Giriş Kayıt
Helen Mirren

Helen Mirren (77)


Oyuncu, Yapımcı

Helen Lydia Mironoff, 26 Temmuz 1945 Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

1997 yılının Aralık ayında Taylor Hackford ile evlendi.

RED 2 (2013), Devlet Oyunları (2009), Kraliçe (2006), Ölüm Emri (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Helen Lydia Mironoff
Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1945
Doğum Yeri: Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Dame Helen Mirren
Takma İsmi: Popper
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
8.8 (22 Oy)
  • Currently 176.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (71)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shazam! Tanrıların Öfkesi
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 8.6 10,273
2022 77 Biyografi Oyuncu    
2022 Oyuncu 5.9 16
2022 77 Gerilim Oyuncu    
2021 Reality-TV Oyuncu    

Hızlı ve Öfkeli 9
2021 76 Aksiyon Oyuncu 5.2 135,097
2021 Dram Oyuncu 5.5 534
2020 75 Biyografi Oyuncu 6.9 3,940
2020 Komedi Oyuncu 5.9 484
2020 75 Macera Oyuncu 6.5 12,592

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218

Sahtekar
2019 74 Suç Oyuncu 6.7 43,402
2019 74 Belgesel Oyuncu 6.5 1,605
2019 Biyografi Oyuncu 6.2 5,881

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw
2019 74 Aksiyon Oyuncu 6.5 215,941
2019 74 Aksiyon Oyuncu 6.6 84,730
2019 74 Belgesel Oyuncu 7.0 303
2019 Müzik Oyuncu 5.4 1,457
2019 74 Dram Oyuncu 4.7 3,531

Fındıkkıran ve Dört Diyar
2018 73 Macera Oyuncu 5.6 34,901
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,597
2018 73 Biyografi Oyuncu 5.4 34,894

Karavan
2017 72 Macera Oyuncu 6.7 9,106

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 72 Aksiyon Oyuncu 6.6 235,153
2017 72 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
8.3 1,066

Masa 19
2017 72 Komedi 5.8 29,328
2016 71 Belgesel Oyuncu 6.7 53

Gizli Güzellik
2016 71 Dram Oyuncu 6.7 101,616
2016 Komedi Oyuncu 7.0 950

Ölüm Emri
2015 70 Dram Oyuncu 7.3 87,512
2015 Komedi Oyuncu 8.1 7,126

Altınlı Kadın
2015 70 Dram Oyuncu 7.3 60,087
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 846
2015 70 Belgesel Oyuncu 7.4 987
2015 70 Biyografi Oyuncu 7.4 82,353

Aşk Tarifi
2014 69 Komedi Oyuncu 7.3 84,380
2014 69 Belgesel Oyuncu 7.1 1,491
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,350
2014 Belgesel Oyuncu 7.3 181
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 919
2013 Oyuncu 6.8 391
2013 68 Belgesel Oyuncu 6.5 122
2013 68 Aksiyon Oyuncu 6.6 173,410

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 68 Animasyon Oyuncu 7.2 364,315
2013 68 Biyografi Oyuncu 6.2 7,517
2012 67 Biyografi Oyuncu 6.8 76,823
2012 67 Belgesel Oyuncu 6.9 283

Kapı
2012 67 Dram Oyuncu 6.5 2,194
2012 Oyuncu 7.1 731
2011 66 Belgesel Oyuncu 7.2 124
2011 66 Belgesel Oyuncu 6.1 145
2011 66 Komedi Oyuncu 5.7 52,227
2011 66 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 383
2011 Oyuncu 6.3 1,611
2010 65 Biyografi Oyuncu 5.6 3,255
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,265

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 65 Aksiyon Oyuncu 7.0 311,960

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 65 Animasyon Oyuncu 6.9 84,449
2010 65 Suç Oyuncu 5.7 6,593

Fırtına
2010 65 Komedi Oyuncu 5.3 7,965

Sır
2010 65 Gerilim Oyuncu 6.8 70,291
2010 Oyuncu 6.7 1,813

Aşkın Son Mevsimi
2009 64 Biyografi Oyuncu 6.9 18,739

Devlet Oyunları
2009 64 Suç Oyuncu 7.1 154,329
2009 64 Belgesel Oyuncu 7.6 129
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,500
2009 Komedi Oyuncu 6.8 149,901
2009 Oyuncu    

Mürekkep Yürek
2008 63 Macera Oyuncu 6.1 79,281
2008 Oyuncu 6.8 1,648

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 62 Aksiyon Oyuncu 6.5 241,598
2007 Oyuncu 7.1 1,521
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,336

