2003 Animasyon Oyuncu 7.0 4,878

Sihirli Kedi
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 54,264
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 32,161

Ocean's 11
2001 Suç Oyuncu 7.7 618,365
2000 Dram Oyuncu 6.2 346

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Oyuncu 4.7 3,921

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Oyuncu 8.5 1,185,019

Büyük Vurgun
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 31,487
1998 Komedi Oyuncu 4.3 266
1997 Suç Oyuncu 6.1 6,491
1996 Dram Oyuncu 6.2 1,820
1995 Komedi Oyuncu 6.7 15,135
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,083
1995 Aksiyon Oyuncu 4.0 397
1994 Animasyon Oyuncu 7.6 36,535
1994 Suç Oyuncu 6.1 3,571

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Oyuncu 6.5 111,685

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 1,086,647
1993 Komedi Oyuncu 4.5 186

Oyuncu
1992 Komedi Oyuncu 7.5 65,699
1991 Biyografi Oyuncu 6.8 30,968
1990 Komedi Oyuncu 4.1 312
1989 Komedi Oyuncu 4.9 1,167
1989 Suç Oyuncu 4.9 871

Hollywood Rüyası
1989 Komedi Oyuncu 6.2 6,175
1987 Macera Oyuncu 5.2 54
1986 Dram Oyuncu 6.2 282
1986 Dram Oyuncu 7.1 6,442
1986 Gizem Oyuncu 7.1 637

Çıplak Yüz
1984 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,546
1984 Komedi Oyuncu 6.8 22,694
1984 Komedi Oyuncu 5.7 1,647
1983 Dram Oyuncu 6.2 35
1981 Komedi Oyuncu 5.0 1,440

Aşk, Yeniden
1980 Komedi Oyuncu 5.0 456
1980 Macera Oyuncu 5.7 1,535
1979 Macera Oyuncu 7.6 39,097

Gizli Harekât
1979 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,821
1979 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,987
1978 Dram Oyuncu 7.4 7,718

Hükmedenler
1977 Aksiyon Oyuncu 6.8 24,664

Savaş Köprüleri
1977 Aksiyon Oyuncu 7.4 61,458
1976 Komedi Oyuncu 4.8 273
1976 Suç Oyuncu 5.4 1,211
1975 Aksiyon Oyuncu 5.0 541
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,638
1975 Dram Oyuncu 7.6 28,524
1975 Komedi Oyuncu 4.5 242
1974 Komedi Oyuncu 7.1 8,406

İnfilak
1974 Suç Oyuncu 6.4 1,868
1974 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,063
1973 Gizem Oyuncu 5.8 782

Uzun Veda
1973 Suç Oyuncu 7.5 37,093

Seks Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey
1972 Komedi Yapımcı 6.7 41,737

Temas
1971 Dram Oyuncu 6.3 2,205
1971 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.9 3,556
1971 Belgesel Oyuncu 7.0 72

Cephede Eğlence
1970 Komedi Oyuncu 7.4 76,859

Doğru Karar
1970 Komedi Oyuncu 6.3 1,644
1970 Komedi Oyuncu 4.9 186
1970 Komedi Oyuncu 5.0 207

Bob Ve Carol Ve Ted Ve Alice
1969 Komedi Oyuncu 6.7 7,267
1968 Komedi Oyuncu 6.1 1,805
1964 Komedi Oyuncu 3.8 156
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,235
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
- Belgesel Oyuncu 6.8 1,403
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024