Giriş Kayıt
Ron Perlman

Ron Perlman (72)


Oyuncu, Yapımcı

Ronald Francis Perlman, 13 Nisan 1950 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Hellboy (2004), Hellboy 2: Altın Ordu (2008), Yaratık: Diriliş (1997), Bıçağın İki Yüzü 2 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronald Francis Perlman
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1950
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Ronald Perlman
Burcu: Koç
Boyu: 1.8 m
8.7 (56 Oy)
  • Currently 173.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gizem Oyuncu 8.2 5,254

Transformers: Canavarların Yükselişi
2023 Aksiyon Oyuncu    

Pinokyo
2022 72 Animasyon Oyuncu 7.6 77,183
2022 72 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,060
2022 72 Aksiyon Oyuncu    

Kabus Sokağı
2021 71 Suç Oyuncu 7.0 147,528
2021 71 Komedi Oyuncu 4.3 13
2021 71 Aksiyon Oyuncu    
2021 71 Komedi Oyuncu 7.3 315,656
2020 70 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.1 6,298
2020 70 Komedi Oyuncu 4.5 362

Canavar Avcısı
2020 70 Aksiyon Oyuncu 5.2 61,101
2019 69 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.1 5,926
2019 Suç Oyuncu 7.9 19,238
2019 69 Macera Oyuncu 4.5 1,754
2019 Suç Oyuncu 7.4 4,567
2019 69 Dram Oyuncu 3.9 1,184
2019 69 Animasyon Oyuncu 4.9 475

Kahraman Balık
2019 69 Animasyon Oyuncu 5.0 29
2018 68 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.5 3,338
2018 68 Komedi Yapımcı 6.0 1,087
2018 68 Macera Yapımcı
Oyuncu
4.5 901
2018 Animasyon Oyuncu 8.2 44,966
2017 67 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.5 481
2017 67 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.4 5,175
2017 67 Animasyon Oyuncu 6.6 3,075
2017 67 Komedi Yapımcı 5.8 7,423
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 2,949

Tek Gördüğüm Sensin
2016 66 Dram Yapımcı 5.4 12,403
2016 66 Dram Oyuncu 6.5 6,538

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 66 Macera Oyuncu 7.2 481,326
2016 Suç Oyuncu 7.8 29,403
2016 Animasyon Oyuncu 8.4 17,477
2016 66 Animasyon Oyuncu    
2016 66 Animasyon Oyuncu 5.0 2,657

Ay'ın Sırrı
2015 65 Komedi Oyuncu 6.1 9,498
2015 65 Suç Oyuncu 4.7 231
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 1,279
2015 65 Suç Yapımcı 6.1 104
2015 65 Dram Oyuncu 5.3 4,244

13 Günah
2014 64 Korku Oyuncu 6.3 37,228

Hayat Kitabı
2014 64 Animasyon Oyuncu 7.2 73,178

Ben Kaybolmadan Önce
2014 64 Dram Oyuncu 7.2 9,798
2014 64 Aksiyon Oyuncu 5.6 8,223
2014 64 Aksiyon 5.3 4,296
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.5 11,652
2014 64 Spor Oyuncu 5.6 67
2014 64 Suç Oyuncu 6.4 10,177
2014 64 Aksiyon Oyuncu 6.2 8,527
2014 Western Oyuncu 4.7 492

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.0 253,343

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 63 Macera Oyuncu 5.7 120,115

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 63 Animasyon Oyuncu 8.1 53,688

Pasifik Savaşı
2013 63 Aksiyon Oyuncu 6.9 507,336
2013 Komedi Oyuncu 7.7 5,070
2013 Dram Oyuncu 6.5 218
2012 62 Dram Oyuncu 5.2 1,176
2012 62 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 10,112

Ağır Abi
2012 62 Aksiyon Oyuncu 5.4 19,372
2012 62 Komedi Oyuncu 5.9 5,080

Akrep Kral 3: Kurtarmak İçin Savaş
2012 62 Aksiyon Oyuncu 3.7 8,769

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 11,805

Sürücü
2011 61 Suç Oyuncu 7.8 650,354
2011 61 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
7.7 63
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 246

Barbar Conan 3D
2011 61 Aksiyon Oyuncu 5.1 100,165

Cadılar Zamanı
2011 61 Aksiyon Oyuncu 5.4 95,331
2011 61 Animasyon Oyuncu 4.6 253
2010 60 Macera Oyuncu 3.5 316

Karmakarışık
2010 60 Animasyon Oyuncu 7.7 460,217
2010 Aksiyon Oyuncu 8.9 12,695
2010 60 Aksiyon Oyuncu 6.1 20,097
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 123
2010 60 Suç Oyuncu 6.0 136

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 97,825
2010 Komedi Oyuncu 6.3 27

Karanlık Ülke
2009 59 Suç Oyuncu 5.3 4,743

Kirli İş
2009 59 Komedi Oyuncu 4.9 862
2009 Animasyon Oyuncu 8.6 156,995
2009 59 Aksiyon Oyuncu 3.7 6,951
2009 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,661

