Giriş Kayıt
William Forsythe

William Forsythe


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

William Forsythe, oyuncu, senarist, yapımcı.

Melody Munyon ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Vahşet Çetesi (2005), Erkek Jigolo (1999), Karışık İlişkiler (1995), intikam Yemini (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Forsythe
Takma İsmi: Bill
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 4.9 433
2021 Aksiyon Oyuncu 5.5 700
2021 Dram Oyuncu 3.7 1,607
2020 Korku Oyuncu 3.3 1,532
2020 Aksiyon Oyuncu 4.4 426
2019 Suç Oyuncu 5.1 5,926
2019 Aksiyon Oyuncu 5.0 3,925
2019 Suç Oyuncu 5.5 2,920

Soğuk İntikam
2019 Aksiyon Oyuncu 6.2 78,483
2017 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.2 1,162
2016 Biyografi Oyuncu 4.8 719
2016 Suç Oyuncu 4.7 3,364
2016 Suç Oyuncu 5.1 882
2015 Suç Oyuncu 4.8 1,393
2015 Dram Oyuncu 5.4 1,802
2015 Aksiyon Oyuncu 8.6 477,287

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 7.9 111,721
2014 Gerilim Oyuncu 3.9 641
2014 Korku Oyuncu 4.0 427
2013 Aksiyon Oyuncu 2.7 1,208
2013 Gerilim Oyuncu 6.2 15
2013 Korku Oyuncu 4.0 84
2012 Suç Oyuncu 6.5 4,481
2012 Korku Oyuncu 5.3 199
2011 Komedi Oyuncu 6.1 6,187
2011 Korku Oyuncu 3.8 1,244
2011 Aksiyon Oyuncu 3.2 776
2011 Aksiyon Oyuncu 3.6 248
2010 Aksiyon Oyuncu 3.2 2,205
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 79,005
2010 Suç Oyuncu 6.4 3,818
2010 Suç Oyuncu 8.6 204,121

Bir Boksörün Hikayesi
2009 Dram Oyuncu 6.2 492
2008 Suç Oyuncu 8.2 202,106
2008 Suç Oyuncu 3.6 1,380

Hançer
2008 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,778
2007 Korku Oyuncu 4.2 331

88 Dakika
2007 Suç Oyuncu 5.9 78,480

Cadılar Bayramı
2007 Korku Oyuncu 6.0 130,979
2007 Kısa Metraj Oyuncu 5.3 35

Gerçek Cinayetler
2007 Komedi Oyuncu 4.1 2,315

Dondurma
2007 Korku Oyuncu 5.3 2,226

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Oyuncu 5.2 17,260

Vahşet Çetesi
2005 Korku Oyuncu 6.7 106,148
2005 Korku Oyuncu 3.1 1,810
2005 Korku Oyuncu 4.3 1,349

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.4 30,084
2003 Dram Oyuncu 7.8 8,339
2003 Aksiyon Senarist
Oyuncu
4.4 441
2002 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,552

Öldüren Şüphe
2002 Suç Oyuncu 6.1 26,580
2002 Dram Oyuncu 5.8 787
2001 Suç Oyuncu 6.3 1,558
2001 Suç Oyuncu 4.4 214

Kamuflaj
2001 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,132
2001 Aksiyon Oyuncu 5.1 128
2001 Korku Oyuncu 2.3 273

Erkek Jigolo
1999 Komedi Oyuncu 5.7 80,298

Şaşkın Dedektif
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 89,199
1998 Western Oyuncu 5.2 960
1998 Dram Oyuncu 4.6 2,821
1998 Aksiyon Oyuncu 5.9 762

Tehlikeli Yabancı
1998 Gerilim Oyuncu 4.8 426

Ateş Fırtınası
1998 Gerilim Oyuncu 4.8 4,344

İlk Suç
1997 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,433

Sinifta olay var
1996 Aksiyon Oyuncu 6.0 15,874

Kaya
1996 Aksiyon Oyuncu 7.4 359,735
1996 Biyografi Oyuncu 7.2 8,745

Rüyanın Bedeli
1996 Aksiyon Oyuncu 5.1 139

Karışık İlişkiler
1995 Suç Oyuncu 6.7 29,899
1995 Suç Oyuncu 5.4 1,541
1995 Komedi Oyuncu 6.5 2,610

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Oyuncu 5.5 32,609
1993 Aksiyon Oyuncu 5.1 486
1992 Dram Oyuncu 6.8 4,199
1992 Komedi Oyuncu 5.1 1,812
1992 Biyografi Oyuncu 7.1 10,535
1991 Aksiyon Oyuncu 6.1 10,140

intikam Yemini
1991 Aksiyon Oyuncu 6.1 25,938

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Oyuncu 5.8 17,629
1990 Aksiyon Oyuncu 6.2 66,020
1989 Dram Oyuncu 5.8 432

Belaya Koşanlar
1989 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,513
1988 Biyografi Oyuncu 6.3 2,400
1987 Komedi Oyuncu 7.3 151,155

Hüküm
1987 Aksiyon Oyuncu 6.6 8,845
1987 Dram Oyuncu 6.0 923
1985 Dram Oyuncu 5.2 839
1985 Dram Oyuncu 7.0 972
1985 Dram Oyuncu 6.3 1,068
1985 Aksiyon Oyuncu 4.3 89
1984 Aksiyon Oyuncu 6.6 8,503

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 Suç Oyuncu 8.3 379,820
1982 Macera Oyuncu 8.0 1,906
1981 Dram Oyuncu 5.4 575
1981 Dram Oyuncu 8.2 10,656
1981 Aksiyon Oyuncu 3.5 369
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film