Giriş Kayıt
Jean Reno

Jean Reno


Oyuncu

Jean Reno, oyuncu.

2006 yılının Temmuz ayında Zofia Borucka ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Sevginin Gücü (1994), Da Vinci Şifresi (2006), Ronin (1998), Godzilla (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

9.4 (199 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu    

Uçuk Bir İş
2024 Aksiyon Oyuncu 5.5 19,155
2023 Aksiyon Oyuncu 5.3 66
2023 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,181
2022 Komedi Oyuncu 6.2 42
2022 Komedi Oyuncu 6.5 453
2021 Dram Oyuncu 5.6 181
2020 Aksiyon Oyuncu 5.6 23
2020 Aksiyon Oyuncu 4.7 8,139
2020 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 1,480
2020 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,334
2020 Macera Oyuncu 6.5 55,283
2020 Dram Oyuncu 6.0 1,902
2019 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,758
2019 Komedi Oyuncu 5.9 3,618
2017 Gerilim Oyuncu 6.8 13,097
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,377
2017 Komedi Oyuncu 5.5 2,454

Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal
2016 Komedi Oyuncu 4.6 4,755

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Oyuncu 5.0 5,552
2016 Dram Oyuncu 6.1 178,736
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 251
2015 Macera Oyuncu 6.8 2,677

Özel Ekip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.7 4,302

Dedemle Bu Yaz
2014 Dram Oyuncu 6.6 4,115
2014 Komedi Oyuncu 4.5 201
2014 Komedi Oyuncu 4.6 1,124
2014 Macera Oyuncu 6.9 50,600
2014 Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 6.5 1,737

Şeflerin Savaşı
2012 Komedi Oyuncu 6.6 18,211
2012 Aksiyon Oyuncu 5.2 35,486
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 1,376
2012 Komedi Oyuncu 5.4 3,899

Garip Aile
2011 Macera Oyuncu 5.6 1,830
2011 Dram Oyuncu 6.5 18,399

Ölümsüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 36,534

1942 Yazı
2010 Dram Oyuncu 7.1 9,411

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 31,928

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Oyuncu 5.5 115,266

Pembe Panter 2
2009 Macera Oyuncu 5.6 48,695

Suç Zinciri
2009 Suç Oyuncu 5.4 3,576
2008 Komedi Oyuncu 5.9 5,087

Fare Şehri
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 139,383

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Oyuncu 6.5 44,658

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Oyuncu 6.6 460,558

Pembe Panter
2006 Macera Oyuncu 5.7 92,937

Kar Ve Kaplan
2005 Komedi Oyuncu 7.0 14,455

Kurtlar İmparatorluğu
2005 Aksiyon Oyuncu 5.8 12,201
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,519

Korsikalı
2004 Aksiyon Oyuncu 5.8 4,335

Otel Ruanda
2004 Dram Oyuncu 8.1 373,332

Kıyamet Melekleri
2004 Gerilim Oyuncu 5.9 21,755

Dost Musun Düşman Mı?
2003 Komedi Oyuncu 7.1 30,853

İki Yabancı
2002 Komedi Oyuncu 6.1 6,112

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Oyuncu 3.1 29,779
2001 Aksiyon Oyuncu 6.6 42,977

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Oyuncu 5.7 20,245

Kızıl Nehirler
2000 Suç Oyuncu 6.9 65,866
1998 Aksiyon Oyuncu 7.2 195,990
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 204,614

The Corridors of Time
1998 Komedi Oyuncu 6.1 13,341
1997 Komedi Oyuncu 7.1 3,537
1997 Macera Oyuncu 5.1 1,596

Jaguar
1996 Macera Oyuncu 6.0 4,837

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Oyuncu 7.2 472,429

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Oyuncu 6.4 6,242

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Oyuncu 6.6 53,303

Sevginin Gücü
1994 Suç Oyuncu 8.5 1,252,355
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89

Misafirler
1993 Komedi Oyuncu 7.0 38,152
1992 News Oyuncu 4.3 395
1991 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,062
1991 News Oyuncu 7.0 336
1990 Aksiyon Oyuncu 7.3 76,815

Derinlik Sarhoşluğu
1988 Aksiyon Oyuncu 7.5 55,294
1986 Dram Oyuncu 5.8 559

Metro
1985 Komedi Oyuncu 6.5 16,425

Ayrı Odalar
1984 Dram Oyuncu 6.4 1,167
1983 Komedi Oyuncu 5.4 331
1983 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 6,585
1982 Dram Oyuncu 6.6 1,200
1981 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 370
1979 Dram Oyuncu 6.4 926
1979 Dram Oyuncu 7.4 1,214
- Aksiyon Oyuncu    
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film