Giriş Kayıt
Justine Bateman

Justine Bateman


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Justine Bateman, oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı.

Family Ties (1982), Satisfaction (1988), Highball (1997), Gerçeğe Dönüş (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 5.3 146
2021 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.9 1,395
2013 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,134
2009 Komedi Oyuncu 8.5 482,925
2007 Komedi Oyuncu 8.3 188,353
2006 Dram Oyuncu 5.5 211
2006 Komedi Oyuncu 6.5 6,027
2006 Komedi Oyuncu 7.3 5,699
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 932

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 139,644
2003 Dram Oyuncu 6.9 757
1997 Dram Oyuncu 5.6 937

Gerçeğe Dönüş
1994 Suç Oyuncu 6.0 504
1993 Macera Oyuncu 6.7 26,373
1993 Komedi Oyuncu 6.0 3,015
1988 Komedi Oyuncu 4.9 3,853
1986 Komedi Oyuncu 7.3 109
1982 Komedi Oyuncu 7.3 20,307
1981 News Oyuncu 3.6 2,764
1952 News Oyuncu 4.6 2,455
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024