Giriş Kayıt
Bess Armstrong

Bess Armstrong


Oyuncu

Bess Armstrong, oyuncu.

John Fiedler ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.Chris Carreras ile evlendi.

My So-Called Life (1994), Jaws 3 (1983), Pecker (1998), Hayalimdeki Sevgili (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.1 7,735
2016 Aile Oyuncu 6.0 735
2015 Dram Oyuncu 6.7 26,217
2012 Komedi Oyuncu 6.0 1,492
2012 Komedi Oyuncu 7.4 26,488
2011 Dram Oyuncu 7.7 26,246
2008 Komedi Oyuncu 4.0 421
2004 Komedi Oyuncu 8.5 50,385

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.8 88,056
2000 Dram Oyuncu 6.9 1,812
1998 Komedi Oyuncu 6.3 14,941
1997 Aksiyon Oyuncu 4.7 4,904
1996 Gerilim Oyuncu 5.7 191

Annem Bir Katil
1994 Komedi Oyuncu 6.8 34,022
1994 Dram Oyuncu 8.4 22,126
1993 Komedi Oyuncu 7.1 49,903

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Oyuncu 6.2 6,203
1993 Komedi Oyuncu 8.2 96,429
1993 Komedi Oyuncu 2.8 727
1989 Komedi Oyuncu 4.3 1,500
1986 Komedi Oyuncu 5.9 7,975
1984 Dram Oyuncu 7.0 1,543

Jaws 3
1983 Korku Oyuncu 3.7 48,796
1983 Macera Oyuncu 6.0 6,063
1982 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 1,426

Dört Mevsim
1981 Komedi Oyuncu 6.8 5,680
- Oyuncu 8.2 245
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film