Giriş Kayıt
Elijah Wood

Elijah Wood


Oyuncu, Yapımcı

Elijah Wood, oyuncu, yapımcı.

Sil Baştan (2004), Yeşil Sokak Holiganları (2005), Derin Darbe (1998), Son Cadı Avcısı (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Elwood
8.4 (123 Oy)
  • Currently 167.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Macera Oyuncu    
2024 Animasyon Oyuncu    
2021 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.4 4,838
2020 Aksiyon Yapımcı 4.9 200
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105

Uzaydan Gelen Renk
2019 Korku Yapımcı 6.2 57,366
2019 Korku Yapımcı 6.1 10,340
2019 Komedi Oyuncu 6.0 20,629
2018 Belgesel Oyuncu 8.1 2,621
2018 Belgesel Oyuncu 7.1 1,722
2018 Aksiyon Yapımcı 6.5 91,133

Yaz Kampı Adası
2018 Animasyon Oyuncu 7.8 2,044
2018 Komedi Yapımcı 5.7 1,294
2018 Animasyon Oyuncu 5.3 7,724
2017 Komedi Yapımcı 5.2 2,096

78/52: Hitchcock'un Duş Perdesi
2017 Belgesel Oyuncu 7.3 3,886

Bu Benim Dünyam Değil
2017 Komedi Oyuncu 6.9 64,532

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Oyuncu 8.2 57,937
2016 Komedi Yapımcı 5.7 8,613

Vurgun
2016 Suç Oyuncu 5.5 20,950

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Oyuncu 5.9 110,481
2015 Dram Yapımcı 5.5 5,772

Hobbit: Tolkien Derlemesi
2015 Macera Oyuncu    
2014 Bilim-Kurgu 6.3 4,421

Gece Yarısı Sokakta Tek Başına Bir Kız
2014 Korku Yapımcı 6.9 38,902
2014 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.7 28,926

Açık Pencereler
2014 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 15,143
2014 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.8 1,489
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 71,869

Rüzgâr Yükseliyor
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 100,278
2013 Suç 4.6 1,752
2013 Dram Yapımcı 6.6 1,227

Piyano
2013 Müzik Oyuncu 5.9 19,705
2013 Suç Yapımcı    

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,198

Manyak
2012 Korku Oyuncu 6.1 40,656

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Oyuncu 6.6 34,005

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Oyuncu 7.8 878,641
2012 Belgesel Oyuncu 7.5 4,022
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 40

İmha Timi
2012 Komedi Oyuncu 4.6 1,656

Hazine Adası 1
2012 Macera Oyuncu 6.2 6,349
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 8,897
2012 Korku Yapımcı 5.0 1,453
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 70
2012 Kısa Metraj Oyuncu 4.1 64

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 48,075
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 1,232
2011 Belgesel Oyuncu 7.3 602
2011 Komedi Oyuncu 7.8 44,519
2011 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 5,136
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,077
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 5,236
2010 Aksiyon Oyuncu
9.1 13,093

Romantikler
2010 Komedi Oyuncu 5.0 12,553
2010 Komedi Oyuncu 8.0 9,081
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 148,721
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 548
2009 Belgesel Oyuncu 6.0 153
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 519
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,915

Oxford Cinayetleri
2008 Suç Oyuncu 6.1 30,787
2008 Macera Oyuncu 7.1 465
2007 Dram Oyuncu 5.9 2,945
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,306
2007 Belgesel Oyuncu
7.0 339
2007 Macera Oyuncu 6.7 339

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Oyuncu 7.2 74,701
2006 Dram Oyuncu 7.0 42,933

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Oyuncu 6.4 201,471
2006 Belgesel Oyuncu 7.8 27
2006 Aksiyon Oyuncu 6.9 469
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,219
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 459

Yeşil Sokak Holiganları
2005 Suç Oyuncu 7.4 162,749

Her Şey Aydınlandı
2005 Komedi Oyuncu 7.4 60,030

Günah Şehri
2005 Suç Oyuncu 8.0 796,246
2005 Belgesel Oyuncu 6.1 199
2005 Belgesel Oyuncu 6.1 768
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 119
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,537

Sil Baştan
2004 Dram Oyuncu 8.3 1,086,288
2004 Müzik Oyuncu 6.7 1,393

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Oyuncu 4.4 66,791

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Oyuncu 9.0 1,996,149
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 370
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,677
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,557

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Oyuncu 8.8 1,799,642
2002 Suç Oyuncu 5.8 3,169

Hepsini İstiyorum
2002 Komedi Oyuncu 6.0 6,233
2002 Animasyon Oyuncu 5.1 705
2002 Belgesel Oyuncu 7.5 23
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 46,554

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Oyuncu 8.9 2,024,866

Çılgın Kovalamaca
2000 Komedi Oyuncu 6.0 4,369

Siyah ve Beyaz
1999 Suç Oyuncu 5.0 6,073

Fakülte
1998 Korku Oyuncu 6.6 136,154

Derin Darbe
1998 Aksiyon Oyuncu 6.2 191,835

Buz Fırtınası
1997 Dram Oyuncu 7.3 60,370
1997 Suç Oyuncu 6.2 1,898
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,679
1996 Aile Oyuncu 5.3 11,745
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,316

Savaş
1994 Dram Oyuncu 6.7 13,659

Kuzey
1994 Macera Oyuncu 4.5 14,837

İyi Evlat
1993 Dram Oyuncu 6.4 46,069
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,056
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,356

Huck Finn'in Maceraları
1993 Macera Oyuncu 6.2 9,303

Daima Genç
1992 Macera Oyuncu 6.3 50,357
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,967
1992 Dram Oyuncu 6.9 14,289
1991 Dram Oyuncu 6.6 3,152
1991 News Oyuncu 7.0 338
1990 Dram Oyuncu 7.2 6,876

Gizli İlişkiler
1990 Suç Oyuncu 6.5 22,898
1990 Dram Oyuncu 5.5 552

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Oyuncu 7.8 577,764
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,344
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
1975 Komedi Oyuncu 8.0 53,106
1952 News Oyuncu 4.6 2,488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film