Giriş Kayıt
Javier Bardem

Javier Bardem


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Javier Bardem, oyuncu, yapımcı, müzisyen.

Penélope Cruz ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), Skyfall (2012), Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı (2017), Anne! (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Javier Encinas | Benito González
9.4 (164 Oy)
  • Currently 187/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki
2024 Aksiyon Oyuncu 8.8 308,394

Küçük Deniz Kızı
2023 Macera Oyuncu 7.2 156,735

Tim, Tim, Timsah
2022 Animasyon Oyuncu 6.3 2,617
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16

Dune: Çöl Gezegeni
2021 Aksiyon Oyuncu 8.0 867,095

İyi Patron
2021 Komedi Oyuncu 7.2 6,317
2021 Belgesel Oyuncu 8.2 69
2021 Biyografi Oyuncu 6.5 44,764
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105
2020 Dram Oyuncu 5.2 2,907
2019 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.9 63
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,511
2019 Korku Oyuncu    

Herkes Biliyor
2018 Suç Oyuncu 6.9 38,159
2018 News Oyuncu 5.0 245

Pablo Escobar'ı Sevmek
2017 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.4 22,458

Anne!
2017 Dram Oyuncu 6.6 250,389

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 347,194
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,077

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Oyuncu 5.0 5,539
2016 News Oyuncu 6.4 148
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 43,447
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 59,441

Danışman
2013 Suç Oyuncu 5.4 106,010

Akrebin Aşkı
2013 Dram Oyuncu 5.8 1,236

Aşkın İzleri
2012 Dram Oyuncu 5.8 29,996
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 732,252
2012 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.2 308
2011 Oyuncu 6.3 1,646
2010 Dram Oyuncu 7.4 94,732
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,024

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Oyuncu 5.8 106,175
2010 Oyuncu 6.7 1,855
2009 Belgesel Oyuncu 7.6 209

Barselona, Barselona
2008 Dram Oyuncu 7.1 269,273
2008 Oyuncu 6.8 1,667
2008 News Oyuncu 6.6 69

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Oyuncu 6.4 24,147

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Oyuncu 8.2 1,063,855
2007 Belgesel Yapımcı 6.5 421
2007 Oyuncu 7.1 1,540

Goya'nın Hayaletleri
2006 Biyografi Oyuncu 6.9 31,991
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,226
2006 Komedi Oyuncu 6.8 228
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 448

Prensesler
2005 Dram 6.9 5,635
2005 Müzik Oyuncu 6.2 1,199

İçimdeki Deniz
2004 Biyografi Oyuncu 8.0 85,339

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Oyuncu 7.5 434,102

Güneşli Pazartesiler
2002 Komedi Oyuncu 7.5 15,429
2002 Dram Oyuncu 6.9 6,884

Tanrıdan Haber Yok
2001 Komedi Oyuncu 6.4 5,724
2001 Aile Oyuncu 6.5 914
2001 Komedi 6.4 532

Karanlıktan Önce
2000 Biyografi Oyuncu 7.1 26,409

İkinci Ten
1999 Dram Oyuncu 6.3 1,748
1999 Dram Oyuncu 6.2 3,073
1998 Komedi Oyuncu
6.8 13,599

Çıplak Ten
1997 Dram Oyuncu 7.3 33,757
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 9,884
1997 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,054
1996 Komedi Oyuncu 6.5 1,789
1996 Komedi Oyuncu 5.5 678
1996 Dram Oyuncu
Müzik
6.5 840
1996 News Oyuncu 3.3 928

Dudak Dudağa
1995 Komedi Oyuncu 6.4 1,768

Meme Ve Ay
1994 Komedi Oyuncu 6.3 3,401
1994 Gerilim Oyuncu 5.2 270
1994 Dram Oyuncu 6.5 2,309

Altın Toplar
1993 Komedi Oyuncu 6.1 3,896
1993 Komedi Oyuncu 5.0 525
1992 News Oyuncu 4.3 395
1992 Komedi Oyuncu 6.4 15,129
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,947
1992 Komedi Oyuncu 5.9 383

Yüksek Topuklar
1991 Komedi Oyuncu 7.0 17,490
1991 News Oyuncu 7.0 335

Lulu'nun Çağı
1990 Dram Oyuncu 5.5 4,279
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,323
1986 Dram Oyuncu 7.1 60
1981 News Oyuncu 3.6 2,777
1952 News Oyuncu 4.6 2,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film