Giriş Kayıt
Ray Liotta

Ray Liotta


Oyuncu, Yapımcı

Ray Liotta, oyuncu, yapımcı.

1997 yılının Şubat ayında Michelle Grace ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Sıkı Dostlar (1990), Hannibal (2001), Kimlik (2003), Tehlikeli Aslar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

8.9 (68 Oy)
  • Currently 178.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu 5.2 414
2023 Komedi Oyuncu 4.7 6,169

Çıldırmış Ayı
2023 Komedi Oyuncu 6.0 41,551
2022 Biyografi Oyuncu 8.1 105,263
2022 Dram Oyuncu 3.4 401
2021 Suç Oyuncu 6.5 15,709
2021 Suç Oyuncu 6.3 63,500

Hubie'nin Cadılar Bayramı
2020 Komedi Oyuncu 5.3 5,587
2019 Komedi Oyuncu 7.9 347,296
2016 Komedi Oyuncu 5.2 1,108
2016 Dram Oyuncu 6.0 1,011
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 11,128
2015 Gerilim Oyuncu 5.3 10,716
2015 Dram Oyuncu 6.7 4,582
2015 Aksiyon Oyuncu 2.7 567

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 48,807
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,302
2014 Dram Oyuncu 5.3 3,015

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Oyuncu 6.5 170,695

Muppets Aranıyor
2014 Macera Oyuncu 6.4 37,108
2014 Komedi Oyuncu 6.5 31,979
2014 Komedi Oyuncu 6.2 15,681
2013 Gerilim Oyuncu 3.6 1,782
2013 Suç Oyuncu 5.7 7,439

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
2013 Gerilim Oyuncu 3.7 881
2013 Dram Oyuncu    

Babadan Oğula
2012 Suç Oyuncu 7.3 291,077

Katil
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 79,617
2012 Animasyon Oyuncu 5.1 321

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Oyuncu 6.2 153,450
2012 Dram Oyuncu 4.9 346
2012 Animasyon Oyuncu 5.3 360
2012 Gerilim Oyuncu 4.6 1,057

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Oyuncu 5.6 80,686
2012 Gerilim Oyuncu 5.2 1,697
2011 Gerilim Oyuncu 6.1 6,837
2011 Gerilim Oyuncu 4.7 1,201
2011 Gerilim Oyuncu 5.2 5,172
2011 Suç Oyuncu 4.8 3,251
2011 Dram Oyuncu 5.4 2,773

Hiç Kimsenin Oğlu
2011 Suç Oyuncu 5.1 17,977
2011 Komedi Oyuncu 6.1 9,820
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,024
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,380

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Oyuncu 6.4 64,772

Sevgili Kardeşim
2010 Aile Oyuncu 6.3 978

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 172,424
2010 Aile Yapımcı
Oyuncu
6.0 755

Sil Baştan
2010 Komedi Oyuncu 5.5 6,996

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Oyuncu 6.4 76,196
2009 Komedi Oyuncu 8.5 485,870

Sınırı Geçmek
2009 Dram Oyuncu 6.7 24,554

Sahte Polis
2009 Komedi Oyuncu 5.8 65,355

Beyaz Hüzün
2009 Dram Oyuncu 6.2 15,335

Sınır
2008 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 3,896

Cehennem Yolu
2008 Aksiyon Oyuncu 5.6 7,429

İsyan
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,188

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Oyuncu 3.8 51,230

Arı Filmi
2007 Animasyon Oyuncu 6.1 180,398

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 123,562
2007 Kısa Metraj 6.8 91
2007 Suç Oyuncu 7.8 1,966

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 152,293

Kürkçü Dükkanı
2006 Komedi Oyuncu 5.8 1,383
2006 Dram Oyuncu 6.8 1,789

Kuralsızlar
2006 Dram Yapımcı 6.6 26,680
2006 Suç Oyuncu 5.8 4,797

Tabanca
2005 Aksiyon Oyuncu 6.3 103,107

Kimseye Güvenme
2005 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.7 4,214
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,508

Kontrol
2004 Suç Oyuncu 6.2 8,064

Son Perde
2004 Komedi Oyuncu 5.7 4,389

Kimlik
2003 Gizem Oyuncu 7.3 267,978
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,467
2002 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 4,702
2002 Aksiyon Oyuncu 9.2 29,623

Hedef Noktası
2002 Suç Oyuncu 5.8 1,513
2002 Suç Oyuncu 7.1 143,935

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.1 43,163

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Oyuncu 7.5 275,602
2001 Suç Oyuncu 6.8 293,828

Aşk Oyunları
2001 Komedi Oyuncu 6.2 58,094

Meleklerin Sözü
2000 Dram Oyuncu 6.8 1,665
2000 Aksiyon Oyuncu 5.5 906
1999 Suç Oyuncu 5.3 2,749

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Oyuncu 6.2 20,662
1998 Dram Oyuncu 6.7 3,238
1998 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.3 4,358

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Oyuncu 7.0 106,667

Havada Panik
1997 Aksiyon Oyuncu 5.0 12,627
1997 Komedi Oyuncu 6.9 21,899
1996 Dram Oyuncu 6.0 6,017

Uçan fil
1995 Aksiyon Oyuncu 5.2 9,720

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Oyuncu 6.1 22,763
1994 Komedi Oyuncu 6.6 14,194
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,998
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,320

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Oyuncu 6.4 19,193
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,947
1992 Dram Oyuncu 6.1 3,586

Sıkı Dostlar
1990 Biyografi Oyuncu 8.7 1,261,245

Düşler Tarlası
1989 Dram Oyuncu 7.5 128,527
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,323

Dominick ve Eugene
1988 Dram Oyuncu 7.0 3,285
1987 Kısa Metraj Oyuncu 4.9 121
1986 Dram Oyuncu 6.2 43

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Oyuncu 6.9 21,155
1983 Dram Oyuncu 3.1 1,288
1983 Dram Oyuncu 5.6 199
1981 News Oyuncu 3.6 2,777
1981 Dram Oyuncu 5.3 75
1952 News Oyuncu 4.6 2,469
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film