Giriş Kayıt
Helen Mirren

Helen Mirren


Oyuncu, Yapımcı

Helen Mirren, oyuncu, yapımcı.

1997 yılının Aralık ayında Taylor Hackford ile evlendi.

RED 2 (2013), Devlet Oyunları (2009), Kraliçe (2006), Ölüm Emri (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dame Helen Mirren
Takma İsmi: Popper
Web Sitesi:
8.8 (23 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (71)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Oyuncu    
2023 Biyografi Oyuncu 6.9 105
2023 Macera Oyuncu 6.8 549,488
2023 Biyografi Oyuncu 8.3 23

Hızlı ve Öfkeli 10
2023 Aksiyon Oyuncu 5.7 121,513

Shazam! Tanrıların Öfkesi
2023 Aksiyon Oyuncu 6.6 17,838
2022 Dram Oyuncu 8.6 14,837
2022 Oyuncu 5.9 16
2022 Gerilim Oyuncu    
2021 Reality-TV Oyuncu    

Hızlı ve Öfkeli 9
2021 Aksiyon Oyuncu 5.2 163,497
2021 Dram Oyuncu 5.5 534
2020 Biyografi Oyuncu 6.9 3,940
2020 Komedi Oyuncu 5.9 484
2020 Macera Oyuncu 6.6 13,504

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218

Sahtekar
2019 Suç Oyuncu 6.7 47,365
2019 Belgesel Oyuncu 6.6 1,767
2019 Biyografi Oyuncu 6.2 6,529

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw
2019 Aksiyon Oyuncu 6.5 237,651
2019 Aksiyon Oyuncu 6.6 96,331
2019 Belgesel Oyuncu 7.1 351
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,511
2019 Dram Oyuncu 4.7 3,953

Fındıkkıran ve Dört Diyar
2018 Macera Oyuncu 5.6 37,568
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,675
2018 Biyografi Oyuncu 5.4 36,930

Karavan
2017 Macera Oyuncu 6.7 9,750

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 255,460
2017 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
8.3 1,114

Masa 19
2017 Komedi 5.8 31,104
2016 Belgesel Oyuncu 6.5 56

Gizli Güzellik
2016 Dram Oyuncu 6.8 105,322
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,008

Ölüm Emri
2015 Dram Oyuncu 7.3 91,831
2015 Komedi Oyuncu 8.1 8,052

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 63,421
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 1,043
2015 Biyografi Oyuncu 7.4 84,959

Aşk Tarifi
2014 Komedi Oyuncu 7.3 87,879
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,531
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,095
2014 Belgesel Oyuncu 7.2 197
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 942
2013 Oyuncu 6.9 401
2013 Belgesel Oyuncu 6.4 141
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 181,102

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 392,436
2013 Biyografi Oyuncu 6.2 7,961
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 79,516
2012 Belgesel Oyuncu 6.9 297

Kapı
2012 Dram Oyuncu 6.4 2,493
2012 Oyuncu 7.1 768
2011 Belgesel Oyuncu 7.2 125
2011 Belgesel Oyuncu 6.1 158
2011 Komedi Oyuncu 5.7 53,020
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 404
2011 Oyuncu 6.3 1,648
2010 Biyografi Oyuncu 5.6 3,387
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,392

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 324,882

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 Animasyon Oyuncu 6.9 87,905
2010 Suç Oyuncu 5.7 6,782

Fırtına
2010 Komedi Oyuncu 5.3 8,217

Sır
2010 Gerilim Oyuncu 6.8 72,006
2010 Oyuncu 6.7 1,855

Aşkın Son Mevsimi
2009 Biyografi Oyuncu 6.9 19,201

Devlet Oyunları
2009 Suç Oyuncu 7.1 160,944
2009 Belgesel Oyuncu 7.6 134
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,887
2009 Komedi Oyuncu 6.8 155,885
2009 Oyuncu    

Mürekkep Yürek
2008 Macera Oyuncu 6.1 82,606
2008 Oyuncu 6.8 1,667

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Oyuncu 6.5 254,679
2007 Oyuncu 7.1 1,541
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,272

