Giriş Kayıt
James Gandolfini

James Gandolfini


Oyuncu, Yapımcı

James Gandolfini, oyuncu, yapımcı.

1999 yılının Mart ayında Marcy Gandolfini ile evlendi. 3 yılın ardından 2002 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.2008 yılının Ağustos ayında Deborah Lin ile evlendi. 5 yılın ardından 2013 yılının Haziran ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Soprano Ailesi (1999), Kirli Para (2014), Kibarca Öldürmek (2012), 8 Milimetre (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Jim
9.8 (55 Oy)
  • Currently 195.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi 4.4 353
2016 Suç Yapımcı
8.4 172,406

Kirli Para
2014 Suç Oyuncu 7.0 162,321

Aşk
2013 Dram 8.0 671,814
2013 Belgesel Oyuncu 8.2 293

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Oyuncu
7.0 66,467
2013 Oyuncu 6.9 401
2013 Belgesel Oyuncu 7.5 987

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Oyuncu 5.9 75,945

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Oyuncu 6.0 4,956

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 319,572

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Oyuncu 6.2 153,440

Hemingway Ve Gellhorn
2012 Biyografi Yapımcı 6.3 10,435
2011 Dram Oyuncu 5.9 1,455

Violet ve Daisy
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 13,300
2011 Dram Oyuncu 6.5 4,013
2010 Belgesel Yapımcı 7.7 579

Yeni Başlangıçlar
2010 Dram Oyuncu 6.9 25,292

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Oyuncu 6.7 108,614

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 208,373

Kısırdöngü
2009 Komedi Oyuncu 7.4 61,664
2008 Komedi Oyuncu    
2007 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.9 484
2007 Oyuncu 4.3 127
2007 Komedi Oyuncu 2.7 672

Yalnız Kalpler
2006 Suç Oyuncu 6.4 22,400

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Oyuncu 6.1 25,632

Aşk ve Sigara
2005 Komedi Oyuncu 6.2 12,850
2005 Komedi Oyuncu 5.2 843
2004 Komedi Oyuncu 5.5 27,763

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Oyuncu 7.5 115,109

Son Kale
2001 Aksiyon Oyuncu 6.9 85,414

Meksikalı
2001 Macera Oyuncu 6.1 114,359

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 474,449

8 Milimetre
1999 Suç Oyuncu 6.6 143,004

Dava
1998 Dram Oyuncu 6.6 31,143

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Oyuncu 7.2 13,920

Cani Ruh
1998 Suç Oyuncu 7.0 92,995

O Çok Sevimli
1997 Dram Oyuncu 5.9 8,753

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Oyuncu 6.6 41,548
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 9,876
1997 Suç Oyuncu 7.8 17,246
1997 Dram Oyuncu 6.5 67
1997 Dram Oyuncu 6.0 413

Karanlıktan Önce
1996 Suç Oyuncu 6.6 8,838

Jüri
1996 Dram Oyuncu 5.7 20,000

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Oyuncu 6.9 89,330

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Oyuncu 7.3 123,631
1995 Dram Oyuncu 6.0 313

Hız Sınırı
1994 Aksiyon Oyuncu 5.5 14,671
1994 Komedi Oyuncu 5.4 2,366

Çılgın Romantik
1993 Suç Oyuncu 7.9 243,070

Bay Mükemmel
1993 Komedi Oyuncu 5.9 3,543
1993 Komedi Oyuncu 5.7 4,324
1992 Suç Oyuncu 5.6 4,238

Son Görev
1991 Aksiyon Oyuncu 7.0 112,352
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,749
1952 News Oyuncu 4.6 2,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film