Giriş Kayıt
Denise Richards

Denise Richards (51)


Oyuncu, Yapımcı

Denise Lee Richards, 17 Şubat 1971 Downers Grove, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2002 yılının Haziran ayında Charlie Sheen ile evlendi. 4 yılın ardından 2006 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.2018 yılının Eylül ayında Aaron Phypers ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yıldız Gemisi Askerleri (1997), 007 James Bond: Dünya Yetmez (1999), Güzellik Yarışması (1999), Undercover Brother (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denise Lee Richards
Doğum Tarihi: 17 Şubat 1971
Doğum Yeri: Downers Grove, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Denise Lee Richards
Takma İsmi: Fluffy Girl
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.2 (34 Oy)
  • Currently 184.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (40)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Macera Oyuncu    
2022 51 Komedi Oyuncu 5.2 36
2022 51 Komedi Oyuncu 6.0 24
2022 Animasyon Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 5.0 184
2020 49 Macera Oyuncu 5.5 3,484
2020 Reality-TV Oyuncu 6.3 98
2020 49 Dram Oyuncu 4.8 751
2020 49 Aksiyon Oyuncu 3.2 5,460
2020 49 Aksiyon Oyuncu 4.5 225
2020 49 Komedi Oyuncu 3.2 295
2020 49 Romantik Oyuncu 3.3 915
2019 Dram Oyuncu 6.6 83
2018 47 Komedi Oyuncu 3.4 268
2018 47 Aile Oyuncu 4.4 149
2018 47 Korku Oyuncu 3.7 2,476
2018 47 Macera Oyuncu 5.5 269
2018 47 Aile Oyuncu 4.5 1,647

İrtifa
2017 46 Aksiyon Oyuncu 3.9 3,920
2017 46 Dram Oyuncu 5.6 4,131
2017 46 Suç Oyuncu 4.5 1,838
2017 Aksiyon Oyuncu 4.1 158
2017 46 Suç Oyuncu 5.6 580
2015 Aile Oyuncu
Yapımcı
5.1 782

Sihirli Noel
2015 44 Komedi Oyuncu 4.9 562
2015 44 Macera Oyuncu 4.4 220
2015 Dram Oyuncu 7.0 81
2014 43 Suç Oyuncu 4.7 261
2013 42 Belgesel 8.0 4,554
2013 Dram Oyuncu 7.2 9,942
2012 41 Komedi Oyuncu 4.4 1,697

Madea’nın Tanık Koruması
2012 41 Komedi Oyuncu 4.9 11,026

Mavi Göl: Uyanış
2012 41 Macera Oyuncu 5.3 15,877
2012 Komedi Oyuncu 6.6 31,181
2011 40 Komedi Oyuncu 4.9 4,117
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,269
2010 Komedi Oyuncu 8.3 54,647

Derin Vadi
2009 38 Komedi Oyuncu 4.4 3,856
2009 38 Aksiyon Oyuncu 3.8 7,297
2009 38 Komedi Oyuncu 5.2 2,575
2009 News Oyuncu 3.6 2,898
2008 37 Dram Oyuncu 6.4 4,890

İki Sarışın Şimdiden Alışın
2008 37 Komedi Oyuncu 2.8 3,703
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,660

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.3 125,595
2005 34 Dram Oyuncu 6.2 12,055
2005 34 Belgesel Oyuncu 8.1 367
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,098
2005 Dram Oyuncu 5.3 161
2004 33 Komedi Oyuncu 5.5 2,418
2004 33 Komedi Oyuncu 5.1 2,900

Yosma
2004 33 Dram Oyuncu 4.2 1,737

Korkunç Bir Film 3
2003 32 Komedi Oyuncu 5.5 149,849

Aşk Her Yerde
2003 32 Komedi Oyuncu 7.6 499,659

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 266,433
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,187
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,677
2002 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 35,355
2002 31 Belgesel Oyuncu 6.5 729
2002 31 Komedi Oyuncu 5.7 2,548

Davetsiz Misafir
2002 31 Komedi Oyuncu 5.4 4,851

İmparator
2002 31 Suç Oyuncu 5.9 7,676

Dost Tavsiyesi
2001 30 Komedi Oyuncu 6.2 7,202

Ölümcül Bedel
2001 30 Korku Oyuncu 4.8 28,711

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 203,049

Güzellik Yarışması
1999 28 Komedi Oyuncu 6.6 38,111

Vahşi Şeyler
1998 27 Suç Oyuncu 6.6 122,896
1998 Belgesel Oyuncu 6.6 30
1998 News Oyuncu 3.1 2,268

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 26 Aksiyon Oyuncu 7.3 299,777
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,433
1997 26 Komedi Oyuncu 6.4 9,436
1996 Komedi Oyuncu 7.3 29,129
1994 23 Komedi Oyuncu 5.3 4,685
1994 News Oyuncu 3.2 906
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,382
1993 22 Aksiyon Oyuncu 6.2 49,281

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.9 12,507
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,682
1989 News Oyuncu 3.4 668
1981 News Oyuncu 3.5 2,548
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,440
1952 News Oyuncu 4.6 2,253
- Oyuncu 5.0 136
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023