Giriş Kayıt
Harry Connick Jr.

Harry Connick Jr.


Oyuncu, Müzisyen

Harry Connick Jr., oyuncu, müzisyen.

1994 yılının Nisan ayında Jill Goodacre ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Böcek (2006), Umut Dalgaları (1998), Dostluğun Gücü (2011), Kasabanın Yenisi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Harry Connick Jnr
Takma İsmi: The Vice-Chairman of the Board
Web Sitesi:
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 6.2 1,935
2021 Dram Oyuncu 5.7 244
2015 Belgesel Oyuncu 8.1 1,416

Yunus Masalı 2
2014 Dram Oyuncu 6.4 9,850
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,147
2013 Komedi Oyuncu 5.9 2,473
2011 Talk-Show Oyuncu 5.3 986

Dostluğun Gücü
2011 Dram Oyuncu 6.8 25,824
2011 Müzik Oyuncu 8.1 182

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Oyuncu 5.7 25,043
2008 Biyografi Oyuncu 6.8 1,093

Not: Seni Seviyorum
2007 Dram Oyuncu 7.0 219,077
2007 Belgesel Oyuncu 7.9 416

Böcek
2006 Gerilim Oyuncu 6.1 38,135
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,174
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 459
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,537
2004 Game-Show Oyuncu 6.1 1,893

Kuraldışı
2003 Suç Oyuncu 6.4 66,870
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,667
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,555
2003 Belgesel Oyuncu 5.7 481

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Oyuncu 3.9 1,969
2002 Game-Show Oyuncu 4.3 22,305
2001 Belgesel Oyuncu 8.6 2,525

Köpeğim Skip
2000 Dram Oyuncu 7.0 21,448
1999 Suç Oyuncu 8.1 127,518
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,408

Demir Dev
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 230,444

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.4 60,765

Umut Dalgaları
1998 Dram Oyuncu 6.0 30,530
1998 News Oyuncu 3.0 2,428

Bagajdaki Melek
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 14,322
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,679

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Oyuncu 7.0 611,245
1996 News Oyuncu 3.2 940

Kopya Cinayetler
1995 Suç Oyuncu 6.6 66,600
1994 News Oyuncu 3.2 974
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,056
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,356
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,966

Küçük Adam Tate
1991 Dram Oyuncu 6.6 16,179
1990 Aksiyon Oyuncu 6.9 30,746

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Müzik 7.7 244,747
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,344
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,461
1981 News Oyuncu 3.6 2,805
1952 News Oyuncu 4.6 2,488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film