Giriş Kayıt
Marty Feldman

Marty Feldman


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Marty Feldman, oyuncu, senarist, yönetmen.

1959 yılının Ocak ayında Lauretta Feldman ile evlendi. 23 yılın ardından 1982 yılının Aralık ayında boşandılar.

Genç Frankeştayn (1974), Deli Dolu (1976), The Adventure of Sherlock Holmes' Smarter Brother (1975), The Last Remake of Beau Geste (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Aksiyon Oyuncu
5.9 8,564
1982 Komedi Oyuncu 2.5 1,070
1982 Belgesel Senarist
7.8 15,781
1980 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.4 1,201
1977 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.0 2,635

Deli Dolu
1976 Komedi Oyuncu 6.7 18,528

Kadınların Dünyası
1976 Komedi Oyuncu 5.2 486
1975 Komedi Oyuncu 6.0 7,321

Genç Frankeştayn
1974 Komedi Oyuncu 8.0 169,258
1972 Komedi Oyuncu 7.2 94
1971 Komedi Senarist
Oyuncu
5.3 466
1970 Senarist
Oyuncu
5.0 529
1969 Komedi Oyuncu 6.1 2,584
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,260
1952 News Oyuncu 4.6 2,470
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film