Giriş Kayıt
Yvonne De Carlo

Yvonne De Carlo


Oyuncu

Yvonne De Carlo, oyuncu.

1955 yılının Kasım ayında Bob Morgan ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

The Munsters (1964), Brute Force (1947), Affedilmez Cinayet (1949), Munster, Go Home! (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Yvonne DeCarlo
Takma İsmi: Peggy
Web Sitesi:
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Komedi Oyuncu 4.9 189
1995 Komedi Oyuncu 5.1 767
1993 Komedi Oyuncu 7.9 2,733
1993 Komedi Oyuncu 3.5 1,393

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Oyuncu 6.5 34,032
1990 Korku Oyuncu 5.5 2,153
1988 Fantastik Oyuncu 5.1 2,974
1988 Korku Oyuncu 5.8 4,450
1987 Belgesel 7.7 2,078
1982 Dram Oyuncu 5.8 746

Dedektif Bogart
1980 Komedi Oyuncu 6.2 655
1979 Korku Oyuncu 5.8 2,057
1979 Dram Oyuncu 5.4 576
1979 Komedi Oyuncu 4.4 324
1977 Macera Oyuncu 6.6 8,881

Kökler
1977 Dram Oyuncu 8.4 18,661
1977 Komedi Oyuncu 4.1 1,216
1976 Komedi Oyuncu 4.8 757
1975 Komedi Oyuncu 3.7 391
1975 Komedi Oyuncu 2.6 573
1971 Dram Oyuncu 5.5 445
1968 Gerilim Oyuncu 5.9 1,761
1967 Western Oyuncu 5.4 257
1966 Aksiyon Oyuncu 6.6 514
1966 Komedi Oyuncu 6.3 3,030
1964 Komedi Oyuncu 7.8 16,729
1963 Komedi Oyuncu 7.1 16,444
1962 Western Oyuncu 7.6 3,122
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,202
1959 Macera Oyuncu 8.2 398
1959 Komedi Oyuncu 7.6 337
1958 Aksiyon Oyuncu 5.6 408
1958 Dram Oyuncu 5.0 154
1957 Dram Oyuncu 6.5 2,605

On Emir
1956 Macera Oyuncu 7.9 76,380
1956 Suç Oyuncu 6.9 1,169
1956 Western Oyuncu 6.0 456
1956 Biyografi Oyuncu 5.9 177
1955 Western Oyuncu 6.0 527
1954 Macera Oyuncu 6.1 393
1954 Komedi Oyuncu 6.2 594
1954 Western Oyuncu 6.0 604
1953 Aksiyon Oyuncu 5.4 245

Kaptan'ın Cenneti
1953 Komedi Oyuncu 6.8 1,793

Kanlı Aşk
1953 Müzikal Oyuncu 5.3 351
1953 Macera Oyuncu 5.6 759
1952 Western Oyuncu 6.0 318
1952 Macera Oyuncu 6.3 242
1951 Oyuncu 6.2 366
1951 Tarihi Oyuncu 6.3 1,030
1950 Aksiyon Oyuncu 5.5 316
1950 Aksiyon Oyuncu 6.1 674

Affedilmez Cinayet
1949 Suç Oyuncu 7.4 9,533
1949 Western Oyuncu 5.9 445
1948 Aksiyon Oyuncu 6.2 458
1948 Suç Oyuncu 6.0 563
1948 Aksiyon Oyuncu 6.0 234
1947 Aksiyon Oyuncu 5.2 152
1947 Suç Oyuncu 7.6 11,411

Kasabanın Gülü
1945 Romantik Oyuncu 5.8 382
1945 Macera Oyuncu 5.4 366
1945 Komedi Oyuncu 6.0 158
1944 Komedi Oyuncu 6.1 477

Tamamen Seninim
1944 Komedi Oyuncu 6.2 188
1944 Macera Oyuncu 6.1 1,272
1944 Dram Oyuncu 6.6 1,095
1944 Komedi Oyuncu 7.2 225
1943 Dram Oyuncu 7.4 2,056
1943 Müzikal Oyuncu 6.0 200

Çanlar Kimin İçin Çalıyor
1943 Macera Oyuncu 6.8 10,141
1943 Komedi Oyuncu 6.5 813
1942 Macera Oyuncu 7.0 5,819

Kiralık Silah
1942 Suç Oyuncu 7.4 10,530
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024