Giriş Kayıt
Theodore Bikel

Theodore Bikel (99)


Oyuncu

Theodor Meir Bikel, 02 Mayıs 1924 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu.

Ofra Bikel ile evlendi.

Kader Bağlayınca (1958), The Enemy Below (1957), Yaşamak İstiyorum (1958), I Bury the Living (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Theodor Meir Bikel
Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1924
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Theo Bikel
Takma İsmi: Theo
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 92 Belgesel Oyuncu 7.5 1,361
2016 Oyuncu 6.4 2,234
2007 83 Dram Oyuncu 6.9 1,081
2002 78 Dram Oyuncu 5.6 866
1998 74 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,345
1997 73 Aksiyon Oyuncu 4.9 5,185
1991 67 Oyuncu 5.5 299
1991 67 Suç Oyuncu 6.5 11,257
1989 Dram Oyuncu 7.0 428
1989 65 Dram Oyuncu 5.8 1,028
1989 65 Korku Oyuncu 4.2 1,231
1988 Suç Oyuncu 5.9 449

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 28,641

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,222

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.4 8,359

Kralın Dönüşü
1980 56 Animasyon Oyuncu 5.7 4,574
1977 53 Dram Oyuncu 7.9 126
1976 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,260
1971 47 Komedi Oyuncu 5.6 2,353
1971 Komedi Oyuncu 8.4 18,462
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,542
1970 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 603
1969 45 Macera Oyuncu 6.6 1,150
1968 44 Dram Oyuncu 6.8 1,221
1967 43 Belgesel Oyuncu 7.5 693

Ruslar Geliyor
1966 42 Komedi Oyuncu 7.0 9,958
1965 41 Macera Oyuncu 6.7 1,479

Benim Tatlı Meleğim
1964 40 Dram Oyuncu 7.7 101,113
1963 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,409
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,202
1962 Komedi Oyuncu 8.3 321
1959 35 Dram Oyuncu 6.2 351
1959 35 Dram Oyuncu 5.7 1,116
1959 35 Dram Oyuncu 6.0 439
1959 35 Dram Oyuncu 7.1 451
1958 34 Korku Oyuncu 6.3 3,160

Kader Bağlayınca
1958 34 Suç Oyuncu 7.6 17,525

Yaşamak İstiyorum
1958 34 Biyografi Oyuncu 7.5 7,265
1958 34 Romantik Oyuncu 6.5 292
1958 Dram Oyuncu 8.0 217

Gurur ve ihtiras
1957 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,168
1957 33 Aksiyon Oyuncu 7.4 12,167
1955 31 Dram Oyuncu 6.6 1,607
1955 31 Dram Oyuncu 6.9 3,036
1954 30 Dram Oyuncu 6.1 1,322
1954 30 Suç Oyuncu 6.5 291

Firari Aşıklar
1954 30 Dram Oyuncu 6.3 156
1954 30 Komedi Oyuncu 5.5 353
1953 29 Oyuncu 6.7 272
1953 29 Dram Oyuncu 7.1 547
1953 Komedi Oyuncu 8.1 191
1953 29 Macera Oyuncu 6.2 896
1953 29 Gerilim Oyuncu 6.6 212
1952 28 Biyografi Oyuncu 7.0 6,408
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
1951 27 Oyuncu 6.1 375

Afrika Kraliçesi
1951 27 Macera Oyuncu 7.7 83,769
1948 Dram Oyuncu 7.6 321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024