Giriş Kayıt
Miguel Ferrer

Miguel Ferrer


Oyuncu, Yönetmen

Miguel Ferrer, oyuncu, yönetmen.

Leilani Sarelle ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.2005 yılının Eylül ayında Lori Weintraub ile evlendi. 12 yılın ardından 2017 yılının Ocak ayında boşandılar.

Kilise Bodrumundan Masallar (1989), Kaçış Yok (1993), Adamım (2005), Crossing Jordan (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Miguell Ferrer
5.7 (3 Oy)
  • Currently 113.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 7.0 36

İkiz Tepeler
2017 Suç Oyuncu 8.5 76,593

Genç Titanlar: Judas Sözleşmesi
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 17,403
2014 Dram Oyuncu 7.5 12,893
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 101,324

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 903,380

Dört Suikastçı
2013 Gerilim Oyuncu 3.7 676
2012 Animasyon Oyuncu 4.3 297

Beverly Hills Çuvava 3
2012 Macera Oyuncu 4.4 2,448

Kurye
2012 Aksiyon Oyuncu 4.5 5,229
2011 Dram Oyuncu 6.7 639

Beverly Hills Çuvava 2
2011 Macera Oyuncu 4.2 4,551
2011 Komedi Oyuncu 4.4 728

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 45,855
2010 Korku Oyuncu 3.8 1,204

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 113,582
2009 Suç Oyuncu 6.0 4,618
2009 Suç Oyuncu 6.8 57,762
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 19,615

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 21,470

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 8,568

Adamım
2005 Aksiyon Oyuncu 5.5 26,736

Gümüş Şehir
2004 Komedi Oyuncu 6.0 4,236

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 140,575

Mançuryalı Aday
2004 Dram Oyuncu 6.6 117,061
2002 Dram Oyuncu 6.8 4,250
2001 Belgesel Oyuncu 6.2 1,236
2001 Suç Oyuncu
Yönetmen
7.0 12,342

Trafik
2000 Suç Oyuncu 7.6 220,553
2000 Animasyon Oyuncu 7.4 21,633
1998 Animasyon Oyuncu 7.7 318,499
1998 Komedi Oyuncu 5.9 571
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 2,154

Bay Şeşibeş
1997 Aile Oyuncu 4.1 16,215

Gece Katili
1997 Fantastik Oyuncu 6.0 12,108
1997 Aksiyon Oyuncu 2.9 1,336
1996 Biyografi Oyuncu 6.1 1,016
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 17,796
1996 Komedi Oyuncu 5.4 3,104
1995 Suç Oyuncu 6.1 279
1994 Biyografi Oyuncu 6.2 216

Mahşer
1994 Macera Oyuncu 7.1 38,593
1994 Komedi Oyuncu 5.3 22,240
1993 Belgesel Oyuncu 7.2 868
1993 Dram Oyuncu 6.4 552
1993 Aksiyon Oyuncu 5.6 15,464

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Oyuncu 6.6 97,823

Kaçış Yok
1993 Aksiyon Oyuncu 6.1 30,294

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 Korku Oyuncu 7.3 105,824
1992 Suç Oyuncu 5.5 749
1991 Dram Oyuncu 6.8 84

İntikam
1990 Aksiyon Oyuncu 6.2 20,718

İkiz Tepeler
1990 Suç Oyuncu 8.8 216,954

Dadı
1990 Dram Oyuncu 5.4 6,439

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,327

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Oyuncu 8.0 27,258
1987 Aksiyon Oyuncu 7.6 285,084

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.6 30,477
1984 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,200

Uzay Yolu III : Spock'ı Ararken
1984 Aksiyon Oyuncu 6.6 86,547
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film