Giriş Kayıt
Jon Cryer

Jon Cryer


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Jon Cryer, oyuncu, yönetmen, senarist.

2000 yılının Ocak ayında Sarah Trigger ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.2007 yılının Haziran ayında Lisa Joyner ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

İki Buçuk Adam (2003), Pembeli Güzel (1986), Hiding Out (1987), No Small Affair (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (9 Oy)
  • Currently 195.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Belgesel Oyuncu 7.5 99
2021 Komedi Oyuncu 4.8 429
2019 Aksiyon Oyuncu 3.6 46,093
2019 Komedi Oyuncu 6.9 15,754
2018 Belgesel Oyuncu 8.0 1,008
2017 Komedi Yönetmen 6.7 11,231
2017 Belgesel Oyuncu 7.9 524
2017 Belgesel Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 715
2016 Animasyon Oyuncu 7.5 2,473
2016 Komedi Oyuncu 6.0 6,698
2014 Belgesel 6.7 1,435
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,518
2014 Komedi Oyuncu 5.1 1,682
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145

Anne
2013 Komedi Yönetmen 7.4 38,962
2013 Macera Oyuncu 4.3 2,537
2012 Oyuncu 6.4 270
2011 Komedi Oyuncu 7.7 1,428
2011 Müzik Oyuncu 8.1 178

Git Başımdan
2010 Komedi Oyuncu 6.5 356,636
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,895
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363
2010 Oyuncu 7.1 212
2010 Oyuncu 6.7 1,848

Sihirli Taş
2009 Komedi Oyuncu 4.7 7,960
2009 Komedi Oyuncu 4.9 3,601
2009 Komedi Oyuncu 5.8 3,341
2008 Suç Oyuncu 5.7 3,810
2008 Animasyon Oyuncu 5.2 878
2006 Komedi Oyuncu 5.3 43,351
2005 Müzik Oyuncu 7.2 175
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 135,351
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,460

Metroda Tek Başına
2004 Komedi Oyuncu 4.6 145
2004 Komedi Oyuncu 8.2 6,043
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 20,489

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Yönetmen
Oyuncu
7.1 278,693
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,555

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 160,968
2003 Animasyon Oyuncu 5.6 1,521
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,290

Kutsal Adam
1998 Komedi Oyuncu 4.9 20,861
1998 Dram Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.8 393
1997 Komedi Oyuncu 5.9 175
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,274
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,025
1996 Komedi Oyuncu 6.6 166
1994 News Oyuncu 3.2 949

Kafalar
1994 Komedi Oyuncu 5.2 211
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,849
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,234
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,885

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Oyuncu 6.7 115,788
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 801
1987 Macera Oyuncu 5.6 1,679

Süpermen 4
1987 Aksiyon Oyuncu 3.7 52,341
1987 Komedi Oyuncu 6.4 4,062
1987 Komedi Oyuncu 5.5 1,074

Pembeli Güzel
1986 Komedi Oyuncu 6.7 87,990
1984 Komedi Oyuncu 5.5 2,461
1981 News Oyuncu 3.6 2,741
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024