Giriş Kayıt
Tom Skerritt

Tom Skerritt


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Tom Skerritt, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Yaratık (1979), Cephede Eğlence (1970), Ölüm Bölgesi (1983), Bizi Ayıran Nehir (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: M. Borman | Tom Skerrit
8.4 (8 Oy)
  • Currently 167.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.6 1,089
2019 Belgesel Oyuncu 6.8 3,497
2017 Komedi Oyuncu 7.3 26,177
2017 Dram Oyuncu 4.9 80
2016 Dram Oyuncu 7.0 3,286

Kral için Hologram
2016 Komedi Oyuncu 6.1 47,546
2014 Animasyon Oyuncu 2.9 241
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,116
2014 Aksiyon Oyuncu 8.6 6,307
2013 Komedi Oyuncu 6.5 9,165
2013 Dram Oyuncu 6.3 605
2012 Komedi 5.4 608

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 6.9 659,093
2012 Animasyon Oyuncu 3.0 728
2012 Dram Oyuncu 6.2 475
2011 Komedi Oyuncu 5.4 900
2010 Dram Oyuncu 5.6 589
2009 Suç Oyuncu 8.4 83,074
2009 Dram Oyuncu 3.9 635

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Oyuncu 5.5 40,947
2009 Aile Oyuncu 6.2 843

Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde
2008 Korku Oyuncu 4.6 1,361
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 54,314
2008 Komedi Oyuncu 4.8 1,948
2007 Aksiyon Oyuncu 4.4 930
2006 Dram Oyuncu 7.5 25,608
2006 Komedi Oyuncu 6.1 2,872

Yaratık
2006 Dram Oyuncu 5.3 11,793
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,103
2006 Aksiyon Oyuncu 3.6 2,461
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,550
2005 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,964
2004 Dram Oyuncu 7.9 3,639
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 828
2004 Dram Oyuncu 4.2 456

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 130,819
2002 Dram Oyuncu 7.3 4,125
2002 Komedi Oyuncu 5.7 510

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Oyuncu 5.2 6,333
2000 Dram Oyuncu 5.4 141
1999 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,035

Diğer Kızkardeş
1999 Komedi Oyuncu 6.4 13,076
1999 Gerilim Oyuncu 6.2 772
1999 Belgesel Oyuncu 7.2 408
1998 Suç Oyuncu 6.1 323

Duman İşaretleri
1998 Komedi Oyuncu 7.2 12,643
1997 Komedi Oyuncu 7.0 1,207

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.5 293,807

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Oyuncu 7.2 65,667

Bekarlar
1992 Komedi Oyuncu 6.7 32,749
1992 Suç Yönetmen
Oyuncu
7.8 5,150

Şah Mat
1992 Dram Oyuncu 6.1 9,180

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Oyuncu 5.4 20,206

Vahşi Orkide II
1991 Dram Oyuncu 3.9 1,877
1990 Aksiyon Oyuncu 5.9 29,395
1990 Gizem Oyuncu 6.0 647
1990 Dram Oyuncu 5.5 546

Çelik Manolyalar
1989 Dram Oyuncu 7.3 63,341
1989 Dram Oyuncu 5.6 249
1989 Komedi Oyuncu 6.0 1,629

Kötü Ruh 3
1988 Korku Oyuncu 4.7 20,537
1988 Aksiyon Oyuncu 5.0 289
1987 Dram Oyuncu 5.9 2,588

Zoraki Hizmetçi
1987 Fantastik Oyuncu 5.5 3,653
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,094
1987 Suç Oyuncu 5.7 3,611
1986 Aksiyon Oyuncu 6.9 504,574
1986 Aksiyon Oyuncu 5.2 956
1986 Aile Oyuncu 6.0 2,315
1986 Macera Oyuncu 5.7 15,884
1984 Suç Oyuncu 4.8 961

Ölüm Bölgesi
1983 Korku Oyuncu 7.2 77,572

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 8.0 62,274
1982 Aksiyon Oyuncu 6.0 779
1981 Dram Oyuncu 6.4 270
1981 Macera Oyuncu 5.7 576

Yaratık
1979 Korku Oyuncu 8.5 954,534
1978 Dram Oyuncu 6.5 4,057
1978 Komedi Oyuncu 6.9 40,999
1977 Dram Oyuncu 6.8 5,194
1976 Korku Oyuncu 6.0 897
1975 Western Oyuncu 6.2 225
1975 Korku Oyuncu 5.1 5,119
1974 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,062

Bizim Gibi Hırsızlar
1974 Suç Oyuncu 6.9 5,151
1974 Komedi Oyuncu 5.3 120
1972 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,254

Harold ve Maude
1971 Komedi Oyuncu 7.9 81,969
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,626
1971 Western Oyuncu 6.5 2,024

Cephede Eğlence
1970 Komedi Oyuncu 7.4 77,073
1970 Komedi Oyuncu 5.9 683
1968 Western Oyuncu 7.2 73
1965 Dram Oyuncu 6.6 841
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,385
1964 Dram Oyuncu 6.7 174

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 4,721
1962 Western Oyuncu 7.6 3,181

Harp Dehşeti
1962 Dram Oyuncu 6.2 1,123
1962 Aksiyon Oyuncu 8.4 3,155
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,078
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,812
1952 Western Oyuncu 7.5 1,061
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film