Giriş Kayıt
Brent Spiner

Brent Spiner


Oyuncu, Senarist

Brent Spiner, oyuncu, senarist.

Loree McBride ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Uzay Yolu VIII: İlk Temas (1996), Uzay Yolu VII: Yeni Nesil (1994), Uzay Yolu X : Nemesis (2002), Uzay Yolu IX : İsyan (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Belgesel Oyuncu 8.5 141
2021 Komedi Oyuncu 7.8 173
2020 Dram Oyuncu 6.0 3,301
2020 Aksiyon Oyuncu 7.5 95,365
2019 Belgesel Oyuncu 7.7 365

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 189,462
2016 Dram Oyuncu 7.3 19,075
2016 Suç Oyuncu 5.1 882
2015 Komedi Oyuncu 7.4 4,538

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 59,180

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 7.9 281,011
2013 Suç Oyuncu 8.3 93,925
2011 Belgesel 6.8 3,081
2010 Animasyon Oyuncu 5.1 450
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 8,102
2009 Dram Oyuncu 7.6 57,751

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Oyuncu 4.7 76,143
2006 Komedi Oyuncu 3.9 22,761
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,944

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Oyuncu 7.5 385,464
2003 Dram Oyuncu 5.9 949

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Senarist
Oyuncu
6.4 84,169
2002 Komedi Oyuncu 3.3 27,381

Benim Adım Sam
2001 Dram Oyuncu 7.6 155,763

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 59,512

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Oyuncu 5.5 146,316
1999 Biyografi Oyuncu 7.0 3,934

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Oyuncu 7.7 215,658

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Oyuncu 6.4 79,713
1997 Belgesel Oyuncu 6.9 5,048

Gemide Dans
1997 Komedi Oyuncu 6.1 9,553

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Oyuncu 7.6 132,466

Mucize
1996 Dram Oyuncu 6.4 84,132

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Oyuncu 7.0 608,420

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Oyuncu 6.6 87,318
1994 Animasyon Oyuncu 8.0 18,678
1994 Komedi Oyuncu 6.6 14,230
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,331

Şok
1989 Komedi Oyuncu 5.5 17,781
1989 Komedi Oyuncu 6.1 2,360

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.7 137,303
1986 Dram Oyuncu 5.5 81
1984 Komedi Oyuncu 7.7 18,007
1982 Komedi Oyuncu 6.7 3,075
1980 Komedi Oyuncu 7.2 24,063
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film