Giriş Kayıt
Lena Olin

Lena Olin (67)


Oyuncu

Lena Maria Jonna Olin, 22 Mart 1955 Stockholm, Stockholms län, İsveç doğumlu oyuncu.

1994 yılının Mart ayında Lasse Hallström ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Dokuzuncu Kapı (1999), Anestezi (2007), Hunters (2020), Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lena Maria Jonna Olin
Doğum Tarihi: 22 Mart 1955
Doğum Yeri: Stockholm, Stockholms län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Lena Olin-Hallström
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
9.1 (12 Oy)
  • Currently 181.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 67 Biyografi Oyuncu    
2020 65 Biyografi Oyuncu 6.5 1,082
2020 Suç Oyuncu 7.2 45,569
2019 64 Dram Oyuncu 5.8 277
2018 63 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 73
2017 62 Dram Oyuncu 5.1 439
2017 Gerilim Oyuncu 6.6 8,297
2016 Dram Oyuncu 7.7 24,029
2016 Dram Oyuncu 5.2 13
2014 Komedi Oyuncu 6.6 5,607
2013 58 Gizem Oyuncu 3.3 1,838

Aşk Limanı
2013 58 Dram 6.6 112,217

Lizbon'a Gece Treni
2013 58 Gizem Oyuncu 6.8 19,829

Hipnozcu
2012 57 Suç Oyuncu 5.6 8,280

Beni Unutma
2010 55 Dram Oyuncu 7.1 149,520

Okuyucu
2008 53 Dram Oyuncu 7.6 248,769

Anestezi
2007 52 Suç Oyuncu 6.5 76,712
2005 50 Macera Oyuncu 6.5 55,059

Hollywood Polisleri
2003 48 Aksiyon Oyuncu 5.3 37,994
2003 48 Suç Oyuncu 7.0 23,667

Karanlık
2002 47 Korku Oyuncu 5.4 19,851

Lanetliler Kraliçesi
2002 47 Fantastik Oyuncu 5.2 57,220
2002 47 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,046

Çok Özel Haber
2001 46 Dram 6.7 33,277
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 51,718

Çikolata
2000 45 Dram Oyuncu 7.3 194,142

Dokuzuncu Kapı
1999 44 Gizem Oyuncu 6.7 185,761

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 44 Dram 7.4 100,895

Şapşal Kahramanlar
1999 44 Aksiyon Oyuncu 6.1 68,199

Buzuldan Gelen Adam
1998 43 Aksiyon Oyuncu 5.9 4,276
1998 43 Komedi Oyuncu 5.5 3,333

Karanlıktan Önce
1996 41 Suç Oyuncu 6.6 8,249

Lumiere ve Ortakları
1995 40 Belgesel Oyuncu 6.9 3,232
1993 38 Dram Oyuncu 5.8 7,368

Aşk Bir Fahişedir
1993 38 Suç Oyuncu 6.6 14,405
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688
1990 35 Dram Oyuncu 6.1 8,196

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 34 Komedi Oyuncu 6.6 2,383

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
1988 33 Dram Oyuncu 7.3 36,894

Provadan Sonra
1984 29 Dram Oyuncu 7.1 2,729

Fanny ve Alexander
1982 27 Dram Oyuncu 8.1 64,871
1978 23 Komedi Oyuncu 7.4 3,712
1977 22 Dram Oyuncu 4.5 163

Yüz Yüze
1976 21 Dram Oyuncu 7.5 5,874
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023