Giriş Kayıt
Andrew McCarthy

Andrew McCarthy (56)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Andrew McCarthy, 29 Kasım 1962 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

1999 yılının Ekim ayında Carol Schneider ile evlendi. 6 yılın ardından 2005 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Çılgın Tatil (1989), St. Elmo Ateşi (1985), Mannequin (1987), Sıfırın Altı (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Kasım 1962
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Andrew Mccarthy
Burcu: Yay
Boyu: 1.75 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.9 50
2019 Dram Yönetmen 7.1 4,222
2018 Korku Yönetmen
Yapımcı
5.9 9,356
2018 Dram Yönetmen 8.1 10,423
2018 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.8 6,765
2016 Dram Yönetmen
Oyuncu
7.5 4,476
2014 Dram Yönetmen 8.1 17,826

Kara Liste
2013 Suç Yönetmen 8.0 162,457
2013 Komedi Yönetmen 8.1 261,856
2013 Komedi Yönetmen 7.5 4,019
2011 49 Komedi Oyuncu 5.6 68
2011 49 Komedi Oyuncu 6.6 475

Ana Cadde
2010 48 Dram Oyuncu 4.7 2,408
2010 48 Dram Oyuncu 3.4 1,992
2009 Komedi Oyuncu 8.2 111,043
2009 47 Komedi Oyuncu 5.8 8,780
2009 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.5 6,839
2009 Komedi Oyuncu 7.0 18,112

Spiderwick Günceleri
2008 46 Macera Oyuncu 6.5 82,231

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen 7.4 141,173
2006 Dram Oyuncu 7.1 1,057

Haber Avı
2005 43 Aksiyon Oyuncu 4.4 358
2004 42 Komedi Oyuncu 4.7 210

Hastanedeki Sır
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,806
2003 Komedi Oyuncu 8.2 564
2003 41 Dram Oyuncu 6.9 1,386
2001 39 Dram Oyuncu 5.9 156
2000 38 Gizem Oyuncu 6.0 1,462
2000 38 Dram Oyuncu 7.1 414
1999 37 Komedi Oyuncu 7.0 1,645
1998 36 Dram Oyuncu 4.4 367
1998 36 Aksiyon Oyuncu 4.1 283

Kurtlar Şehri
1996 34 Suç Oyuncu 6.3 14,880
1996 34 Komedi Oyuncu 7.0 1,192
1995 33 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,207
1994 32 Biyografi Oyuncu 6.4 4,059
1993 31 Dram Oyuncu 7.7 14,153
1993 31 Komedi Oyuncu 4.8 11,876

Şiddet Yılı
1991 29 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,201
1990 28 Dram Oyuncu 4.9 510

Çılgın Tatil
1989 27 Komedi Oyuncu 6.4 44,817
1988 26 Suç Oyuncu 5.4 838

Sıfırın Altı
1987 25 Suç Oyuncu 6.4 17,069
1987 25 Komedi Oyuncu 6.5 149
1987 25 Komedi Oyuncu 5.9 26,853

Pembeli Güzel
1986 24 Komedi Oyuncu 6.8 68,294

St. Elmo Ateşi
1985 23 Dram Oyuncu 6.4 33,000
1985 23 Dram Oyuncu 6.4 303

Sınıf
1983 21 Komedi Oyuncu 5.9 8,875
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,766) Mindhunter (1,891) The 100 (1,874) La casa de papel (1,742) Preacher (1,584) Legion (1,575) The Terror (1,490) Chernobyl (1,278) Big Little Lies (1,250) The Big Bang Theory (1,228)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019