Kraliçe
2006 Biyografi Oyuncu 7.3 116,178
2006 Suç Oyuncu 8.2 3,521
2005 Biyografi Oyuncu 7.9 7,054
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455

Ölmeden Önce
2005 Suç Oyuncu 5.5 6,956

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Macera Oyuncu 6.7 208,972
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 935
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 24

Tehdit
2004 Dram Oyuncu 5.8 14,374

Onur
2004 Aile Oyuncu 6.2 830

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Oyuncu 6.0 38,337

Takvim Kızları
2003 Komedi Oyuncu 6.9 28,096
2003 Suç Oyuncu 8.2 3,229
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 67
2003 Dram Oyuncu 6.3 1,789
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,510

Evden Eve
2002 Dram Oyuncu 7.8 4,458
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,204

Öyle Bir Şey Yok
2001 Komedi Oyuncu 6.0 4,479
2001 Dram Oyuncu 7.2 94,326

Son Dilek
2001 Dram Oyuncu 6.9 6,757
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 265

Üç Hikaye
2001 Komedi Oyuncu 4.9 282

Söz
2001 Dram Oyuncu 6.8 68,224

Yeşil Parmaklar
2000 Komedi Oyuncu 6.8 6,597

Öğretmen
1999 Komedi Oyuncu 5.3 21,773
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,405
1999 Biyografi Oyuncu 5.8 1,656

Mısır Prensi
1998 Animasyon Oyuncu 7.2 147,223

Özel İlgi
1997 Komedi Oyuncu 5.9 2,297
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,586
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,033

O Da Bir Ana!
1996 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 3,004
1996 Dram Oyuncu 6.4 931
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,270
1996 News Oyuncu 3.3 933
1995 Suç Oyuncu 7.8 2,687
1995 Dram Oyuncu 7.6 2,716
1995 Dram Oyuncu 7.8 3,053
1995 Animasyon Oyuncu 5.7 585

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Oyuncu 7.2 18,517
1994 News Oyuncu 3.2 970

Jutland Prensi
1994 Macera Oyuncu 5.4 2,478
1993 Suç Oyuncu 8.1 4,033
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,026
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,331
1992 Suç Oyuncu 8.1 4,123
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961
1991 Dram Oyuncu 6.3 2,450
1991 Suç Oyuncu 8.3 9,307
1991 News Oyuncu 7.0 336
1990 Dram Oyuncu 6.3 6,450
1990 Biyografi Oyuncu 6.4 415

Aşçı, Hırsız, Karısı Ve Aşığı
1989 Suç Oyuncu 7.5 41,982
1989 Dram Oyuncu 5.6 250
1989 Dram Oyuncu 6.1 459
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1988 Dram Oyuncu 6.7 1,509
1988 Dram Oyuncu 6.1 191

İftiharla: Maya Deren
1987 Belgesel Oyuncu 6.0 32

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Oyuncu 6.6 31,338

Beyaz Geceler
1985 Dram Oyuncu 6.6 8,294
1984 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 57,622
1984 Dram Oyuncu 6.6 1,638
1983 Dram Oyuncu 6.9 179
1981 News Oyuncu 3.6 2,791

Krallar Savaşıyor
1981 Macera Oyuncu 7.3 67,549
1980 Suç Oyuncu 7.6 25,908
1980 Oyuncu 4.9 2,401
1980 Dram Oyuncu 5.0 648
1979 Dram Oyuncu 5.3 38,530

Facia
1979 Dram Oyuncu 6.2 1,511
1978 Komedi Oyuncu 7.1 357
1975 Komedi Oyuncu 8.0 53,000

Talihli Adam
1973 Komedi Oyuncu 7.6 8,828
1973 Suç Oyuncu 7.8 990
1972 Biyografi Oyuncu 6.9 1,681
1970 Dram Oyuncu 7.8 403

Çıplak Model
1969 Biyografi Oyuncu 6.3 3,749
1967 Dram Oyuncu 6.7 468
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film