Kraliçe
2006 61 Biyografi Oyuncu 7.3 112,979
2006 61 Suç Oyuncu 8.3 3,288
2005 Biyografi Oyuncu 7.9 6,795
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 411

Ölmeden Önce
2005 60 Suç Oyuncu 5.5 6,832

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 60 Macera Oyuncu 6.7 200,810
2005 60 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 903
2004 59 Belgesel Oyuncu 7.8 24

Tehdit
2004 59 Dram Oyuncu 5.8 14,116

Onur
2004 59 Aile Oyuncu 6.2 792

Helen İle Büyümek
2004 59 Komedi Oyuncu 6.0 37,393

Takvim Kızları
2003 58 Komedi Oyuncu 6.9 26,952
2003 58 Suç Oyuncu 8.2 3,031
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 62
2003 58 Dram Oyuncu 6.3 1,651
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,670

Evden Eve
2002 57 Dram Oyuncu 7.8 4,235
2002 57 Aile Oyuncu 5.9 1,180

Öyle Bir Şey Yok
2001 56 Komedi Oyuncu 6.0 4,244
2001 56 Dram Oyuncu 7.2 89,326

Son Dilek
2001 56 Dram Oyuncu 6.9 6,310
2001 Talk-Show Oyuncu 3.2 219

Üç Hikaye
2001 Komedi Oyuncu 5.0 263

Söz
2001 56 Dram Oyuncu 6.8 60,872

Yeşil Parmaklar
2000 55 Komedi Oyuncu 6.8 6,194

Öğretmen
1999 54 Komedi Oyuncu 5.3 21,041
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,301
1999 54 Biyografi Oyuncu 5.8 1,603

Mısır Prensi
1998 53 Animasyon Oyuncu 7.2 135,034

Özel İlgi
1997 52 Komedi Oyuncu 5.9 2,172
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,416
1996 51 Suç Oyuncu 7.8 2,823

O Da Bir Ana!
1996 51 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 2,875
1996 Dram Oyuncu 6.5 877
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,449
1996 News Oyuncu 3.2 864
1995 50 Suç Oyuncu 7.8 2,477
1995 50 Dram Oyuncu 7.7 2,504
1995 50 Dram Oyuncu 7.8 2,836
1995 50 Animasyon Oyuncu 5.8 547

Kral George'un Deliliği
1994 49 Biyografi Oyuncu 7.2 17,159
1994 News Oyuncu 3.2 906

Jutland Prensi
1994 49 Macera Oyuncu 5.5 2,314
1993 48 Suç Oyuncu 8.1 3,704
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,382
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,910
1992 47 Suç Oyuncu 8.1 3,832
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,682
1991 46 Dram Oyuncu 6.3 2,327
1991 46 Suç Oyuncu 8.3 8,251
1991 News Oyuncu 6.9 312
1990 45 Dram Oyuncu 6.3 5,663
1990 45 Biyografi Oyuncu 6.4 392

Aşçı, Hırsız, Karısı Ve Aşığı
1989 44 Suç Oyuncu 7.5 39,058
1989 44 Dram Oyuncu 5.7 208
1989 44 Dram Oyuncu 6.1 439
1988 43 Dram Oyuncu 6.7 1,345
1988 43 Dram Oyuncu 6.1 178

İftiharla: Maya Deren
1987 42 Belgesel Oyuncu 5.9 28

Sivrisinek Sahili
1986 41 Macera Oyuncu 6.6 29,624

Beyaz Geceler
1985 40 Dram Oyuncu 6.6 7,661
1984 39 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 54,356
1984 39 Dram Oyuncu 6.6 1,529
1983 Dram Oyuncu 7.4 155
1981 News Oyuncu 3.5 2,548

Krallar Savaşıyor
1981 36 Macera Oyuncu 7.3 63,208
1980 35 Suç Oyuncu 7.6 22,534
1980 35 Oyuncu 4.9 2,295
1980 35 Dram Oyuncu 5.0 545
1979 34 Dram Oyuncu 5.3 36,444

Facia
1979 34 Dram Oyuncu 6.2 1,357
1978 33 Komedi Oyuncu 7.1 340
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,670

Talihli Adam
1973 28 Komedi Oyuncu 7.6 8,443
1973 Suç Oyuncu 7.8 858
1972 27 Biyografi Oyuncu 7.0 1,488
1970 Dram Oyuncu 7.9 343

Çıplak Model
1969 24 Biyografi Oyuncu 6.4 3,398
1967 22 Dram Oyuncu 6.7 428
1952 News Oyuncu 4.6 2,252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023