Giriş Kayıt
Jeremy Davies

Jeremy Davies (53)


Oyuncu

Jeremy Davies Boring, 08 Ekim 1969 Saugus, California, ABD doğumlu oyuncu.

Siyah Telefon (2021), Sekreter (2002), Solaris (2002), Yırtıcı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeremy Davies Boring
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1969
Doğum Yeri: Saugus, California, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.82 m
7.8 (13 Oy)
  • Currently 157/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 53 Suç Oyuncu    
2022 53 Gerilim Oyuncu 5.1 580

Siyah Telefon
2021 52 Korku Oyuncu 6.9 148,310

Jack’in Yaptığı Ev
2018 49 Dram Oyuncu 6.8 79,282

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Oyuncu 7.6 87,691
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 26,721
2016 Suç Oyuncu 8.1 328,659
2015 Dram Oyuncu 6.6 4,287
2014 Dram Oyuncu 7.5 54,097
2013 Macera Oyuncu 7.3 61,807
2013 Suç Oyuncu 8.5 257,721
2012 43 Oyuncu 6.3 260
2010 41 Komedi Oyuncu 7.1 144,615
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 102,194
2009 40 Dram Oyuncu
7.9 517
2009 40 Dram Oyuncu
7.6 1,259

Şafak Harekâtı
2006 37 Macera Oyuncu 7.3 107,511
2005 36 Dram Oyuncu 7.3 23,981
2004 Macera Oyuncu 8.3 558,192
2004 35 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,538
2003 34 Suç Oyuncu 8.0 150,785
2003 34 Belgesel
Oyuncu
6.6 698
2002 33 Dram Oyuncu 6.2 83,943

Sekreter
2002 33 Komedi Oyuncu 6.9 93,196

Paranın Peşinde
2002 33 Dram Oyuncu 4.7 1,852
2002 33 Komedi Oyuncu 4.6 1,734
2002 Suç Oyuncu 7.1 6,715

Tekno Aşk
2002 33 Komedi Oyuncu 5.3 1,653
2001 32 Dram Oyuncu 6.2 4,962

Sırlar Oteli
2000 31 Dram Oyuncu 5.8 21,830

Yırtıcı
1999 30 Macera Oyuncu 6.9 40,848
1999 30 Komedi Oyuncu 5.6 709

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 29 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,398,693
1997 28 Dram Oyuncu 6.1 1,961

Sonuna Kadar
1997 28 Komedi Oyuncu 5.7 2,011

Kasırga
1996 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 199,392
1994 25 Dram Oyuncu 6.5 29,736
1994 25 Komedi Oyuncu 6.3 6,502
1992 23 Suç Oyuncu 5.5 2,516
1988 Komedi Oyuncu 8.4 38,551
1963 Dram Oyuncu 6.5 5,125
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023