Giriş Kayıt
Patrick Dempsey

Patrick Dempsey (53)


Oyuncu, Yapımcı

Patrick Galen Dempsey, 13 Ocak 1966 Lewiston, Maine, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1987 yılının Ağustos ayında Rocky Parker ile evlendi. 7 yılın ardından 1994 yılının Nisan ayında boşandılar. 1999 yılının Temmuz ayında Jillian Dempsey ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Beni Unutma (2002), Özgürlük Yazarları (2007), Gelin Benim Olacak (2008), Can't Buy Me Love (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Galen Dempsey
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1966
Doğum Yeri: Lewiston, Maine, ABD
Takma İsmi: Dr. McDreamy
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.79 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı
2019 53 Komedi Yapımcı 7.3 1,176
2018 Suç Oyuncu 7.4 2,802
2018 52 Animasyon Oyuncu    
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 4,184

Bridget Jones'un Bebeği
2016 50 Komedi Oyuncu 6.5 61,140
2015 Belgesel Oyuncu 7.5 335
2015 49 Belgesel Oyuncu 7.6 665
2013 47 Komedi Oyuncu 3.0 521

Çifte Soygun
2011 45 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 30,490

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 45 Aksiyon Oyuncu 6.2 368,293
2011 Oyuncu 5.4 397
2011 45 Belgesel Oyuncu 7.4 38

Sevgililer Günü
2010 44 Komedi Oyuncu 5.7 107,752

Gelin Benim Olacak
2008 42 Komedi Oyuncu 5.9 63,645
2008 Oyuncu 6.8 1,419
2008 News Oyuncu 6.2 33

Manhattan'da sihir
2007 41 Animasyon Oyuncu 7.0 166,314

Özgürlük Yazarları
2007 41 Biyografi Oyuncu 7.5 62,403
2007 Komedi Oyuncu 6.6 20,761
2006 40 Dram Oyuncu 7.2 18

Ayı Kardeş 2
2006 40 Animasyon Oyuncu 6.2 12,703
2005 Dram Oyuncu 7.6 216,208

Demir Çeneli Melekler
2004 38 Dram Oyuncu 7.5 5,384
2003 37 Komedi Oyuncu 6.1 99
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,861
2003 Komedi Oyuncu 6.7 2,576
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,563

Beni Unutma
2002 36 Komedi Oyuncu 6.2 96,190

İmparatorlar Klübü
2002 36 Dram Oyuncu 6.9 15,974
2002 36 Oyuncu 8.1 17

Çığlık 3
2000 34 Korku Oyuncu 5.5 115,212
1999 33 Dram Oyuncu 5.3 405
1999 Dram Oyuncu 7.8 2,426

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.2 47,627
1998 32 Biyografi Oyuncu 7.7 891
1998 32 Dram Oyuncu 6.1 757

Hugo Havuzculuk
1997 31 Komedi Oyuncu 5.1 1,815
1997 Talk-Show Oyuncu 2.7 5,897
1997 31 Macera Oyuncu 5.7 1,354
1997 Suç Oyuncu 7.7 7,125
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,619
1995 29 Dram Oyuncu 4.1 181

Tehdit
1995 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 101,593

İnsanlık Yolu
1994 28 Komedi Oyuncu 6.7 12,445
1993 27 Komedi Oyuncu 4.4 279
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,088
1993 27 Komedi Oyuncu 4.8 294
1993 Biyografi Oyuncu 6.3 281
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,704
1991 25 Suç Oyuncu 5.9 7,870
1991 25 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,362
1990 24 Komedi Oyuncu 6.7 2,084
1989 23 Komedi Oyuncu 6.0 1,498
1989 23 Komedi Oyuncu 6.0 6,689
1988 22 Komedi Oyuncu 5.8 2,669
1987 21 Komedi Oyuncu 6.7 29,760
1987 21 Komedi Oyuncu 6.2 836
1986 20 Komedi Oyuncu 3.5 2,136
1985 19 Komedi Oyuncu 5.9 11,654
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019