Giriş Kayıt
Jonathan Frakes

Jonathan Frakes


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Jonathan Frakes, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

1988 yılının Mayıs ayında Genie Francis ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), Uzay Yolu VIII: İlk Temas (1996), Uzay Yolu VII: Yeni Nesil (1994), Uzay Yolu X : Nemesis (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Two-Takes Frakes
4.0 (1 Oy)
  • Currently 80/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 5.6 784
2021 Suç Yönetmen 8.7 16,071
2020 Yönetmen
Yapımcı
7.2 45
2020 Animasyon Oyuncu 7.7 25,287
2020 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
7.5 95,275
2019 Komedi Oyuncu 7.8 40,184

Şeytan Kapısı
2017 Korku Oyuncu 5.1 6,865

Uzay Yolu: Keşif
2017 Aksiyon Yönetmen 7.0 137,942
2017 Macera Yönetmen 8.0 100,394
2016 Tarihi Oyuncu 6.8 235
2016 Belgesel Oyuncu 8.2 509
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 3,543
2015 Komedi Yönetmen 7.5 2,985
2014 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.3 25,273
2014 Belgesel Oyuncu
7.0 1,356
2014 Dram Yönetmen 7.5 7,433
2013 Dram Yönetmen 6.9 2,799
2011 Belgesel
Oyuncu
6.8 3,081
2011 Aksiyon Yönetmen 7.1 93,252
2011 Dram Yönetmen 7.7 26,196
2011 Oyuncu
Yönetmen
5.6 335
2011 Belgesel Oyuncu 6.5 45
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 732

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 113,329
2010 Dram Yönetmen 6.8 8,699
2010 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
7.4 14,905
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 7,584
2009 Komedi Yönetmen 8.1 175,091
2009 Suç Yönetmen 6.8 57,738
2009 Belgesel Oyuncu
7.8 334

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
6.4 14,212
2008 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
7.9 54,372
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 79,435
2007 Dram Yönetmen 6.7 2,194

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
6.1 15,908

Uzaylı Otopsisi
2006 Komedi Oyuncu 5.9 7,704
2004 Aksiyon Yönetmen 4.3 14,498

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 84,148

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Yönetmen
Oyuncu
5.2 15,162
2002 Fantastik Yönetmen 7.2 6,664

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
7.5 30,787

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 365,740

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
6.4 79,687
1997 Belgesel Oyuncu 6.9 5,048
1997 Gizem Oyuncu 7.9 5,484

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
7.6 132,419

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Yönetmen 7.9 77,812

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Oyuncu 6.6 87,290
1994 Animasyon Oyuncu 8.0 18,662
1994 Aile Oyuncu 6.1 10,709
1994 Dram Oyuncu 6.1 2,888

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 8.1 71,236
1990 Komedi Oyuncu 7.3 14,621

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
8.7 137,077
1986 Komedi 4.9 2,994
1986 Dram Oyuncu 8.0 6,239

Kuzey ve Güney
1985 Dram Oyuncu 8.1 11,960
1984 Dram Oyuncu 6.7 257

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,286
1980 Dram Oyuncu 6.7 270
1980 Dram Oyuncu 5.7 107

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.6 3,845
1976 Dram Oyuncu 7.3 7,369

Walton Ailesi
1971 Dram Oyuncu 7.6 9,113
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,460
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film