Giriş Kayıt
Vivica A. Fox

Vivica A. Fox (55)


Oyuncu, Yapımcı

Vivica Anjanetta Fox, 30 Temmuz 1964 Güney Bend, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Çılgınlar Gemisi (2002), Set It Off (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vivica Anjanetta Fox
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1964
Doğum Yeri: Güney Bend, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Vivian A. Fox | Vivica Fox
Takma İsmi: Angie
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.7 m
8.9 (7 Oy)
  • Currently 177.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 55 Aksiyon Oyuncu 5.1 658
2018 Romantik Yapımcı
Oyuncu
5.4 173
2018 54 Oyuncu 4.2 404
2018 54 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.8 175
2018 Aksiyon Oyuncu 3.5 2,707
2018 54 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.9 134
2018 54 Komedi Oyuncu 3.4 142
2018 Oyuncu 5.1 2,017
2017 Yapımcı
Oyuncu
4.9 106
2017 Komedi Oyuncu 5.1 172
2017 53 Dram Oyuncu 5.1 507
2017 53 Komedi Oyuncu 4.3 1,029
2017 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.3 234
2017 53 Komedi Oyuncu 5.3 45
2017 53 Komedi Oyuncu 4.6 171
2017 53 Dram Oyuncu 6.4 29
2016 52 Komedi Oyuncu 6.5 1,062

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 52 Aksiyon Oyuncu 5.2 156,839
2016 52 Aile Oyuncu 4.9 164
2016 52 Gerilim Oyuncu 4.6 123
2016 52 Dram Oyuncu 4.1 190
2015 51 Dram Oyuncu 3.9 940
2015 51 Dram Oyuncu 5.1 443
2015 51 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,868
2015 51 Aksiyon Oyuncu 4.1 803
2015 51 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,932
2015 Dram Oyuncu 7.5 35,968
2015 51 Aile Oyuncu 4.0 188
2015 51 Aksiyon Oyuncu 3.0 111
2015 Komedi Oyuncu 7.8 64
2014 50 Aksiyon Oyuncu 3.6 2,133
2014 50 Korku Oyuncu 4.0 16,859
2014 50 Aile Oyuncu 5.8 818
2013 49 Komedi Oyuncu 4.5 598
2013 49 Romantik Oyuncu 6.1 21

Scooby-Doo! Sahne Korkusu
2013 49 Animasyon Oyuncu 7.1 1,038
2013 Talk-Show Oyuncu 5.1 1,073
2013 49 Dram Oyuncu 5.9 2,762
2013 49 Aksiyon Oyuncu 5.2 753
2013 49 Suç Oyuncu 3.6 195
2013 49 Aksiyon Oyuncu 5.0 142
2013 49 Komedi Oyuncu 5.2 249
2012 48 Dram Oyuncu 6.6 379
2012 48 Aksiyon Oyuncu 5.4 492
2012 48 Dram Oyuncu 3.1 37
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,256
2012 Talk-Show Oyuncu 6.2 220
2012 Komedi Oyuncu 8.6 9,526
2012 48 Komedi Oyuncu 4.9 190
2012 48 Aksiyon Oyuncu 2.3 438
2012 48 Dram Oyuncu    
2011 47 Dram Oyuncu 5.7 135
2011 47 Aile Oyuncu 6.3 1,367
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 838
2011 47 Komedi Oyuncu 6.2 57
2011 47 Dram Oyuncu 6.7 9,307
2011 47 Aksiyon Oyuncu 8.8 3,844
2010 46 Romantik Oyuncu 6.0 472
2010 46 Komedi Oyuncu 3.4 345
2010 Dram Oyuncu 8.0 699
2010 46 Dram Oyuncu 4.9 219
2010 46 Dram Oyuncu 4.4 80
2010 46 Komedi Oyuncu 5.5 1,722
2010 46 Gerilim Oyuncu 5.5 79
2010 46 Gerilim Oyuncu 4.0 686
2010 Reality-TV Oyuncu 4.1 704
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 6,978
2009 45 Müzikal Oyuncu 5.4 58
2009 45 Komedi Oyuncu 4.3 207
2009 45 Komedi Oyuncu 6.7 749
2009 45 Komedi Oyuncu 6.4 12,519
2008 44 Macera Oyuncu 4.3 3,805

Kaplumbağa ile Tavşan
2008 44 Animasyon Oyuncu 5.3 568
2007 43 Dram Oyuncu 5.3 129
2007 43 Dram Oyuncu 5.6 518
2007 43 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.8 722
2007 43 Gerilim Oyuncu 5.1 395

Tarihi Eser
2007 43 Komedi Oyuncu 4.6 6,592

Özel Birlik
2006 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,425
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 870

Ava Giden Avlanır
2006 42 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.7 1,549
2005 Talk-Show Oyuncu 4.5 256
2005 Aile Oyuncu 4.6 8,974
2005 41 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.3 483

Ella
2004 40 Komedi Oyuncu 6.2 57,767
2004 40 Komedi Oyuncu 5.1 5,626
2004 40 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,532
2004 40 Aksiyon Oyuncu 8.0 624,417
2004 40 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
5.2 827
2004 Game-Show Oyuncu 5.0 7,236
2003 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.3 698
2003 39 Aksiyon Oyuncu 8.1 918,359
2003 39 Animasyon Oyuncu 7.0 3,666
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,583
2003 Komedi Oyuncu 5.9 1,212

Çılgınlar Gemisi
2002 38 Komedi Oyuncu 4.9 29,183
2002 38 Komedi Oyuncu 4.6 5,872
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 42,538
2001 37 Komedi Oyuncu 6.4 2,980
2001 37 Komedi Oyuncu 6.1 5,890
2001 37 Komedi Oyuncu 5.6 1,981
2001 37 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,807
2000 Komedi Oyuncu 8.7 87,069

Öğretmen
1999 35 Komedi Oyuncu 5.3 18,955

Tehlikeli Eller
1999 35 Komedi Oyuncu 6.2 37,375
1997 33 Macera Oyuncu 6.4 627

Batman ve Robin
1997 33 Aksiyon Oyuncu 3.7 220,117
1997 33 Komedi Oyuncu 7.0 6,381
1997 Talk-Show Oyuncu 2.7 5,903
1997 33 Komedi Oyuncu 5.4 7,744
1996 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 12,732

Kurtuluş Günü
1996 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 499,574
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,674
1996 32 Komedi Oyuncu 6.6 44,973

Kahraman Pilotlar
1995 31 Dram Oyuncu 7.1 5,133
1993 Komedi Oyuncu 8.1 16,222
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,708

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 25 Biyografi Oyuncu 7.2 90,749

Hayat Ağacı
1989 Dram Oyuncu 7.4 302
1988 Dram Oyuncu 8.2 2,373

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.0 5,292
1965 Dram Oyuncu 5.0 5,731
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,245) The 100 (1,604) La casa de papel (1,366) Euphoria (1,175) Chernobyl (1,128) Legion (1,121) Mindhunter (1,113) Fear the Walking Dead (1,094) The Big Bang Theory (1,093) Big Little Lies (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019