Giriş Kayıt
Dennis Quaid

Dennis Quaid


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Dennis Quaid, oyuncu, yapımcı, müzisyen.

1978 yılının Kasım ayında P.J. Soles ile evlendi. 5 yılın ardından 1983 yılının Ağustos ayında boşandılar. 1991 yılının Şubat ayında Meg Ryan ile evlendi. 10 yılın ardından 2001 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.2004 yılının Temmuz ayında Kimberly Buffington ile evlendi. 14 yılın ardından 2018 yılının Nisan ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Yarından Sonra (2004), Uzayda Dehşet (2009), Komik Tuzak (1998), Bakış Açısı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

8.4 (37 Oy)
  • Currently 168.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 7.0 340
2023 Dram Oyuncu 7.5 9,572
2023 Biyografi Oyuncu 6.7 5,600
2023 Suç Oyuncu    

Tuhaf Dünya
2022 Animasyon Oyuncu 5.0 12,136
2022 Aile Oyuncu 4.7 1,021
2021 Biyografi Oyuncu 7.1 9,501
2021 Aksiyon Oyuncu    
2021 Macera Oyuncu 6.6 7,937
2020 Kısa Metraj Oyuncu 9.2 6
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,085
2019 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 5,444
2019 Belgesel Oyuncu 8.6 7
2019 Dram Oyuncu 5.6 19,583

Dostumun Yolculuğu
2019 Komedi Oyuncu 7.4 28,623
2018 Aksiyon Oyuncu 5.8 18,724
2018 Biyografi Oyuncu 7.3 18,152

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 332

Can Dostum
2017 Macera Oyuncu 7.2 78,980
2017 Komedi Oyuncu 4.0 1,583
2015 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.9 851

Gizli Dosya
2015 Biyografi Oyuncu 6.8 21,227
2015 Dram Oyuncu 7.3 23,574
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145
2013 Komedi Oyuncu 6.1 13,795

Çatlak Film
2013 Komedi Oyuncu 4.3 112,223

Ailem İçin
2012 Dram Oyuncu 5.7 7,955

Aşk Oyunu
2012 Komedi Oyuncu 5.7 31,282

Çalıntı Hayat
2012 Dram Oyuncu 7.0 81,415
2012 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 7,561

Dikkat Bebek Var
2012 Komedi Oyuncu 5.7 75,647
2011 Korku Oyuncu 4.5 6,340
2011 Komedi Oyuncu 5.8 52,845
2011 Biyografi Oyuncu 7.0 52,849
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,369
2010 Oyuncu 7.0 213
2010 Biyografi Oyuncu 6.7 4,987

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Oyuncu 5.3 111,889

Uzayda Dehşet
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 159,458

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 214,954

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Oyuncu 5.5 24,163

Ekspres
2008 Biyografi Oyuncu 7.2 22,860

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Oyuncu 6.1 23,482

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.6 154,029

Terra'yı Kurtarmak
2007 Animasyon Oyuncu 6.5 12,189
2007 Belgesel Oyuncu 7.3 128

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Oyuncu 5.5 25,219

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Oyuncu 5.5 30,273
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 444
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,488

Babamın Kabusu
2004 Komedi Oyuncu 6.5 56,484

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Oyuncu 6.1 56,729

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 475,672

Alamo
2004 Dram Oyuncu 6.0 22,293

Kabus
2003 Dram Oyuncu 5.0 24,715
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,587
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,413
2003 Belgesel Oyuncu 5.7 472

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Oyuncu 7.3 49,290

Çaylak
2002 Dram Oyuncu 6.9 37,129
2002 Belgesel Oyuncu 5.2 84
2001 Komedi Oyuncu 6.2 3,329

Trafik
2000 Suç Oyuncu 7.6 219,640

Frekans
2000 Suç Oyuncu 7.4 115,670

Kazanma Hırsı
1999 Dram Oyuncu 6.9 125,845

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Oyuncu 6.9 20,282

Komik Tuzak
1998 Macera Oyuncu 6.6 154,689

Savaş Günahları
1998 Dram Oyuncu 7.2 11,492
1998 News Oyuncu 3.0 2,407

Dönüşüm
1997 Suç Oyuncu 6.4 15,222
1997 Suç Oyuncu 6.4 10,009
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,432

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 101,710
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,171
1996 News Oyuncu 3.2 920

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Oyuncu 5.7 15,808
1994 News Oyuncu 3.2 957
1994 Aksiyon Oyuncu 6.7 54,890

Et Ve Kemik
1993 Dram Oyuncu 6.2 6,334
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,941
1993 Komedi Oyuncu 6.0 9,992
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,285
1993 Komedi Oyuncu 5.5 1,813
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,923
1991 News Oyuncu 7.0 335

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 Komedi Oyuncu 6.7 19,295

Gel Cenneti Gör
1990 Dram Oyuncu 6.7 3,051
1989 Biyografi Oyuncu 6.3 18,872
1988 Dram Oyuncu 6.2 3,449
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,306

Ölüme Birgün Kala
1988 Gizem Oyuncu 6.1 10,962

Şüpheli
1987 Suç Oyuncu 6.6 11,654

İçimde Biri Var
1987 Aksiyon Oyuncu 6.8 65,047
1986 Suç Oyuncu
Müzik
6.5 13,973

Düşmanım
1985 Aksiyon Oyuncu 6.8 51,381
1984 Macera Oyuncu 6.3 18,137

Boşluktaki Kahramanlar
1983 Macera Oyuncu 7.8 65,311

Jaws 3
1983 Korku Oyuncu 3.7 48,203
1983 Aksiyon Oyuncu 5.5 936

Mağara Adamı
1981 Komedi Oyuncu 5.8 8,599
1981 Biyografi Oyuncu 7.9 781
1981 News Oyuncu 3.6 2,763
1981 Komedi Oyuncu 6.8 79,936
1981 Dram Oyuncu 5.9 1,116

Uzun Sürücüler
1980 Western Oyuncu 6.9 12,869
1980 Komedi Oyuncu 3.5 753
1979 Komedi Oyuncu 7.7 25,451
1978 Dram Oyuncu 5.4 239
1978 Dram Oyuncu 5.6 1,405
1977 Dram Oyuncu 6.4 1,553
1977 Dram Oyuncu 6.2 457
1975 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,023
1952 News Oyuncu 4.6 2,453
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024