Giriş Kayıt
Jonathan Frakes

Jonathan Frakes (70)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Jonathan Scott Frakes, 19 Ağustos 1952 Bellefonte, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

1988 yılının Mayıs ayında Genie Francis ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), Uzay Yolu VIII: İlk Temas (1996), Uzay Yolu VII: Yeni Nesil (1994), Uzay Yolu X : Nemesis (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Scott Frakes
Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Bellefonte, Pennsylvania, ABD
Takma İsmi: Two-Takes Frakes
Burcu: Aslan
Boyu: 1.89 m
4.0 (1 Oy)
  • Currently 80/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 70 Animasyon Oyuncu 5.6 784
2021 Suç Yönetmen 8.7 16,071
2020 Yönetmen
Yapımcı
7.2 45
2020 Animasyon Oyuncu 7.5 19,022
2020 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
7.3 72,850
2019 Komedi Oyuncu 7.8 34,259

Şeytan Kapısı
2017 65 Korku Oyuncu 5.1 6,421

Uzay Yolu: Keşif
2017 Aksiyon Yönetmen 7.0 124,520
2017 Macera Yönetmen 8.0 89,479
2016 64 Tarihi Oyuncu 6.8 221
2016 64 Belgesel Oyuncu 8.0 504
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 3,233
2015 Komedi Yönetmen 7.5 2,925
2014 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.2 23,052
2014 Belgesel Oyuncu
7.0 1,284
2014 Dram Yönetmen 7.5 7,255
2013 Dram Yönetmen 6.9 2,662
2011 59 Belgesel
Oyuncu
6.8 2,987
2011 Aksiyon Yönetmen 7.1 90,261
2011 Dram Yönetmen 7.7 25,342
2011 59 Oyuncu
Yönetmen
5.5 316
2011 59 Belgesel Oyuncu 6.3 44
2010 58 Belgesel Oyuncu 7.3 720

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 97,432
2010 Dram Yönetmen 6.9 8,584
2010 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
7.4 13,910
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 7,427
2009 Komedi Yönetmen 8.1 164,332
2009 Suç Yönetmen 6.8 54,468
2009 57 Belgesel Oyuncu
7.8 319

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
6.4 13,468
2008 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
7.9 51,977
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 75,538
2007 Dram Yönetmen 6.7 2,127

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
6.1 15,022

Uzaylı Otopsisi
2006 54 Komedi Oyuncu 5.9 7,515
2004 52 Aksiyon Yönetmen 4.3 14,045

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 50 Aksiyon Oyuncu 6.4 80,464

Zamanı Durduranlar
2002 50 Macera Yönetmen
Oyuncu
5.2 14,581
2002 Fantastik Yönetmen 7.2 6,199

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
7.5 29,667

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 344,152

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 46 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
6.4 76,261
1997 45 Belgesel Oyuncu 6.9 4,956
1997 Gizem Oyuncu 7.9 4,943

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 44 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
7.6 126,912

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Yönetmen 7.8 70,553

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 83,199
1994 Animasyon Oyuncu 8.1 16,982
1994 42 Aile Oyuncu 6.0 10,015
1994 Dram Oyuncu 6.1 2,673

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 8.1 64,440

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
8.7 122,807
1986 34 Komedi 4.9 2,691
1986 Dram Oyuncu 8.0 5,811

Kuzey ve Güney
1985 Dram Oyuncu 8.0 11,182
1984 Dram Oyuncu 6.8 222

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 3,943
1980 Dram Oyuncu 6.8 256
1980 28 Dram Oyuncu 5.8 91

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.6 3,284
1976 Dram Oyuncu 7.2 6,644

Walton Ailesi
1971 Dram Oyuncu 7.6 8,135
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,005
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023