Giriş Kayıt
Scott Glenn

Scott Glenn


Oyuncu, Dublör

Scott Glenn, oyuncu, dublör.

Son Ültimatom (2007), İlk Gün (2001), Bourne'un Mirası (2012), Kızıl Ekim (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott Glen
8.2 (10 Oy)
  • Currently 164/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Oyuncu 6.7 5,550
2020 Aksiyon Oyuncu 6.4 134,093
2018 Dram Oyuncu 7.5 51,200

Koruyucular
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 116,266
2015 Aksiyon Oyuncu 8.6 474,004
2015 Aksiyon Oyuncu 5.3 10,748
2014 Gerilim Oyuncu 5.9 2,621
2014 Dram Oyuncu 8.3 112,049
2014 Oyuncu    

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Oyuncu 5.7 39,576

Yolda
2012 Macera 6.0 43,277

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 315,387
2011 Dram Oyuncu 6.2 291
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 252,479

Şampiyon
2010 Dram Oyuncu 7.2 30,530

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Oyuncu 4.6 9,113
2008 Biyografi Oyuncu 6.3 50,007

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Oyuncu 6.0 26,327
2008 Macera Oyuncu 5.9 4,980

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Oyuncu 8.0 657,726

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Oyuncu 7.6 85,284
2006 Dram Oyuncu 5.7 2,737
2005 Belgesel Oyuncu 6.9 1,024
2005 Biyografi Oyuncu 6.2 649
2005 Suç Oyuncu 6.1 715
2004 Dram Oyuncu 4.2 452
2004 Suç Oyuncu 5.6 1,021
2003 Belgesel Çeşitli 8.7 139
2003 Dram Oyuncu 6.4 1,118
2002 Komedi Oyuncu 8.1 87,477

Acemi Askerler
2001 Komedi Oyuncu 6.7 25,543

Çok Özel Haber
2001 Dram Oyuncu 6.7 33,906

İlk Gün
2001 Suç Oyuncu 7.7 472,075
2001 Dram Oyuncu 6.8 469

Dikey Limit
2000 Aksiyon Oyuncu 5.9 65,281

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Oyuncu 7.2 168,916

Ateş Fırtınası
1998 Gerilim Oyuncu 4.8 4,319

Mutlak Güç
1997 Suç Oyuncu 6.7 59,973

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Oyuncu 6.6 59,463

Carla'nın Şarkısı
1996 Dram Oyuncu 6.8 3,488
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,146
1995 Macera Oyuncu 5.9 4,262
1995 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,986
1993 Suç Oyuncu 5.1 1,131
1993 Aksiyon Oyuncu 4.7 546

Oyuncu
1992 Komedi Oyuncu 7.5 65,684

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 87,753

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 1,545,778

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Oyuncu 7.5 214,436
1989 Komedi Oyuncu 6.1 2,339

Saygon
1988 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,417
1988 Belgesel Oyuncu 8.6 2,195
1987 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,000
1985 Aksiyon Oyuncu 7.2 49,283
1985 Macera Oyuncu 4.8 1,550

Nehir
1984 Dram Oyuncu 6.3 7,632

Kan Çanağı
1983 Korku Oyuncu 5.7 14,269

Boşluktaki Kahramanlar
1983 Macera Oyuncu 7.8 65,287
1982 Dram Oyuncu 6.3 3,209
1982 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,659

Şehir Kovboyu
1980 Dram Oyuncu 6.4 16,775

Kıyamet
1979 Dram Oyuncu 8.4 709,122
1979 Komedi Oyuncu 5.4 5,072

Hiddet
1976 Aksiyon Oyuncu 5.8 665
1975 Dram Oyuncu 7.6 28,524
1972 Korku Oyuncu 5.9 3,754
1971 Aksiyon Oyuncu 4.6 515

Yarım Kalan Mutluluk
1970 Dram Oyuncu 6.1 349
1963 Komedi Oyuncu 7.2 1,541
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024