Giriş Kayıt
Scott Bakula

Scott Bakula


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Scott Bakula, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Krista Newmann ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.Chelsea Field ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Uzay Yolu: Atılgan (2001), Behind the Candelabra (2013), Zamanın Ötesinde (1989), NCIS: New Orleans (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Bak
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 423
2017 Komedi Oyuncu 3.9 2,163
2016 Dram Oyuncu 6.2 1,768
2015 Komedi Oyuncu 5.2 1,614
2014 Suç Oyuncu
Yapımcı
6.8 20,576
2014 Oyuncu 6.6 455
2014 Belgesel Oyuncu 7.3 508
2014 Komedi Oyuncu 6.5 3,738
2014 Komedi Oyuncu 8.2 21,643
2013 Komedi Oyuncu 6.5 6,272
2013 Oyuncu 6.9 401
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 45,458
2013 Gerilim Oyuncu 5.1 1,139
2012 Komedi Oyuncu 6.1 18
2011 Belgesel
Oyuncu
6.8 3,077

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Oyuncu 7.5 551,061
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,380
2009 Komedi Oyuncu 8.0 4,603

İspiyoncu
2009 Komedi Oyuncu 6.5 67,536
2008 Komedi Oyuncu 7.4 2,192
2007 Aksiyon Oyuncu 8.2 147,147

Mavi Duman
2007 Dram Oyuncu 5.5 1,360
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 338

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Oyuncu 7.2 14,234
2005 Game-Show Oyuncu 7.1 3,342

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 140,161

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 163,731

Yeni Bir Yaşam
2001 Dram Oyuncu 7.4 45,650

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 59,282
2000 Dram Oyuncu 6.1 126
2000 Dram Oyuncu 5.8 525

Amerikan Güzeli
1999 Dram Oyuncu 8.3 1,213,262
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,394
1999 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,407
1998 Komedi Oyuncu 4.7 8,150
1997 Animasyon Oyuncu 6.9 8,524
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,233
1995 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.0 509

Öldüren Büyü
1995 Korku Oyuncu 6.0 19,323
1995 Dram Oyuncu 7.3 4,518
1994 News Oyuncu 3.2 963

Gecenin Rengi
1994 Dram Oyuncu 5.2 25,801

Erkek Oyunu
1991 Komedi Oyuncu 6.2 13,138

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Oyuncu 5.4 3,000

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
8.2 36,581
1988 Komedi Oyuncu 6.9 10,672
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,323
1987 Komedi Oyuncu 6.1 1,071
1981 News Oyuncu 3.6 2,777
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film