Giriş Kayıt
Robert Forster

Robert Forster


Oyuncu, Yapımcı

Robert Forster, oyuncu, yapımcı.

1966 yılının Mayıs ayında June Forster ile evlendi. 9 yılın ardından 1975 yılının Eylül ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

Jackie Brown (1997), Son Oyun (2009), Kara Delik (1979), Canavarın İntikamı (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Bob
Web Sitesi:
5.4 (8 Oy)
  • Currently 107.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Korku Oyuncu 4.7 40
2020 Komedi Oyuncu 6.3 531
2020 Aksiyon Oyuncu 6.3 7,137
2019 Belgesel Oyuncu 7.3 5,083

El Camino: Bir Breaking Bad Filmi
2019 Aksiyon Oyuncu 7.3 292,990
2019 Komedi Oyuncu 5.4 958
2018 Dram Oyuncu 6.7 4,753
2018 Dram Oyuncu 6.4 3,027
2018 Gerilim Oyuncu 5.6 4,992
2018 Komedi Oyuncu 5.6 5,914
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 13,652

İkiz Tepeler
2017 Suç Oyuncu 8.5 76,207

Ufak Suçlar
2017 Suç Oyuncu 5.8 8,937
2017 Biyografi Oyuncu 6.3 10,344
2017 Gerilim Oyuncu 6.6 12,495
2016 Komedi Oyuncu 6.8 8,412
2016 Aksiyon Oyuncu 3.6 380
2016 Dram Oyuncu 5.3 3,864
2016 Komedi Oyuncu 6.4 7,230

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 169,967
2015 Suç Oyuncu 9.0 651,311
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 9

Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 35,838
2015 Dram Oyuncu 6.7 3,913
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 222
2015 Komedi Oyuncu 7.4 9,884
2015 Belgesel Oyuncu 6.5 170

Davetsiz Misafirler
2014 Gizem Oyuncu 6.6 3,942
2014 Belgesel
Oyuncu
7.4 6,006
2014 Korku Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 59,437
2014 Suç 4.6 577
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 20
2013 Belgesel Oyuncu 8.3 697

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 292,851
2013 Komedi Oyuncu 5.1 308
2013 Gerilim Oyuncu 6.4 73
2012 Komedi Oyuncu 8.6 21,892
2012 Suç Oyuncu 5.5 1,564
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 40,310

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 14,895

Senden Bana Kalan
2011 Komedi Oyuncu 7.3 252,100
2011 Komedi Oyuncu 7.5 37,562
2011 Komedi Oyuncu 5.6 5,164
2010 Kısa Metraj Oyuncu 5.1 68
2010 Dram Oyuncu 4.5 451
2010 Dram Oyuncu 5.6 1,691
2010 Belgesel Oyuncu 7.1 2,619
2010 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,896
2009 Komedi Oyuncu 6.6 30

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Oyuncu 5.8 94,726

Ortadaki Adam
2009 Komedi Oyuncu 6.8 38,391

Son Oyun
2009 Aksiyon Oyuncu 6.0 35,953
2008 Dram Oyuncu 5.7 795
2008 Komedi Oyuncu 5.4 524
2008 Komedi Oyuncu 5.5 3,090
2008 Belgesel Oyuncu 5.8 170

Temizlikçi
2007 Suç Oyuncu 6.1 45,721

Diriliş: Vampir Avcısı
2007 Aksiyon Oyuncu 4.9 12,595

Canavar Savaşları
2007 Aksiyon Oyuncu 3.5 25,391
2006 Suç Oyuncu 3.9 3,589
2006 Suç Oyuncu 5.8 59,650

Şanslı Slevin
2006 Suç Oyuncu 7.7 326,050

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.5 251,919
2005 Biyografi Oyuncu 5.8 1,581
2005 Dram Oyuncu 7.0 819
2004 Dram Oyuncu 7.9 3,639
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 20,457
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 828
2003 Dram Oyuncu 6.0 3,790
2003 Dram Oyuncu 5.3 810

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Oyuncu 4.9 133,194

Entrika
2003 Suç Oyuncu 6.6 35,376
2003 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,731
2002 Suç Oyuncu 6.2 1,336

Mike Gibi
2002 Komedi Oyuncu 5.4 22,618

İçgüdü
2001 Komedi Oyuncu 6.4 18,988

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 51,876

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Oyuncu 7.9 384,736
2001 Dram Oyuncu 6.2 3,328

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Oyuncu 6.6 251,637
2000 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.9 1,808

Melek Öpücüğü
2000 Komedi Oyuncu 6.1 511
2000 Dram Oyuncu 6.0 749
2000 Korku Oyuncu 4.8 19,467
1999 Dram Oyuncu 8.2 9,938
1999 Dram Oyuncu 5.5 1,945
1999 Animasyon Oyuncu    

Üniversitede Terör
1999 Aksiyon Oyuncu 3.7 577

Sapık
1998 Korku Oyuncu 4.6 50,756
1998 Suç Oyuncu 5.6 4,487
1997 Suç Oyuncu 7.5 375,881
1997 Animasyon Oyuncu 8.1 10,066
1997 Suç Oyuncu 5.9 1,574
1997 Suç Oyuncu 4.1 596
1996 Komedi Oyuncu 4.6 3,657
1996 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,015
1995 Korku Oyuncu 5.2 1,230
1993 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,924
1993 Gerilim Oyuncu 3.9 355
1993 Aksiyon Oyuncu 5.6 18,886

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Oyuncu 5.0 5,077
1991 Komedi Oyuncu 7.2 3,241
1991 Dram Oyuncu 5.0 250
1990 Suç Oyuncu 4.0 407

Barışçı
1990 Aksiyon Oyuncu 5.2 638
1989 Suç Oyuncu 4.9 735
1989 Aksiyon Oyuncu 6.8 86
1989 Aksiyon Oyuncu 3.7 164
1988 Aksiyon Oyuncu 4.3 176
1987 Suç Oyuncu 6.4 3,248
1987 Macera Oyuncu 6.8 47

Zafer Topu
1986 Aksiyon Oyuncu 5.6 21,990
1985 Aksiyon Oyuncu 6.2 918

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 29,392

Uyanık
1983 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,555
1981 Macera Oyuncu 6.6 1,201
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 29,022

Canavarın İntikamı
1980 Korku Oyuncu 6.1 15,920

Kara Delik
1979 Aksiyon Oyuncu 5.9 28,087
1979 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,417
1978 Aksiyon Oyuncu 3.7 2,402
1977 Dram Oyuncu 5.5 736
1973 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,470
1973 Oyuncu 7.5 1,185
1970 Dram Oyuncu 4.4 215
1970 Dram Oyuncu 5.1 352
1969 Dram Oyuncu 7.2 4,723
1969 Dram Oyuncu 5.4 545

Görünmeyen Düşman
1968 Western Oyuncu 6.6 3,191

Parıltılı Gözler
1967 Dram Oyuncu 6.7 8,238
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film