Giriş Kayıt
Robert Davi

Robert Davi (72)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Robert John Davi, 26 Haziran 1951 Astoria, Queens, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1980 yılının Kasım ayında Jeri McBride ile evlendi. 10 yılın ardından 1990 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

James Bond: Öldürme Yetkisi (1989), Manyak Polis 2 (1990), Acemi Dedektif (1994), Profiler (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert John Davi
Doğum Tarihi: 26 Haziran 1951
Doğum Yeri: Astoria, Queens, New York City, New York, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.87 m
7.8 (6 Oy)
  • Currently 156.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Tarihi Oyuncu 5.1 82
2023 72 Suç Oyuncu 5.5 871
2022 71 Biyografi Yönetmen 7.1 1,315
2021 70 Dram Oyuncu 5.6 402
2021 70 Suç Oyuncu 6.9 17
2021 70 Komedi Oyuncu 5.6 99
2021 70 Dram Oyuncu 3.7 1,593
2020 69 Biyografi Oyuncu 6.4 7
2020 69 Aksiyon Oyuncu 2.0 443
2020 69 Komedi Oyuncu 4.2 714
2019 68 Dram Oyuncu 4.7 987
2019 68 Korku Oyuncu 3.9 30
2019 Korku Oyuncu 5.4 947
2019 Belgesel Oyuncu 7.2 202
2018 67 Komedi Oyuncu 7.6 129
2017 66 Komedi Oyuncu 3.0 196
2017 66 Gerilim Oyuncu 3.8 579
2016 65 Biyografi Oyuncu 4.8 717

Suç/lu
2016 65 Aksiyon Oyuncu 6.3 70,840
2016 65 Korku Oyuncu 3.5 154
2015 64 Suç Oyuncu 6.6 8,951
2015 64 Aksiyon Oyuncu 3.4 2,721
2015 64 Dram Oyuncu 4.8 559

Cehennem Melekleri 3
2014 63 Aksiyon Oyuncu 6.1 196,682
2014 63 Dram Oyuncu 4.6 222
2014 63 Aksiyon Oyuncu 2.8 1,101
2014 63 Aksiyon Oyuncu 2.8 2,664
2014 63 Korku Oyuncu
Yapımcı
2.9 1,175
2013 62 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,822
2013 62 Gizem Oyuncu 5.1 539
2013 62 Komedi Oyuncu 6.6 127

Katil
2012 61 Biyografi Oyuncu 6.8 79,634
2012 61 Belgesel Oyuncu 7.5 2,470
2012 61 Dram 5.4 279

Nehirdeki Canavar
2011 60 Korku Oyuncu 3.7 3,107
2011 60 Komedi Oyuncu 4.6 2,703
2011 60 Aksiyon Oyuncu 4.7 7,079

İrlandalıyı Öldür
2011 60 Aksiyon Oyuncu 7.0 51,469

Son Kurşun
2010 59 Gerilim Oyuncu 3.9 260

Sihirbaz
2010 59 Suç Oyuncu 2.2 1,156
2009 58 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.4 477

Kasap
2009 58 Aksiyon Oyuncu 5.3 918
2009 58 Belgesel Oyuncu 6.1 302
2009 News Oyuncu 3.6 3,003
2008 57 Komedi Oyuncu 4.0 10,115
2007 Aksiyon Oyuncu 8.8 12,912
2007 56 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.9 491
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,839

Karmaşa
2005 54 Komedi Oyuncu 3.0 8,638

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 219,661

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 71,885

Ara Beni
2004 53 Dram Oyuncu 5.5 1,320

Ateşli Piliç
2002 51 Komedi Oyuncu 5.6 102,864
2002 Aksiyon Oyuncu 9.2 29,623
2001 50 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,300
1998 47 Komedi Oyuncu 6.0 2,654
1998 News Oyuncu 3.0 2,415
1996 Suç Oyuncu 7.2 4,491
1996 Dram Oyuncu 7.5 17,134

Rüyanın Bedeli
1996 45 Aksiyon Oyuncu 5.1 139
1995 44 Dram Oyuncu 5.1 74,919

Venüs Deltası
1995 44 Dram Oyuncu 4.7 2,367

İntikam Pazarlığı
1995 44 Aksiyon Oyuncu 4.6 985
1995 44 Aksiyon Oyuncu 4.0 397
1995 44 Aksiyon Oyuncu 4.3 392

Kör Adalet
1994 43 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,027

Acemi Dedektif
1994 43 Komedi Oyuncu 5.2 7,502
1993 42 Aksiyon Oyuncu 5.1 475
1993 42 Komedi Oyuncu 3.9 5,932

Manyak Polis 3
1993 42 Aksiyon Oyuncu 5.0 5,077

Keşif
1992 41 Macera Oyuncu 4.4 3,230
1992 41 Aksiyon Oyuncu 5.1 378
1991 Dram Oyuncu 5.8 187
1991 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 68

Vahşi Orkide II
1991 40 Dram Oyuncu 3.9 1,877

Av 2
1990 39 Aksiyon Oyuncu 6.3 183,194
1990 39 Dram Oyuncu 5.6 562

Manyak Polis 2
1990 39 Suç Oyuncu 5.9 8,686

Barışçı
1990 39 Aksiyon Oyuncu 5.2 639

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 38 Aksiyon Oyuncu 6.7 112,316

Zor Ölüm
1988 37 Aksiyon Oyuncu 8.2 948,071
1988 37 Aksiyon 7.0 12,433

Kızgın
1988 37 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,642

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 2,929
1987 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 725

Koruyucu
1986 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 37,758

Define Adası
1985 34 Macera Oyuncu 7.7 299,295
1984 33 Aksiyon Oyuncu 5.5 10,824
1983 32 Macera Oyuncu 6.7 96
1982 Dram Oyuncu 8.0 5,233
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,310
1981 30 Biyografi Oyuncu 6.6 232
1981 News Oyuncu 3.6 2,779
1979 Fantastik Oyuncu 5.2 327

İnsanlar Yaşadıkça
1979 Dram Oyuncu 7.1 539
1979 28 Dram Oyuncu 7.1 460
- Aksiyon Oyuncu    
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film