Giriş Kayıt
Sophie Marceau

Sophie Marceau (56)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Sophie Danièle Sylvie Maupu, 17 Kasım 1966 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

007 James Bond: Dünya Yetmez (1999), Patlarsam Yanarsın (1980), Kahkaha (2008), Anthony Zimmer (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sophie Danièle Sylvie Maupu
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1966
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
8.3 (32 Oy)
  • Currently 165/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (115)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 56 Dram Oyuncu 5.3 46
2022 56 Komedi Oyuncu    

Her Şey Yolunda
2021 55 Dram Oyuncu 6.6 512
2018 52 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
3.9 437
2016 News Oyuncu 6.3 125
2015 Dram Oyuncu 6.0 82
2015 49 Dram Oyuncu 6.1 359
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.7 272

İlk Görüşte Aşk
2014 48 Dram Oyuncu 6.2 3,439

Aşk ve Terapi
2014 48 Komedi Oyuncu 5.4 2,228

Biri Beni Durdursun
2013 47 Gerilim Oyuncu 5.5 540

Mutluluk Asla Yalnız Gelmez
2012 46 Komedi Oyuncu 6.5 5,330
2012 Belgesel Oyuncu 7.9 40

Aşka Fırsat Ver
2010 44 Komedi Oyuncu 5.7 1,875

Dönüşüm
2009 43 Dram Oyuncu 5.8 7,025
2009 43 Dram Oyuncu 6.7 1,314

Değiş Tokuş
2008 42 Komedi Oyuncu 5.5 2,714

Kahkaha
2008 42 Komedi Oyuncu 6.2 9,144

Benim Yıldızlarım
2008 42 Komedi 5.7 868

Tehlikeli Kadınlar
2008 42 Dram Oyuncu 6.7 7,683

Hotel Riviera
2007 41 Suç Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.8 748
2005 39 Suç Oyuncu 6.5 8,271
2004 38 Dram Oyuncu 5.0 172
2003 37 Komedi Oyuncu 5.3 1,496
2003 37 Komedi Oyuncu 5.3 758

Alex Ve Emma
2003 37 Komedi Oyuncu 5.5 13,623
2002 36 Belgesel Oyuncu 6.5 729

Müzedeki Hayalet
2001 35 Gizem Oyuncu 4.4 5,007

Özgür Duygular
2000 34 Dram Oyuncu 5.6 1,919

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 203,070

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 33 Komedi Oyuncu 6.4 25,962

Tatlı Tesadüf
1999 33 Komedi Oyuncu 5.0 6,665
1997 31 Dram Oyuncu 5.9 1,338
1997 31 Dram Oyuncu 6.2 6,002

Yürek Yangını
1997 31 Romantik Oyuncu 7.2 4,563

Bulutların Ötesinde
1995 29 Dram Oyuncu 6.4 5,994

Cesur Yürek
1995 29 Biyografi Oyuncu 8.4 1,042,943

D'artagnan'ın Kızı
1994 28 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,441
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 80

Fanfan ve Alexsandre
1993 27 Komedi Oyuncu 6.7 2,956
1991 25 Dram Oyuncu 6.3 622
1991 News Oyuncu 6.9 312
1990 24 Komedi Oyuncu 3.7 230
1989 23 Dram Oyuncu 6.1 2,009

Ögrenci
1988 22 Komedi Oyuncu 5.7 2,139
1986 20 Gerilim Oyuncu 5.4 582

Dedektif Mangin
1985 19 Suç Oyuncu 6.6 2,781
1985 19 Dram Oyuncu 6.1 1,191
1984 18 Komedi Oyuncu 6.2 2,696
1984 18 Dram Oyuncu 6.3 1,019

İlişkiler
1982 16 Komedi Oyuncu 6.2 4,732

Patlarsam Yanarsın
1980 14 Komedi Oyuncu 6.7 9,652
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023