Giriş Kayıt
Jane Alexander

Jane Alexander (83)


Oyuncu, Yapımcı

Jane Seyferth Quigley, 28 Ekim 1939 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1975 yılının Mart ayında Edwin Sherin ile evlendi. 42 yılın ardından 2017 yılının Mayıs ayında boşandılar.

Kramer Kramer'e Karşı (1979), Brubaker (1980), Son Aşk (2013), City Heat (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jane Seyferth Quigley
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1939
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.69 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu 7.4 19,986
2020 Belgesel Oyuncu 8.0 278
2019 Komedi Oyuncu 7.9 33,470
2018 Dram Oyuncu 6.6 1,610
2017 78 Dram Oyuncu 6.2 3,298
2014 Dram Oyuncu 7.4 1,933

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.0 252,871

Son Aşk
2013 74 Komedi Oyuncu 6.7 12,811
2012 Suç Oyuncu 7.9 112,647
2011 Aksiyon Oyuncu 5.3 432

Korku Evi
2011 72 Dram Oyuncu 6.0 67,510
2011 72 Belgesel Oyuncu 7.6 891
2009 Suç Oyuncu 8.4 77,268

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 70 Aksiyon Oyuncu 6.5 365,496

Doğmamış
2009 70 Dram Oyuncu 4.7 52,124

Dönence
2008 69 Komedi Oyuncu 6.0 9,783
2007 Dram Oyuncu 7.3 3,972

Sevgi Ziyafeti
2007 68 Komedi Oyuncu 6.6 16,785

Tutku
2006 67 Biyografi Oyuncu 6.3 15,995

Azmin Zaferi
2005 66 Biyografi Oyuncu 7.4 3,143
2004 65 Dram Oyuncu 5.2 224

Halka
2002 63 Korku Oyuncu 7.1 354,600
2002 63 Dram Oyuncu 6.8 4,135
2001 62 Dram 4.8 2,175

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 60 Dram Oyuncu 7.4 100,801

Zafer
1989 50 Dram Oyuncu 7.8 136,842
1987 Dram Oyuncu 5.6 201
1987 48 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.7 1,016

Tatlı Ülke
1987 48 Dram Oyuncu 4.8 214
1985 Belgesel Oyuncu 8.2 1,063
1984 45 Aksiyon Oyuncu 5.5 10,166
1984 45 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.4 164
1983 44 Dram Oyuncu 6.9 6,629
1982 43 Dram Oyuncu 6.5 1,484
1980 41 Suç Oyuncu 7.1 18,459

Acı Senfoni
1980 Dram Oyuncu 7.3 2,792

Kramer Kramer'e Karşı
1979 40 Dram Oyuncu 7.8 147,322
1978 39 Dram Oyuncu 5.2 1,561

Başkanın Bütün Adamları
1976 37 Biyografi Oyuncu 7.9 117,773

42. Hücre
1972 33 Suç Oyuncu 7.0 2,903
1971 32 Western Oyuncu 6.3 1,340

Zafer Benimdir
1970 31 Dram Oyuncu 6.9 2,624
1952 News Oyuncu 4.6 2,254
- Gizem Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023