Giriş Kayıt
John C. Reilly

John C. Reilly


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

John C. Reilly, oyuncu, senarist, yapımcı.

Alison Dickey ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Göklerin Hakimi (2004), Kong: Kafatası Adası (2017), Üvey Kardeşler (2008), Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Reilly
7.4 (35 Oy)
  • Currently 148.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 8.6 238

Öğle Güneşinde Yıldızlar
2022 Dram Oyuncu 5.2 576
2021 Komedi Oyuncu 7.5 49,844
2021 Animasyon Oyuncu 7.5 36
2020 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.9 3,647
2020 Belgesel Oyuncu 7.5 545
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 485

Laurel ile Hardy
2018 Biyografi Oyuncu 7.2 39,929

Sisters Biraderler
2018 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.9 70,814

Ralph ve İnternet
2018 Animasyon Oyuncu 7.0 184,457
2018 Belgesel 7.2 682
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 9,218
2018 Macera Oyuncu 3.9 39,541
2017 Komedi Oyuncu 5.8 25,629

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 351,405
2017 Animasyon Oyuncu 5.8 282

Şarkını Söyle
2016 Animasyon Oyuncu 7.1 192,683

Istakoz
2015 Komedi Oyuncu 7.1 300,165
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 947
2015 Dram Oyuncu 6.7 2,236
2015 Dram Oyuncu 6.4 31,346
2015 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.0 745
2015 Dram Oyuncu 5.7 3,272

Marnie Oradayken
2014 Animasyon Oyuncu 7.6 48,502

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,278,775
2014 Belgesel Oyuncu 7.3 7,121
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Oyuncu 5.7 23,975

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 192,980

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.7 460,850

Diktatör
2012 Komedi Oyuncu 6.5 336,890
2012 Dram Oyuncu 7.3 611
2012 Komedi Oyuncu 5.3 10,664

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.1 133,364

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 Suç Oyuncu 7.5 168,696

Çılgın Bir Haftasonu
2011 Komedi Oyuncu 6.3 39,647
2011 Komedi Oyuncu 6.5 10,343
2011 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 5,133
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,050
2010 Komedi Oyuncu 7.6 930

Kavalye
2010 Komedi Oyuncu 5.8 5,413

Anneme Dokunma!
2010 Komedi Oyuncu 6.3 36,653
2010 Komedi Oyuncu 5.6 1,289
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 148,334

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 48,190
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,887

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Senarist
Oyuncu
6.9 320,603

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Oyuncu 5.6 19,756
2007 Komedi Oyuncu 6.8 77,526
2007 Komedi Oyuncu 7.6 12,002
2007 Oyuncu 7.1 1,541

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Oyuncu 6.0 6,613
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,769

Kır Evi Arkadaşı
2006 Komedi Oyuncu 6.7 23,667

Kaderin Penası
2006 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.8 115,557

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 201,057
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455

Karanlık Su
2005 Dram Oyuncu 5.6 65,566
2005 Dram Oyuncu 6.8 825

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Oyuncu 7.5 385,437
2004 Komedi Oyuncu 6.4 10,891

Asabiyim
2003 Komedi Oyuncu 6.3 229,313
2003 Oyuncu 6.5 1,060
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,510

Saatler
2002 Dram Oyuncu 7.5 139,789

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7.5 474,961
2002 Komedi Oyuncu 7.2 244,171

İyi Bir Kız
2002 Komedi Oyuncu 6.4 47,571

Yıldönümü Kutlaması
2001 Dram Oyuncu 6.3 8,766

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Oyuncu 6.5 178,733
1999 Komedi Oyuncu 5.9 338

Aşk Oyunu
1999 Dram Oyuncu 6.6 37,628

Manolya
1999 Dram Oyuncu 8.0 329,709

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Oyuncu 6.0 97,986

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Oyuncu 7.6 200,415

Gece Bekçisi
1997 Dram Oyuncu 6.2 21,469

Ateşli Geceler
1997 Dram Oyuncu 7.9 283,404
1997 Belgesel Oyuncu 7.4 18

Chicago Taksi
1997 Komedi Oyuncu 6.4 2,089
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,270
1996 Gizem Oyuncu 4.9 3,854
1996 Suç Oyuncu 7.1 55,128

Dolores
1995 Suç Oyuncu 7.4 48,637
1995 Dram Oyuncu 6.5 3,355

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Oyuncu 6.5 50,406

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Oyuncu 7.7 255,165
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,026
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,331
1992 Biyografi Oyuncu 6.6 24,873
1992 Komedi Oyuncu 5.3 2,062
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.7 18,193

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 96,852

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Oyuncu 7.2 24,936

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Oyuncu 6.1 24,766

Savaş Günahları
1989 Dram Oyuncu 7.1 48,358
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,791
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film