Giriş Kayıt
Ian Bannen

Ian Bannen (95)


Oyuncu

Ian Edmund Bannen, 29 Haziran 1928 Airdrie, Lanarkshire, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Ned Devine'i Diriltmek (1998), The Hill (1965), Gorky Park (1983), Şüphe Peşinde (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ian Edmund Bannen
Doğum Tarihi: 29 Haziran 1928
Doğum Yeri: Airdrie, Lanarkshire, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.81 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Aksiyon Oyuncu 6.0 355
2000 72 Aile Oyuncu 6.6 733
1999 71 Macera Oyuncu 6.7 929

Ned Devine'i Diriltmek
1998 70 Komedi Oyuncu 7.3 28,071

Cesur Yürek
1995 67 Biyografi Oyuncu 8.3 1,092,924

Ölesiye
1992 64 Dram Oyuncu 6.7 20,585
1991 Dram Oyuncu 7.5 106
1991 Dram Oyuncu 6.6 93
1991 63 Komedi Oyuncu 5.9 1,372
1990 62 Suç Oyuncu 5.7 1,436
1990 62 Komedi Oyuncu 4.4 8,463

Umut Ve Zafer
1987 59 Dram Oyuncu 7.3 14,637
1986 58 Gerilim Oyuncu 6.5 2,527
1983 55 Dram Oyuncu 6.7 15,871
1982 54 Biyografi Oyuncu 8.0 240,350
1982 54 Dram Oyuncu 6.5 1,587

İğne Deliği
1981 53 Romantik Oyuncu 7.1 11,896

Ormandaki Göz
1980 52 Korku Oyuncu 6.1 7,083

Köstebek
1979 Dram Oyuncu 8.5 9,645

Fedailer Alayı
1978 50 Aksiyon Oyuncu 6.5 10,406

Nazaretli İsa
1977 Biyografi Oyuncu 8.5 25,054
1977 49 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,608
1975 47 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,876
1974 46 Dram Oyuncu 5.9 1,016
1974 46 Fantastik Oyuncu 6.6 5,304
1973 Dram Oyuncu 7.9 234

Bir Paket Elmas
1973 45 Gerilim Oyuncu 6.3 5,227
1973 Suç Oyuncu 7.8 982
1972 44 Korku Oyuncu 5.5 1,182

Şüphe Peşinde
1972 44 Suç Oyuncu 6.9 8,007

Şehvetli Dakikalar
1971 43 Suç Oyuncu 5.8 1,928
1971 43 Western Oyuncu 6.3 522

Kahramanlar Alayı
1970 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,991
1967 39 Dram Oyuncu 6.1 441
1966 38 Komedi Oyuncu 6.2 2,154

Sonsuz Uçuş
1965 37 Macera Oyuncu 7.5 22,438
1965 37 Dram Oyuncu 7.9 15,193
1964 36 Dram Oyuncu 6.0 573
1963 35 Dram Oyuncu 6.4 527
1960 Dram Oyuncu 8.2 71
1959 31 Komedi Oyuncu 6.2 868
1958 30 Dram Oyuncu 6.1 332

Kırmızı Şövalye
1958 30 Dram Oyuncu 7.1 1,617
1956 28 Dram Oyuncu 7.0 1,377
1956 28 Komedi Oyuncu 6.4 905
1955 Aksiyon Oyuncu 7.6 881
1955 27 Macera Oyuncu 5.8 780
1951 23 Suç Oyuncu 7.1 1,186
1950 Dram Oyuncu 7.8 179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024