Giriş Kayıt
Debi Mazar

Debi Mazar


Oyuncu, Makyaj

Debi Mazar, oyuncu, makyaj.

2002 yılının Mart ayında Gabriele Corcos ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Smokin (2002), Empire Records (1995), Younger (2015), Money for Nothing (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Debi | Debi M. | Debbie Mazar | Deborah Mazar | De
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu    
2024 Komedi Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu 5.4 2,728
2022 Komedi Oyuncu 6.1 8,350
2021 Komedi Oyuncu 5.7 437
2020 Belgesel Oyuncu 7.3 39
2018 Dram Oyuncu 7.5 1,734

Dönme Dolap
2017 Dram Oyuncu 6.2 30,919
2017 Dram Oyuncu 6.3 17,446
2015 Komedi Oyuncu 6.5 82,871
2015 Komedi Oyuncu 7.8 25,292

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 Komedi Oyuncu 6.1 28,818
2014 Aile Oyuncu 6.3 542
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145
2013 Biyografi Oyuncu 6.2 42,714
2013 Biyografi Oyuncu 6.1 222

Evde Tek Başına 5
2012 Komedi Oyuncu 3.5 12,530
2011 Talk-Show Oyuncu 5.3 979
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 1,021
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,368
2009 Talk-Show Oyuncu 3.8 1,226
2009 Komedi Oyuncu 4.7 6,457

Kadınlar
2008 Komedi Oyuncu 5.0 23,070
2008 Dram Oyuncu 4.3 446
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,162
2006 Game-Show Oyuncu 7.7 6,818

Kaçamak
2006 Komedi Oyuncu 6.3 6,455
2006 Komedi Oyuncu 6.7 47,795
2005 Dram Oyuncu 6.2 12,429
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,471

Sakin Ol
2005 Komedi Oyuncu 5.6 72,134
2004 Komedi Oyuncu 5.1 265
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 44,413

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Oyuncu 7.5 432,671
2004 Komedi Oyuncu 8.4 176,728
2003 Komedi Oyuncu 5.8 1,687

Smokin
2002 Aksiyon Oyuncu 5.4 88,621
2002 Dram Oyuncu 6.4 531
2001 Aksiyon Oyuncu 8.6 17,204

Köstebek
1999 Biyografi Oyuncu 7.8 180,059

Lanetli Tepe
1999 Korku Oyuncu 5.6 60,116
1999 Komedi Oyuncu 7.5 554

Sessiz Kabus
1998 Dram Oyuncu 5.4 13,272
1998 Suç Oyuncu 6.7 1,658
1997 Suç Oyuncu 7.7 10,410

O Çok Sevimli
1997 Dram Oyuncu 5.9 8,731
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,427
1997 Komedi Oyuncu 6.5 10,225

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Oyuncu 5.2 3,793

Uzayda Konvoy
1996 Macera Oyuncu 5.4 8,683

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.3 26,973
1996 Komedi Oyuncu 4.2 1,019

6 Numaralı Kız
1996 Komedi Oyuncu 5.3 6,617
1996 Komedi Oyuncu 6.7 1,587

Bizim Kafe
1996 Komedi Oyuncu 7.1 17,571
1995 Komedi Oyuncu 6.7 61,732

Batman Daima
1995 Aksiyon Oyuncu 5.4 266,354

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 Komedi Oyuncu 7.4 41,739

Afacan Köpek Beethoven 2
1993 Komedi Oyuncu 4.9 29,703
1993 Komedi Oyuncu 5.7 4,315
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,279

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Oyuncu 6.5 42,809
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 101,948

Oyuncaklar
1992 Komedi Oyuncu 5.1 33,614

Bekarlar
1992 Komedi Oyuncu 6.7 32,633
1992 Komedi Oyuncu 7.1 4,365

Küçük Adam Tate
1991 Dram Oyuncu 6.6 16,014
1991 Biyografi Oyuncu 7.2 98,979

Orman Ateşi
1991 Dram Oyuncu 6.6 19,638

Sıkı Dostlar
1990 Biyografi Oyuncu 8.7 1,255,593
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,304
1987 Komedi Makyaj 5.6 3,048
1986 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 834
1986 Dram Oyuncu 7.1 6,442
1981 Biyografi Oyuncu
6.9 1,614
1981 News Oyuncu 3.6 2,762
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024