Giriş Kayıt
Famke Janssen

Famke Janssen (58)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Famke Beumer Janssen, 05 Kasım 1964 Amstelveen, Noord-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı.

Tod Williams ile evlendi.

X-Men (2000), Takip: İstanbul (2012), James Bond: Altın Göz (1995), Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Famke Beumer Janssen
Doğum Tarihi: 05 Kasım 1964
Doğum Yeri: Amstelveen, Noord-Holland, Hollanda
Burcu: Akrep
Boyu: 1.82 m
8.7 (68 Oy)
  • Currently 174.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 58 Dram Oyuncu 6.5 1,954
2021 57 Aksiyon Oyuncu 6.4 26,777
2021 57 Aksiyon Oyuncu 5.1 7,046
2020 56 Dram Oyuncu 4.9 1,255
2020 56 Suç Oyuncu 5.7 12,071
2019 Suç Oyuncu 7.9 19,167
2019 55 Aksiyon Oyuncu 4.9 8,941
2019 Biyografi Oyuncu 8.9 123,825
2019 55 Gizem Oyuncu 4.7 10,068
2018 54 Dram Oyuncu 5.5 3,336
2018 54 Suç Oyuncu 4.7 3,609

Durumunu Güncelle
2018 54 Komedi Oyuncu 5.7 5,428

Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 53 Aksiyon Oyuncu 5.3 19,945
2017 53 Komedi Oyuncu 5.2 1,678
2017 53 Dram Oyuncu 5.6 5,195
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,802
2017 53 Komedi Oyuncu 5.5 2,296
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 1,274
2015 51 Dram Oyuncu 7.0 2,186
2015 51 Belgesel Oyuncu 7.3 991

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 50 Aksiyon Oyuncu 6.0 195,346
2014 Suç Oyuncu 8.1 154,166

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 50 Aksiyon Oyuncu 7.9 717,279
2014 50 Dram Oyuncu 5.5 1,614
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 137

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.0 252,997
2013 49 Aksiyon Oyuncu 6.7 471,539
2013 Korku Oyuncu 7.0 40,912

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 209,085
2013 49 Gizem Oyuncu 5.5 142

Takip: İstanbul
2012 48 Aksiyon Oyuncu 6.2 310,481
2012 48 Belgesel Oyuncu 7.5 2,401
2012 48 Komedi 6.8 2,258
2011 47 Dram Oyuncu 5.9 1,403
2011 47 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.1 1,969
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,273
2010 46 Biyografi Oyuncu 5.5 1,982

Ev Hapsi
2008 44 Korku Oyuncu 5.5 12,785

96 Saat
2008 44 Aksiyon Oyuncu 7.8 607,941

Arıza
2008 44 Komedi Oyuncu 6.9 30,904

On Emir
2007 43 Komedi Oyuncu 4.9 16,767
2007 43 Dram Oyuncu 5.8 1,863

X-Men: Son Direniş
2006 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 521,346
2006 42 Komedi Oyuncu 5.8 1,112

Saklambaç
2005 41 Dram Oyuncu 5.9 86,396
2004 40 Komedi Oyuncu 6.5 9,073

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 56,729

X-Men 2
2003 39 Aksiyon Oyuncu 7.4 554,925
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,681
2002 38 Belgesel Oyuncu 6.5 729

Ben Casus
2002 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 52,160

Sakın Konuşma
2001 37 Suç Oyuncu 6.3 54,258
2001 37 Komedi Oyuncu 6.3 18,802

Sirk
2000 36 Suç Oyuncu 5.6 2,301
2000 36 Aksiyon Oyuncu 7.3 620,512
2000 36 Komedi Oyuncu 6.1 5,576

Lanetli Tepe
1999 35 Korku Oyuncu 5.6 57,867

Fakülte
1998 34 Korku Oyuncu 6.5 126,144

Kaybetme Zamanı
1998 34 Gerilim Oyuncu 5.7 11,327

Tutku Ağı
1998 34 Suç Oyuncu 7.3 153,549
1998 34 Suç Oyuncu 6.6 1,794
1998 34 Komedi Oyuncu 6.6 1,979

Şöhret
1998 34 Komedi Oyuncu 6.3 27,375

Derinlikte Dehşet
1998 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 38,198

Araba Hırsızları
1998 34 Komedi Oyuncu 3.6 856

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.9 34,282
1997 33 Suç Oyuncu 6.1 6,155
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,452

James Bond: Altın Göz
1995 31 Aksiyon Oyuncu 7.2 260,002

Öldüren Büyü
1995 31 Korku Oyuncu 6.0 18,177
1994 Gerilim Oyuncu 4.9 309
1994 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 466
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,387
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,924
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,685
1992 28 Dram Oyuncu 4.9 838
1952 News Oyuncu 4.6 2,255
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023