Giriş Kayıt
Jim Broadbent

Jim Broadbent


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Jim Broadbent, oyuncu, yapımcı, senarist.

New York Çeteleri (2002), Bulut Atlası (2012), Kırmızı Değirmen (2001), Bridget Jones: Mantığın Sınırı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
9.3 (18 Oy)
  • Currently 185.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.8 1,076
2022 Komedi Oyuncu    
2022 Gizem Oyuncu 7.1 3,519
2021 Animasyon Oyuncu 6.4 488
2021 Macera Oyuncu 6.8 832
2020 Biyografi Oyuncu 6.9 3,940
2020 Dram Oyuncu 5.9 6,044
2020 Dram Oyuncu 5.9 3,092
2020 Macera Oyuncu 5.6 71,496
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 13,213
2018 Dram Oyuncu 6.2 4,324
2018 Suç Oyuncu 5.5 16,469
2017 Animasyon Oyuncu 4.5 310

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Oyuncu 7.8 94,308
2017 Animasyon Oyuncu 6.8 16,406
2017 Dram Oyuncu 6.4 7,338
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 3,938

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.5 82,454

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 188,953
2016 Dram Oyuncu 8.1 26,709
2015 Dram Oyuncu 7.5 150,733

Kartal Eddie
2015 Biyografi Oyuncu 7.3 100,481
2015 Biyografi Oyuncu 6.7 32,041
2015 Suç Oyuncu 7.4 10,400
2015 Dram Oyuncu 5.6 112
2015 Dram Oyuncu 6.8 1,461

Büyük Oyun
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 35,546

Asteriks: Tanrılar Sitesi
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 15,395

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.3 133,997
2014 Komedi Oyuncu 6.3 4,760

Postacı Pat
2014 Animasyon Oyuncu 4.7 1,943

Pislik
2013 Komedi Oyuncu 7.0 116,024

Paris'te Bir Haftasonu
2013 Komedi Oyuncu 6.4 8,694

Telefon Görüşmesi
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 3,079
2013 Komedi Oyuncu 3.9 2,379

Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6.2 23,303

Bulut Atlası
2012 Dram Oyuncu 7.4 374,820
2012 Belgesel Oyuncu 7.4 432

Demir Leydi
2011 Biyografi Oyuncu 6.4 113,700

Hediye Operasyonu
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 67,197

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.2 2,292,256

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 950,579
2011 Dram Oyuncu 7.3 2,006
2010 Oyuncu 7.8 2,348

Ömrümüzden Bir Sene
2010 Komedi Oyuncu 7.4 30,902

Sevimli Hayvanlar
2010 Animasyon Oyuncu 4.9 6,918

Genç Victoria
2009 Biyografi Oyuncu 7.2 66,540
2009 Aksiyon Oyuncu 6.3 7,456

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Oyuncu 7.6 596,864

Lanet Takım
2009 Biyografi Oyuncu 7.5 45,943

Mürekkep Yürek
2008 Macera Oyuncu 6.1 82,432
2008 Belgesel Oyuncu 7.9 1,833
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 870
2008 Biyografi Oyuncu 7.2 7,659

Riverbank Masalları
2008 Animasyon Oyuncu 4.7 290

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 492,075

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Oyuncu 7.8 536,166

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Oyuncu 6.8 4,694
2006 Biyografi Oyuncu 7.5 3,293
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 6,948

Jerome'un Planı
2006 Komedi Oyuncu 6.3 17,728

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Oyuncu 6.9 428,788

Robotlar
2005 Animasyon Oyuncu 6.4 162,300

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Oyuncu 5.5 24,447
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 1,723

Doogal'ın Sihirli Yolculuğu
2005 Animasyon Oyuncu 5.2 3,729

Gurur Dünyası
2004 Dram Oyuncu 6.2 23,517

Hemşire
2004 Suç Oyuncu 7.6 26,884

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Oyuncu 6.0 122,607

Onur
2004 Aile Oyuncu 6.2 830

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Oyuncu 5.9 94,873
2004 Aile Oyuncu 3.2 855
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.8 568

Pancho Villa
2003 Biyografi Oyuncu 6.5 3,630

Pür Neşe
2003 Komedi Oyuncu 6.5 6,331

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7.5 473,818
2002 Dram Oyuncu 7.1 13,699
2002 Animasyon Oyuncu 6.1 124
2002 Biyografi Oyuncu 7.4 7,072
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,204
2002 Komedi Oyuncu 6.5 139
2001 Biyografi Oyuncu 7.0 19,156

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Oyuncu 7.6 299,773

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Oyuncu 6.8 264,325

Karmakarışık
1999 Biyografi Oyuncu 7.3 13,495
1999 Komedi Oyuncu 7.9 2,172

Yıldızların Sesi
1998 Komedi Oyuncu 7.0 17,196

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Oyuncu 3.8 45,462

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Oyuncu 5.9 23,646

Smilla Ve Karlar
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 15,229
1996 Dram Oyuncu 5.6 2,568
1995 Dram Oyuncu 7.3 15,590

Sihirli İksirin Peşinde
1995 Komedi Oyuncu 5.4 2,081

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 Komedi Oyuncu 7.4 41,860
1994 Komedi Oyuncu 6.0 2,993
1994 Komedi Oyuncu 6.7 1,881
1992 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
7.8 1,233

Ağlatan Oyun
1992 Suç Oyuncu 7.2 60,135
1991 Dram Oyuncu 7.3 7,146
1991 Komedi Oyuncu 7.4 30
1991 Dram Oyuncu 6.6 93

Hayat Tatlıdır
1990 Komedi Oyuncu 7.4 11,316

Viking Erik
1989 Komedi Oyuncu 6.1 14,488
1988 Komedi Oyuncu 7.9 13,982
1988 Oyuncu 5.2 189

Süpermen 4
1987 Aksiyon Oyuncu 3.7 52,834
1985 Dram Oyuncu 6.3 674

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.9 211,480

Kiralık Katiller
1984 Suç Oyuncu 7.0 9,562
1983 Dram Oyuncu 7.3 165
1982 Dram Oyuncu 7.4 326
1981 Komedi Oyuncu 9.0 56,828

Zaman Haydutları
1981 Macera Oyuncu 6.9 68,472
1980 Aksiyon Oyuncu 6.3 9,481
1980 Dram Oyuncu 6.8 1,548
1979 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,286
1978 Korku Oyuncu 6.6 5,232

Arabulucu
1971 Dram Oyuncu 7.2 6,321
1970 Dram Oyuncu 7.8 396
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024