Ölümün Bin Türlü Hali
2008 Belgesel Oyuncu 6.8 4,035

Yabancı
2008 58 Aksiyon Oyuncu 6.2 76,499

Mutant Günlükleri
2008 58 Aksiyon Oyuncu 5.2 26,667

Mezar Hırsızları
2008 58 Komedi Oyuncu 6.0 10,917

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 100,773

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 58 Aksiyon Oyuncu 7.0 275,346
2008 58 Animasyon Oyuncu 4.2 306
2008 58 Komedi Oyuncu 6.2 253

Spiderwick Günceleri
2008 58 Macera Oyuncu 6.5 97,805

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 301,455

Terra'yı Kurtarmak
2007 57 Animasyon Oyuncu 6.5 11,918

Özgürlük Savaşçısı
2007 57 Aksiyon Oyuncu 3.8 49,626
2007 Aksiyon Oyuncu 8.8 12,141
2007 Animasyon Oyuncu 6.7 585

Hellboy : Kan Ve Demir
2007 57 Animasyon Oyuncu 6.7 3,949
2007 Animasyon Oyuncu 7.6 17,155

5 Kızlar
2006 56 Korku Oyuncu 4.4 3,558

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Oyuncu 6.4 4,650

Yaratık
2006 56 Dram Oyuncu 5.2 11,367
2006 56 Korku Oyuncu 5.5 9,446

Scooby-Doo! Korsanın Sırrı
2006 56 Animasyon Oyuncu 6.5 3,300
2006 56 Komedi Oyuncu 4.3 409
2006 56 Dram Oyuncu 6.8 1,660

Yaşam Hakkı
2006 Korku Oyuncu 5.6 3,378

Scooby-Doo: Mumyam Nerede?
2005 55 Animasyon Oyuncu 6.6 3,969
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,413
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412

Tarzan 2
2005 Animasyon Oyuncu 5.5 11,571
2005 55 Dram Oyuncu 6.5 1,594
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 129,808
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,187
2004 Belgesel Oyuncu 8.5 1,087
2004 Animasyon Oyuncu 7.3 12,289
2004 54 Aksiyon Oyuncu 6.8 333,880
2004 54 Suç Oyuncu 3.6 218
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 18,907
2004 Komedi Oyuncu 5.8 1,324

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 53 Animasyon Oyuncu 5.8 38,442
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,455
2003 53 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 386
2003 Animasyon Oyuncu 7.9 33,689
2003 53 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 3,217

Katil Fareler
2003 53 Korku Oyuncu 3.4 1,154

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 52 Aksiyon Oyuncu 6.4 80,545

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 52 Aksiyon Oyuncu 6.7 222,507
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 29,033
2002 52 Dram Oyuncu 5.6 830

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 47,540
2001 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,540

Katil Asansör
2001 51 Aksiyon Oyuncu 4.6 4,960

Kapıdaki Düşman
2001 51 Dram Oyuncu 7.6 265,913

Dünya'dan sonra
2000 50 Animasyon Oyuncu 6.6 62,057
2000 50 Macera Oyuncu 3.4 590

Ekmek Ve Güller
2000 50 Dram Oyuncu
7.0 5,787

Üçkagitçilar
1999 49 Komedi Oyuncu 6.3 10,075
1998 Western Oyuncu 7.4 1,733

Yaratık: Diriliş
1997 47 Aksiyon Oyuncu 6.2 251,075
1997 47 Belgesel Oyuncu 6.3 53
1997 Animasyon Oyuncu 8.5 17,720
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,459
1997 47 Komedi Oyuncu 6.6 2,079
1997 47 Macera Oyuncu 5.0 2,232

Dr. Moreau'nun Adası
1996 46 Korku Oyuncu 4.5 34,160
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 16,306

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,644

Samurayın Gözyaşları
1995 45 Aksiyon 6.4 13,068

Kahraman köpek balto
1995 45 Animasyon Oyuncu 7.1 44,992

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 45 Fantastik Oyuncu 7.5 69,490
1995 45 Komedi Oyuncu 6.7 15,119

Şanslı
1995 45 Dram Oyuncu 6.6 7,124
1995 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,351
1994 Animasyon Oyuncu 7.6 34,502

Polis Akademisi Moskova Görevi
1994 44 Komedi Oyuncu 3.5 34,581
1994 44 Dram Oyuncu 5.9 1,922
1994 44 Suç Oyuncu 4.2 180
1994 Komedi Oyuncu 5.7 319

Aşk Bir Fahişedir
1993 43 Suç Oyuncu 6.6 14,410
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 24,319
1993 43 Korku Oyuncu 6.7 31,346

Huck Finn'in Maceraları
1993 43 Macera Oyuncu 6.2 8,819

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Oyuncu 9.0 106,000

Dönüşüm
1992 42 Korku Oyuncu 5.3 23,196
1991 Animasyon Oyuncu 7.4 755
1991 News Oyuncu 6.9 312
1988 Suç Oyuncu 5.9 411

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Oyuncu 7.0 7,283

Gülün Adı
1986 36 Suç Oyuncu 7.7 110,532
1984 34 Komedi Oyuncu 5.6 11,217
1982 32 Belgesel Oyuncu 7.7 44

Ateş Savaşı
1981 31 Macera Oyuncu 7.3 22,789
1981 News Oyuncu 3.5 2,553
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023