Giriş Kayıt
John Waters

John Waters


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

John Waters, oyuncu, senarist, yönetmen.

Derin Gırtlak (2005), The Velvet Underground (2021), Şu Boktan Dünya (2006), Homer and Eddie (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Pope of Trash
7.3 (3 Oy)
  • Currently 146.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Oyuncu    
2022 Belgesel Oyuncu 6.9 487
2022 Belgesel Oyuncu 8.0 80
2021 Belgesel Oyuncu 7.3 5,425
2019 Belgesel Oyuncu 6.8 942
2019 Belgesel Oyuncu 7.2 208
2018 Animasyon Oyuncu 6.2 28

Devrimi Punk'lamak
2017 Belgesel Oyuncu 6.8 281
2016 Komedi Senarist 7.0 3,850
2016 Belgesel Oyuncu 7.2 68

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Oyuncu 4.9 22,932
2015 Belgesel Oyuncu 7.5 3,570
2015 Komedi Yönetmen
Senarist
5.8 65
2014 Belgesel 6.7 446
2014 Komedi Oyuncu 5.5 5,308

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 7.9 281,786
2013 Belgesel Oyuncu 6.6 534
2013 Belgesel Oyuncu 6.9 98
2013 Korku 1.7 243
2013 Dram 5.7 1,043

Ben Divine
2013 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
7.5 3,137
2012 Komedi 4.3 500
2012 Belgesel Oyuncu 6.7 140
2012 Belgesel Oyuncu 5.4 2,950

Eksizyon
2012 Dram Oyuncu 6.1 24,920
2011 Komedi Oyuncu 4.5 202
2011 Belgesel Oyuncu 6.7 112
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 1,762
2010 Komedi 6.1 2,005
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 870
2010 Belgesel Oyuncu 7.1 1,246
2010 Belgesel Oyuncu 7.2 442
2010 Belgesel Oyuncu 7.1 836

Gümmm
2010 Komedi 5.7 13,890
2009 Game-Show Oyuncu 8.5 23,653
2009 Dram 6.4 12
2007 Komedi Senarist
Oyuncu
Çeşitli
6.7 139,470
2007 Belgesel Oyuncu 6.6 142
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,326

Bir Amerikan Suçu
2007 Biyografi 7.2 37,513
2007 Korku Oyuncu 5.8 94
2006 Belgesel Oyuncu
7.4 28,672
2006 Kısa Metraj 6.7 23
2006 Belgesel Oyuncu 7.0 80,487

Şu Boktan Dünya
2006 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.6 1,746

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 6.2 183
2006 Belgesel Oyuncu 7.4 185
2006 Belgesel 7.1 1,177
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,224
2005 Belgesel Oyuncu
7.0 425

Derin Gırtlak
2005 Belgesel Oyuncu
6.7 7,060
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,543

Bebek
2004 Komedi Oyuncu 4.9 50,352
2004 Belgesel Oyuncu 6.1 1,166

Kirli Utanç
2004 Komedi Yönetmen
Senarist
5.1 13,659
2003 Komedi Oyuncu 4.7 203
2003 Belgesel Oyuncu 4.4 242
2003 Komedi Oyuncu 7.4 14,438
2002 Komedi Oyuncu 5.5 1,483
2002 Belgesel Oyuncu 5.2 84
2002 Belgesel Oyuncu 7.4 630
2001 Belgesel Oyuncu 6.7 348
2001 Belgesel Oyuncu 5.3 96
2000 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.3 16,813

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Oyuncu 7.2 36,845
1998 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.3 14,941
1998 Belgesel Oyuncu 7.7 1,200
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,332
1995 Dram 4.7 258

Annem Bir Katil
1994 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.8 34,022
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,064
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,359
1993 Suç Oyuncu 8.7 14,328
1993 Komedi Oyuncu 7.5 5,018
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,969
1991 Dram 6.3 5,094
1991 News Oyuncu 7.0 339
1990 Belgesel 8.2 18,000

Hassas Yavru
1990 Komedi Senarist
Yönetmen
Müzik
6.5 65,324
1989 Komedi Oyuncu 5.3 2,048
1988 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
Senarist
7.0 23,652

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 14,239
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,109

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Oyuncu 6.9 21,306
1981 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.0 9,117
1977 Komedi Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.0 5,950
1974 Komedi Yönetmen
Senarist
Editör
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.1 10,650

Pembe Flamingolar
1972 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Görüntü Yönetmeni
Editör
6.0 28,260
1970 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Editör
6.5 4,542
1969 Komedi Senarist
Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Editör
5.9 1,544
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film