Giriş Kayıt
Michael Wincott

Michael Wincott


Oyuncu

Michael Wincott, oyuncu.

Ölümsüz Aşk (1994), Hayır (2022), Örümceğin Maskesi (2001), Seraphim Falls (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayır
2022 Korku Oyuncu 6.9 166,709
2017 Dram Oyuncu 6.1 255

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Oyuncu 6.3 226,691

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.5 529,670
2015 Dram Oyuncu 6.4 13,701
2015 Dram Oyuncu 5.6 29,241
2014 Aksiyon Oyuncu 8.3 46,606
2013 Dram Oyuncu 7.1 248

Katil
2012 Biyografi 6.8 78,890
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 78,969
2008 Aksiyon Oyuncu 5.8 366

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Oyuncu 5.6 28,449

Kelebek ve Dalgıç
2007 Biyografi Oyuncu 8.0 110,202
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 34,074

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Oyuncu 6.9 26,074

Define Gezegeni
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 131,788

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Oyuncu 7.7 147,592

Örümceğin Maskesi
2001 Aksiyon Oyuncu 6.4 95,385

Karanlıktan Önce
2000 Biyografi Oyuncu 7.1 26,267

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 261,750
1997 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,962
1996 Biyografi Oyuncu 6.9 21,812

Ölü Adam
1995 Dram Oyuncu 7.5 102,623

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Oyuncu 7.2 77,899
1995 Dram Oyuncu 6.4 2,680

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Oyuncu 7.5 198,200

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Oyuncu 6.4 58,901

Aşk Bir Fahişedir
1993 Suç Oyuncu 6.6 15,058

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Oyuncu 6.4 32,621
1991 Biyografi Oyuncu 7.2 98,516

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 207,125

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Oyuncu 7.2 115,190
1989 Komedi Oyuncu 5.3 1,434

Sirdas radyo
1988 Dram Oyuncu 7.2 14,552

Sicilyalı
1987 Aksiyon Oyuncu 5.4 5,381
1986 Suç Oyuncu 8.3 3,315
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,858

Perdeler
1983 Suç Oyuncu 5.6 5,665
1981 Dram Oyuncu 6.9 869
1981 Dram Oyuncu 5.7 685
1980 Komedi Oyuncu 4.6 373
1979 Macera Oyuncu 7.7 1,326
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024