Giriş Kayıt
Jim Jarmusch

Jim Jarmusch


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Jim Jarmusch, oyuncu, yönetmen, senarist.

Karanlık Sokaklar (1995), Year of the Horse (1997), Boom for Real: The Late Teenage Years of Jean-Michel Basquiat (2017), (1989) Leningrad Kovboyları Amerika'ya (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

9.5 (28 Oy)
  • Currently 189.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
5.5 157
2019 Komedi Yönetmen
Senarist
5.5 85,339
2018 Belgesel Müzik
Oyuncu
7.3 305
2018 Belgesel Oyuncu 7.2 403
2017 Belgesel Oyuncu 6.7 653
2016 Dram Yapımcı 6.0 2,279
2016 Komedi Müzik
Senarist
Yönetmen
7.3 88,856
2016 Belgesel Yönetmen
Senarist
7.2 6,500
2016 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.0 280
2015 Belgesel Oyuncu 6.5 136
2014 Komedi Oyuncu 4.7 1,344
2013 Belgesel Oyuncu 6.8 148

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Müzik
Senarist
Yönetmen
7.2 108,090
2013 Belgesel Oyuncu 6.6 92

Kızım İçin
2012 Dram 6.0 2,307
2011 Belgesel Oyuncu 6.5 155
2010 Komedi 5.2 82
2010 Belgesel Oyuncu 7.1 835
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 1,645

Kontrol Limitleri
2009 Suç Yönetmen
Senarist
6.2 21,249
2009 Belgesel Oyuncu 7.7 65
2008 Dram Yapımcı
5.5 864
2007 Belgesel Oyuncu 7.5 4,180

Kar Ve Kaplan
2005 Komedi 7.0 14,432

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Yönetmen
Senarist
7.1 106,763
2005 Belgesel Oyuncu 7.4 1,666
2005 Belgesel 7.6 20,105
2005 Belgesel 7.8 4,539

Kanal Z
2004 Belgesel Oyuncu 7.6 1,691

Kahve Ve Sigara
2003 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
7.0 67,443

10 Dakika İçinde: Trompet
2002 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 3,645
2001 Belgesel Oyuncu 7.5 192

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.5 96,896
1998 Belgesel Oyuncu 7.7 1,192
1997 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
Yönetmen
6.6 1,966
1997 Belgesel Oyuncu 7.7 145

Bıçak Sırtı
1996 Dram Oyuncu 8.0 98,751

Ölü Adam
1995 Dram Senarist
Yönetmen
7.5 103,030

Karanlık Sokaklar
1995 Komedi Oyuncu 6.6 10,090

Tezgahtarlar
1994 Komedi 7.7 232,230
1994 Aksiyon Oyuncu 4.5 153
1994 Belgesel Oyuncu 6.8 446
1993 Kısa Metraj Yönetmen 7.6 3,020
1992 Komedi Oyuncu 7.1 4,369

Dünyada Bir Gece
1991 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.7 65,938
1991 News Oyuncu 7.0 335
1990 Belgesel 7.8 1,010

Gizem Treni
1989 Komedi Senarist
Yönetmen
7.5 30,806

Leningrad Kovboyları Amerika'ya
1989 Komedi Oyuncu 7.0 8,423
1989 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.1 2,183
1987 Komedi Oyuncu 6.2 750

İçerdekiler
1986 Komedi Yönetmen
Senarist
7.7 55,254
1986 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.0 500
1986 Komedi Yönetmen
Senarist
7.1 3,626

Cennetten de Garip
1984 Komedi Editör
Yönetmen
Senarist
7.4 40,638
1984 Oyuncu 6.3 11
1983 Belgesel Sesler 7.0 793
1983 Kısa Metraj Yönetmen 7.9 901
1982 Dram Müzik 6.9 3,595
1981 Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yapımcı
6.7 393

Sürekli Tatil
1980 Dram Yapımcı
Müzik
Editör
Senarist
Yönetmen
6.2 10,733
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024