Giriş Kayıt
Gene Hackman

Gene Hackman


Oyuncu, Yapımcı

Gene Hackman, oyuncu, yapımcı.

Affedilmeyen (1992), Tenenbaum Ailesi (2001), Devlet Düşmanı (1998), Süpermen (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Eugene Alder
9.6 (44 Oy)
  • Currently 192.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 5.5 589
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,077
2016 Belgesel Oyuncu 7.6 57
2014 Belgesel Oyuncu 7.4 6,015
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,530
2013 Belgesel Oyuncu 6.8 330
2009 Belgesel Oyuncu 7.8 1,965
2006 Aksiyon Oyuncu 7.6 19,197
2006 Belgesel Oyuncu 7.0 88

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Oyuncu 5.3 13,490

Jüri
2003 Dram Oyuncu 7.1 105,076
2002 Belgesel Oyuncu 7.3 7,992

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Oyuncu 7.6 314,128

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Oyuncu 6.4 113,236

Vurgun
2001 Aksiyon Oyuncu 6.5 39,134

Meksikalı
2001 Macera Oyuncu 6.1 114,585

Aşk Oyunları
2001 Komedi Oyuncu 6.2 58,200
2000 Belgesel Oyuncu
7.7 450

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Oyuncu 6.6 69,683
2000 Suç Oyuncu
Yapımcı
6.4 27,703

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 259,832

Karınca Z
1998 Animasyon Oyuncu 6.5 164,475

Alacakaranlık
1998 Dram Oyuncu 6.2 14,209

Mutlak Güç
1997 Suç Oyuncu 6.7 60,400

Dava
1996 Dram Oyuncu 6.0 16,159

Uç Noktalar
1996 Suç Oyuncu 6.2 20,752

Kuş Kafesi
1996 Komedi Oyuncu 7.2 101,307

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Oyuncu 6.9 89,546

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Oyuncu 7.3 123,921

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 103,289
1995 Belgesel Oyuncu 8.5 5,144
1994 Aksiyon Oyuncu 6.7 55,207

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Oyuncu 6.5 13,567

Şirket
1993 Gerilim Oyuncu 6.9 148,360

Affedilmeyen
1992 Western Oyuncu 8.2 437,820
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960
1991 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,305
1991 Dram Oyuncu 6.4 8,343

Doruktaki Kadın
1990 Aksiyon Oyuncu 6.6 10,443

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 Komedi Oyuncu 6.7 19,483
1990 Suç 6.4 10,216

Üşütük Polisler
1990 Aksiyon Oyuncu 4.9 5,222
1989 Aksiyon Oyuncu 6.4 11,534

Baska bir kadin
1988 Dram Oyuncu 7.2 15,092

Mississipi Yanıyor
1988 Suç Oyuncu 7.8 111,788

İntikam Yumruğu
1988 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,116

Yarasa 21
1988 Dram Oyuncu 6.5 9,617

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Oyuncu 7.1 46,417

Süpermen 4
1987 Aksiyon Oyuncu 3.7 52,936
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,096

Kazanma Arzusu
1986 Dram Oyuncu 7.4 51,270
1986 Dram Oyuncu 5.7 3,394
1985 Belgesel Oyuncu 8.2 1,185
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 4,939
1984 Dram Oyuncu 5.9 576

Ateş Altında
1983 Dram Oyuncu 7.0 8,549

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Oyuncu 6.3 11,690

Müthiş İkili
1983 Komedi Oyuncu 4.7 4,682

Altının Laneti
1983 Dram Oyuncu 5.9 3,777

Kızıllar
1981 Biyografi Oyuncu 7.3 24,779
1981 News Oyuncu 3.6 2,788

Superman 2
1980 Aksiyon Oyuncu 6.8 114,964

Süpermen
1978 Aksiyon Oyuncu 7.4 188,144

Savaş Köprüleri
1977 Aksiyon Oyuncu 7.4 61,866
1977 Gerilim Oyuncu 5.7 2,982

Çöl Kahramanları
1977 Dram Oyuncu 6.3 4,002

Gece Kımıltıları
1975 Suç Oyuncu 7.1 17,836
1975 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,896

Kanunun Kuvveti II
1975 Aksiyon Oyuncu 6.7 20,984

Belalı Sevgili
1975 Komedi Oyuncu 5.3 1,333

Genç Frankeştayn
1974 Komedi Oyuncu 8.0 169,477

Konuşma
1974 Dram Oyuncu 7.7 122,507
1974 Western Oyuncu 6.3 1,277

Korkuluk
1973 Dram Oyuncu 7.2 19,343

Poseidon Macerası
1972 Aksiyon Oyuncu 7.1 49,438

Eve Gelen Yabancı
1972 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,900
1972 Dram Oyuncu 6.5 1,958

Kanunun Kuvveti
1971 Aksiyon Oyuncu 7.7 136,355
1971 Dram Oyuncu 4.7 423

Ölüm Avı
1971 Dram Oyuncu 6.2 3,438
1970 Dram Oyuncu 7.4 3,014
1969 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,473

Büyük Şampiyon
1969 Dram Oyuncu 6.3 5,353

Fezada Kaybolanlar
1969 Macera Oyuncu 5.9 5,885
1969 Suç Oyuncu 5.9 659
1968 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,475
1967 Komedi Oyuncu 8.0 3,685
1967 Dram Oyuncu 6.0 388

Bonnie ve Clyde
1967 Biyografi Oyuncu 7.7 120,977
1967 Dram Oyuncu 5.7 358
1966 Dram Oyuncu 6.5 3,576
1964 Dram Oyuncu 6.8 3,234
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,266
1961 Biyografi Oyuncu 5.4 375
1961 Dram Oyuncu 8.0 506
1953 Komedi Oyuncu 8.0 198
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film